"Sabah 05:00'te uyanıp yazmaya başlayanlar, muhtemelen hala kahveyi icat edememişlerdir." - Dorothy Parker (kurgusal)"

Ben...

HASTAYIM YAŞIYORUM,KAH MUTLUYUM KAH MUTSUZ...KAH İYİYİM KAH DEĞİL...?

yazı resim

Bazen,az buz,gönüllü yağmurlarda ıslanan,çoğunlukla fırtınalardan kaçan,mütevazi biriyimdir ben.
Şu dönemlerde hasta biriyim,hasta insanlar kendilerini yalnız hissederler ve ben yalnızım derler,öyledirler.
Hasta mısınız?Kendinizi toplum içinde dahi yalnız hissedersiniz.Çünkü rahatsızlığınızın acısı ile tek sizsinizdir başbaşa olan.Tesellileri dinlersiniz,karsızdırlar.Yine de bu tesellileri vermek ile en azından ağzını ve gönlünü yoran,dostlar sağ olsun.
Aşırı kilo kaybım olması nedeni ile müdehaleye direnç azlığım olduğunu anladığımdan.Dr.ların hastalığıma kesin teşhis koymak için benden istemiş oldukları Bronskopi``Bir nevi,ayakta ameliyatbunu bu güne kadar red ettim.Benim sol akciğerde,küçük bir kitle,var imiş.
Ameliyat deseler olurdum,bronskopiden beni herkes korkuttu.
Gözüm açık operasyona,ve en ufak bir can acısına tahammülüm kalmadığını hissediyorum.Allah cümleten sonumuzu hayır etsin,Amin.
Cümleten hayırlı Ramazanlar arkadaşlar...
Allah tekrarına da erdirir İnşallah!Amin.

13.09.2007.Perşembe.

KİTAP İZLERİ

Ayaşlı ile Kiracıları

Memduh Şevket Esendal

Ankara'da Bir Apartman Dairesi: Cumhuriyet'in Mikrokozmosu Memduh Şevket Esendal'ın ilk olarak 1934'te yayımlanan ve adeta bir edebi zaman kapsülü niteliği taşıyan romanı Ayaşlı ile Kiracıları,
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön