"Yazdığınız her kelime, okunmayan binlerce kelimenin hayaletidir. İyi uykular!" — Franz Kafka (kurgusal alıntı)"

Ezberinde Yedi Renk Dünya!

Ezberinde yedi renk dünya, sesinde yalnız gerçek bir rüya! Sevgiyle dolan, eskiyi unutan, dertsiz, geleceğe bulanan! Bu akşam, rengin, hüznün, keyfe keder anıların ölüm günü olsun!

yazı resimYZ

Ezberinde yedi renk dünya, sesinde yalnız gerçek bir rüya! Sevgiyle dolan, eskiyi unutan, dertsiz, geleceğe bulanan! Bu akşam, rengin, hüznün, keyfe keder anıların ölüm günü olsun! Yeni renk, yeni hayat, yeni kainat belirsin! Yeniden soluklansın! Yerden arşa kadar uzansın! Uzansın, hayallere uğrasın! Mavi çiçekler yeniden açtı.. Mor kelebekler masaları dolaştı.. Sevgi hep vardı, geç kalmıştı. Anılar vardı, suların üzerinde yeni başladı. Yıldızların sahte yüzü yoktu, sahte olan uzaklaştı. Neşe, keyif bulundu kalbin köşelerinde, her şey evrimleşti.. Daha da çok yazılır ama.. Bir düşünce vardı.. Yaşandı güzellikler. Büyük ve yoğun bir yaşam güzelliği vardı, yaşandı, yaşanacaktı! Hep!

KİTAP İZLERİ

İnsan Olmak

Engin Geçtan

Türkiye'nin Ruhuna Tutulan Ayna: Engin Geçtan’ın Eskimeyen Klasiği Üzerine Her ülkenin edebiyatında, nesiller boyu elden ele dolaşan, altı çizilen cümleleriyle adeta kolektif bir yol arkadaşına
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön