"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

Umut Işığı

Güzel bir hediyeydi. Nefes alıp verirken, özgür olmak ve yaşama kafa tutmak beklenen şeyler olabilir. Türlü hediyeler içinde hayatın akışı ve yaşamın devamlılığı ilk sırada yer alabilirse de, doğadan güç alıp, kendine dönmek de bir çözüm doğurabiliyor.

yazı resimYZ

Güzel bir hediyeydi. Nefes alıp verirken, özgür olmak ve yaşama kafa tutmak beklenen şeyler olabilir. Türlü hediyeler içinde hayatın akışı ve yaşamın devamlılığı ilk sırada yer alabilirse de, doğadan güç alıp, kendine dönmek de bir çözüm doğurabiliyor. Iskalanan her ne varsa, onları yeniden gözden geçirmek, önemli olabiliyor. Şimdi, her ne kadar acı, kaygı, keder çevremizi kuşatsa da, üstümüze gelen yığınla sorun her şeyi yok edecek gibi olsa da, kelimelerin yetmediği yerler vardır. Bir umut ışığının yine de belirdiği. Evet zor olsa da!

KİTAP İZLERİ

Kör Pencerede Uyuyan

B. Nihan Eren

Gündelik Hayatın Kör Penceresinden Sızan Endişe B. Nihan Eren, yedi yıllık bir aranın ardından yayımladığı "Kör Pencerede Uyuyan" ile çağdaş Türk öykücülüğündeki yerini sağlamlaştırıyor. Yapı
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön