..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Seviyorum, öyleyse varým. -Unamuno
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yaþam > BELGÝN ERYAVUZ




24 Aralýk 2003
Yeni Yýl, Yeni Umutlar...  
BELGÝN ERYAVUZ
Yeni yýlla birlikte herkesin düþleri gerçek olsun. Barýþýn,saðlýk ve huzurun, sevginin egemen olduðu bir dünyada NÝCE GÜZEL YILLARA…


:AIIB:
Hayatýmýzýn rutin akýþý içinde zaman zaman duraklara ihtiyaç hissederiz. Belki bir an için de olsa durup dinlenmek; yaþantýmýza farklý bir yön verebilmek, zamansýzlýk nedeni ile sürekli ertelediklerimizi bir an önce hayata geçirebilmek adýna. Belki de içimizde durgunlaþan yaþam pýnarýný daha aktif ve çoþkulu hale getirebilmek için. Ama neden her ne olursa olsun bu duraklar gerçekten de önemlidir. Tabii durmasýný, ama hemen ardýndan yeni çoþkularla ve kocaman gülüþlerle baþlamasýný bildikten sonra.
Ýþte bunun için önümüzde güzel bir durak var: YENÝ YIL.
Yaþadýðýmýz tüm güzellikleri içimize sindirip, olumsuzluklarý bir nefeste unutabileceðimiz ve yepyeni umutlarla merhaba diyebileceðimiz güzel bir yýl. Bu yeni yýlla beraber  yaþýmýza bir çentik daha attýðýmýzý, ama o nispette tecrübelerimizi katmerleþtirdiðimizi düþünerek kollarýmýzý kocaman açalým. Yeni umutlara, yeni heyecanlara, yepyeni güzelliklere merhaba demek için; daha çok sevmek ve sevilmek, daha çok umutlanmak için…
Hayatý doya doya yaþayan ve tecrübelerini yalýn üslubu ile yazýlarýna da  yansýtan Füsun Önal’ýn bir yazýsýnda dediði gibi ”Bugün baþýmýza gelenler dün düþündüklerimiz,
yarýn baþýmýza geleceklerse bugün düþünmekte olduklarýmýzdýr.” O halde olumsuz her ne varsa bir yana býrakýp; olumlu düþünerek, hayatýmýza hep güzellikleri çaðýrarak yüzümüzdeki kocaman tebessümle yeni yýlý karþýlayalým gönülden, tüm çoþkumuzla.
Bu yeni yýl; bizim en yakýn duraðýmýz olsun hedeflerimize baþlamamýz adýna. Kendimizle, geleceðimizle, saðlýðýmýzla ve sevdiklerimizle ilgili olarak en çok yapmak istediklerimizi düþünce süzgecimizden geçirip uygulamaya koyalým birer birer. Yýlmadan, býkmadan, azimle ve sebatla. Her ulaþýlan hedef bizler için diðer hedeflerimize ulaþmamýzda itici bir motivasyon etkisi yapacaktýr hiç kuþkusuz.Önemli olan belki de ilkine baþlayabilmektir, ne dersiniz?
Bu yýl  bazýlarýmýz için sigarayý býrakacaðýmýz, bazýlarýmýz için diyete gerçekten baþlayacaðýmýz, bazýlarýmýz için yeni iþ imkanlarý yaratacaðýmýz, bazýlarýmýz için idealimizdeki eve kavuþacaðýmýz, bazýlarýmýz için hayalimizdeki aþkýmýzla bir araya geleceðimiz, bazýlarýmýz için rüyalarýmýzdaki tatili yaþayacaðýmýz, bazýlarýmýz için anne-baba olacaðýmýz, ama hepimiz için çok sevip, çok sevileceðimiz bir yýl olsun.
Yeni yýlla birlikte herkesin düþleri gerçek olsun.Barýþýn,saðlýk ve huzurun, sevginin egemen olduðu bir dünyada NÝCE GÜZEL YILLARA…
Sevgiyle kalýn…



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yaþam kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
An"ý Yakala, Çilek Tadýndaysa Býrakma!
Sýr Dolu Papuçlar
Özlemek!
Hayatýmýzdaki "Özel" Ler
Gizemli Damlacýklarýn Mucizesi
Kýsacýk Ama Çilek Tadýnda
Mutluluðu Yakalamak Kolay Deðil
Dört Duvarýmýn Sýcaklýðý
Mutluyum Diyebilmenin Keyfi
Paylaþabilseydik Herþeyi...

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Sevgi ve Pozitif Enerjinin Gücü
Son Durak Huzurevi (Mi?)
Ýliþkiler Düðüm Olmuþ Çözülmüyor
Engellere Çarpa Çarpa…
Bakýp da Görenlere, Görüp de Sevenlere!
Kadýnsan Hem De...
Kaderini Kendin Çiz!
Kayýp Kimlikler!
Neden Bu Kadar Duyarsýz Olduk?
Bana Yalan Söyleme! Beyaz Olsa Bile…

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Seni Seviyorum Diyebilmenin Güzelliði [Öykü]


BELGÝN ERYAVUZ kimdir?

Ýçimde yaþadýklarýmýn, hissettiklerimin birebir yansýmasý,týpký denizin mavilikleri gibi. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Okumayý çok seven birisi olduðum için,yazýlarýný okuduðum hemen tüm yazarlar.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © BELGÝN ERYAVUZ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.