..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Uygarlýk, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayýda artmasýdýr -Mark Twain
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Fantastik > Selin Araç




6 Ocak 2016
Gizemli Yedi Canavar ve Büyük Savaþ!  
Selin Araç
Altýn tasla üzerlerine dökülen, acý ruhlarla yedi canavar, görünmeyen evin yýkýk merdivenlerinde, sonsuz amaçlarýný konuþuyordu! Bize sunulan kötülük kasesini, deli ama sinsi yöntemlerle kullanalým, zararýn en büyük boyutlarýný, etrafa hýzla yayalým diyordu!


:AIID:
Altýn tasla üzerlerine dökülen, acý ruhlarla yedi canavar, görünmeyen evin yýkýk merdivenlerinde, sonsuz amaçlarýný konuþuyordu! Bize sunulan kötülük kasesini, deli ama sinsi yöntemlerle kullanalým, zararýn en büyük boyutlarýný, etrafa hýzla yayalým diyordu!

Bir zümrüt dalgasý, uyuyan þehrin yorgun ama iyi olanlarýnýn üzerine salýnýyor, sessiz ve maðdur rüzgarlar, evlerin üzerindeki koyu bulutlarla devamlý olarak çarpýþýyordu! Kimdir bu sesin yalancý sahibi? Kimdir sorularý soran, bu acýlarý veren sessiz eskici? Eski dünyalara dalan kötü varlýk! Canavarlar, her pisliðin maðrur savunucularý. Emrindekilerle mahvoluþlarýn yaratýcý bozguncularý, mutluluklarýn sonuncularý!

Pýrlantalarýn ýþýltýsýnda görünen o varlýk, canavarlara sol gözünü kýsarak baktý. Sustu ve bir süre konuþmadý. Yedi canavar yýlýn bozgununu, en sesli ve çýðýrtkan þekilde yapalým, yýkýmýn kralýný, en acý þekilde göz önüne serelim diyordu! Zincirler elinde, güçlerle gelen beyaz ruh, sessizliðin devamýný içinde barýndýrýyor, acý çekenlerin kurtuluþa yaklaþtýðýný hissediyordu.. Yedi canavar uçarak, her yeri bir günde ele geçirdi. Her tür pislik yaþanýyor, kan gölleri her yeri sarýyor, yalan, iðrençlik, alçaklýk etrafý hýzla kuþatýyordu! Sonu geldi! Sonu geldi! Dön artýk! Sesler derinden yankýlanýyordu! Kalbi olan korkmasýn deniyordu.

Zaman geçti.. Ruhun kýlýcýný taþýyan, dünyanýn sýkýntýsýný bir beyaz buluta yükledi. Ruh kendini gerçekleþtirdi. Savaþ, sonsuzluðun esaretini, geniþ bir yolda, gürültülü bir þekilde haykýrýyordu! Olamazdý böylesi, yaþanamazdý! Sesler, sonsuzluðun anahtarlarýný, kör noktalardan kaldýrýyor, sonsuzluk, yedi canavarýn delice davranýþlarýna, bir eziyete dönüþüyordu. Git! dedi. Yok ol! Mahvol! Ýðrençliðin yok olsun! Ruhundaki sahtekarlýk! Yerini beðenmemezlik! Yok ol! Mahvol!

Hiç zor olmadý. O beyaz ses her þeyi saðladý. Korku geçiyordu. Acý bitiyordu. Yedi canavarýn akýbeti sessizliðin var olduðu taþtan köprülerde belirleniyor, taþlarýn arasýnda ezilip hüsrana dönüyordu! Yakutlar gibi parlýyor, gelecek günlerin huzuru, saflýðý ve korkusuzluðu getiriyordu... Som metaller gibi aydýnlanýyor gelecek, dünyanýn sonsuz varlýðýyla! Olunca safirler, gelince vakitler, ruh kederi unutup, sonsuzluða akýyor! Pýrlanta gibi, öyle yaþýyor!



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn fantastik kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Labirentteki Büyük Sýr!

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Dehliz
Doruk Noktasý
Güçlü Zamanlarýn Yorgun Yaratýcýsý
Heyecanýn Sarsýlmaz Doruðu

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Gizli Sarmal [Deneme]
Renklerin Dansý [Deneme]
Umut Iþýðý [Deneme]
Devasa Hareket [Deneme]
Ezberinde Yedi Renk Dünya! [Deneme]
Yeni Dünya [Deneme]
Durgun Sulardaki Fazladan Bakýþ! [Deneme]
Durak [Deneme]
Stratejinin Gücü [Deneme]
Heyecanlý Kayboluþ! [Deneme]


Selin Araç kimdir?

Ýstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarým Fakültesi, Ýletiþim Sanatlarý, Halkla Ýliþkiler bölümünden mezunum. On seneden fazla zamandýr yazarlýk yapýyorum. Ýstanbul Kültür Üniversitesinin internet sitesi Kentometrede deneme yazarlýðý yaptým. . Seçtiðim konularý, psikoloji, kiþisel geliþim, felsefe, mizah ve edebi açýdan yorumladým. Ýnsana dair insaný tanýmaya, kendini tanýmaya ve anlamaya yönelik konular, baþarýlý, mutlu bir yaþama ulaþma yollarý, bireysel ve toplumsal sorunlarla ilgili yazýlar yazdým. Denemeler dýþýnda þiir yazarlýðý ve alanýnda baþarýlý ve tanýnmýþ kiþilerle çeþitli söyleþiler yaptým. Bir süre haber sitesinde köþe yazarlýðý, uzun süredir de blog yazarlýðý yapýyorum.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Selin Araç, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.