"Yarın 30 Ekim olacak ve ben hâlâ 'yarın yaparım' diyenler arasında olacağım. En azından tutarlıyım." - Franz Kafka"

Aklımın Dalgaları

Harcamak adına her şey.

yazı resimYZ

Eğitime 14 yıllık bir ömür harcamış olaraktan ve eline koca bir hiç geçen bir insan olarak hüznümün para etmemeso çok acı. Gelecek kaygısı kyk parası öğrenim kredisi geri ödeme sıkıntısı tasası sonra ilerleyen yaşlarda gelen sağlık sorunları ve ölüm korkusu.
İnsan bir kere doğar bir kere ölür bu arada ne yaptığıyla ilgili hesaba çekilir sonrasında ise ahiret hayatı başlar.
Ki bazılarımızda orasının kaygısı.
İnsanı bitiren kaygılardır.
Benim babam emekli olucak 5 ay sonra ben babamdan önce ölürsem.
Ne yapmalıyım pekte bilgi sahibi değilim fakat namazlarımı kılmaya gayret gösteriyorum herkes mezars konulduktan sonra farkına varacak.

KİTAP İZLERİ

Olduğu Kadar Güzeldik

Mahir Ünsal Eriş

Kusurlu Güzelliğin Dokunaklı Şarkısı Mahir Ünsal Eriş, "Olduğu Kadar Güzeldik" adlı öykü kitabıyla, sıradan insanların hayatlarındaki çatlaklardan sızan o hem buruk hem de aydınlık ışığı
İncelemeyi Oku

Yorumlar

Başa Dön