"Yazmak, bir hayaleti kovalamak gibidir; yakaladığında ya bir kitap olur ya da sadece bir parça toz." - Neil Gaiman"

Yeni Yol

Beş para etmez ve dalgalı, hiçbir şey vermeyen ve anlam ötesi.. Uzak durmak gereken, bir yola ulaştırmakta inancı boş çıkaran ne varsa kurtulmalı, her şeyi yokluğa çeviren ve varlığı büyütmeyenlerden.. Durulan, sert bir bakışta, yansıyan ne varsa dünya üzerine..

yazı resimYZ

Beş para etmez ve dalgalı, hiçbir şey vermeyen ve anlam ötesi.. Uzak durmak gereken, bir yola ulaştırmakta inancı boş çıkaran ne varsa kurtulmalı, her şeyi yokluğa çeviren ve varlığı büyütmeyenlerden.. Durulan, sert bir bakışta, yansıyan ne varsa dünya üzerine.. Kırmızı bir hatıradır, yenilerin üzerine.. Boş değil, dopdolu olmalı, iklim kışsa bahar olmalı! Gün geceye, gece güne muhtaç.. Yağmur bulutu doldu dolacak! Birlikte bir düzlemde, birlikte sahiden.. Elinden tuttuğun, yerinden ayrıldığın, sesinden bildiğin, kalbe neşe verdiğin! Her şeyi varlığa çeviren, yeniden!

KİTAP İZLERİ

Sessizin Payı

Nurdan Gürbilek

Edebiyatın Vicdanı: Nurdan Gürbilek "Sessizin Payı"nda Adaletin Peşinde Siyasal kutuplaşmaların ve susturulmuş tarihin zeminini çatırdatttığı bir coğrafyada yazar nerede durur? Adalet arayışında edebiyatın sunduğu imkân
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön