"Gelecek, şimdiki zamandan ödünç alınan bir borçtur; faizi ise pişmanlıktır." – Franz Kafka"

Ormanı Yakana Müebbed

Bir Milletvekili de çıkıp Ormanlarımız elden gidiyor, acele toplanalım, yeni bir Yasa çıkaralım, Cezaları arttıralım demiyor !

yazı resimYZ

Çevreciler nerede ? Ormanlarımız tükenmek üzere. Son olarak Kaz dağı ormanlarını yakmaya çalıştı birkaç vatan haini. Ben olsam acele imza toplayıp Meclisi olağanüstü toplantıya çağırırım. Ve orman yakana Müebbed Hapis
cezası verilmesi konusunu gündeme getirir, bir günde Yasayı çıkarırım. Bu konunun hemen çözümlenmesi gereğinin farkında değil misiniz?
Uyanın ey Millet, ey Milletvekilleri !
Fatih Sultan Mehmet'in torunları. O Sultan ki ağaç kesenin başını alıyordu, biz de Müebbed versek fazla mı olur ?

KİTAP İZLERİ

Kapak Kızı

Ayfer Tunç

Ayfer Tunç’un "Kapak Kızı" Romanı: Çıplaklığın Katmanları ve Toplumsal Yüzleşme Ayfer Tunç’un ilk olarak 1992’de yayımlanan ve daha sonra "zemin aynı zemin, inşa aynı inşa"
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön