..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yüz kiþinin içinde aþýk, gökte yýldýzlar arasýnda parýldayan ay gibi belli olur. -Mevlana
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýtiraflar > seyfettin araç




28 Ocak 2009
Daha Dün Gibi  
seyfettin araç
Bugün düþündüm de ne kadar zaman geçmiþ ve ne kadar az unutmuþum seni. Ne kadar az silebilmiþim hatýralarýný ve daha dün koynumdaymýþsýn gibi hala tenin kokuyor tenim.


:BGGC:
     Daha dün gibi..

Bugün düþündüm de ne kadar zaman geçmiþ ve ne kadar az unutmuþum seni. Ne kadar az silebilmiþim hatýralarýný ve daha dün koynumdaymýþsýn gibi hala tenin kokuyor tenim. Ellerin daha dün terletiyordu ellerimi hala avuçlarýmda elinin teri ve kazaðýma düþen kahverengi saçlarýn. Daha dün yanýmdaydýn sanki, dün öpüyordun dudaklarýmý ve dudak kenarýmda hala içtiðin kahvenin kokusu ve gözlerimde sana sarýlýrken boþalan yaþlar, hala taze dünkü sarýlýþlar. Daha dün ellerinle yemek yaptýn ve ben yedim, sýcak kahveyi ayný fincandan yudumladýk ve ben konyak içtim sen beni uzun uzun öptün. Bütün gece tenime dokundun ve ben ürperdim gidecekmisin diye düþündüm ve bugün yoksun oysa ne çok zaman geçmiþ. Daha dün gibi herþey taptaze, gece ýsýtýrken battaniye bedenini, sokulmalarýn sessiz ve sevecen bir þekilde aþktan baþka ne çaðrýþtýrýrdý ki, gözlerim kapanan gözlerine odaklanýrken nerden bilebilirdim bunca yýl geçeceðini ve yokluðunda ezik bir hale geleceðimi. Daha dün bölüþtük ekmeði ve ellerinden içtim hastayken sýcak çorbaný, daha dün en güzel þarkýda aðlayýp ayný nakaratlarý beraber söyledik; ‘en güzel aþk zor olandýr’ diye en zor olaný yaþadýk –ki en zoru yokluðunda mýrýldanmakmýþ meðer en hakiki kelimeleri.
Bugün düþündüm de ne kadar zaman geçmiþ ve ne kadar çok sevmiþim seni, zamana inat ne kadar hasretmiþim kokuna, gitmelerine raðmen dönüþüne ve her defasýnda kalbimde kalýþýna. Her gece koynumda yatýrmýþým seni, her gece kokun kokuma karýþmýþ ve özlem dolmuþ içim ve daha dün gibi nefesin nefesime karýþmýþ hala benimsin içimdesin gibi. Daha dün gibi uzun uzun öpüþlerin ve sarýlýþýn tüm bedenime, kopmayýþýn ve aðlayýþýn gözyaþlarýn yüzümde. Daha dün gibi seviþmelerimiz ve birbirimize verdiðimiz sözler, tenimizin kutsallýðý üzerine ettiðimiz yeminler ve seni sevmenin yaþattýðý muhteþem mevsimler.
Daha dün gibi herþey..

                              Saraç.. 12/01/09

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: Zamana tutsaklýk...
Gönderen: ilknur DÝNÇEL / , Türkiye
1 Mart 2009
Gidenin ardýndan zamana bir tutsaklýktýr baþlar nedense... öyle bir tutsaklýktýr ki bu ne geceler gecedir artýk, ne de uykular uyku... herþey birbirine karýþýr... týpký bedenin hayallere karýþmasý gibi... Çok güzel bir yazý okudum ve büyük keyif aldým teþekkürler arkadaþým ve bu yazý bana bir dostumun þu notalarýný anýmsattý... "Þimdi sen hangi yabancýnýn kollarýnda uyuyorsýn. Hangi rüyalara dalýp geçmiþi siliyorsun. Þimdi sen hangi aþk odasýnda hayallerimi yýkýyorsun. Hangi teni tenine karýþtýrýp, kokundan arýnýyorsun? " En kötüsüde bunlarý düþünmek deðil mi? Sana ait olduðuna inandýðýn herþeyin bir anda sorgusuz sualsiz bir baþkasýna ait hale gelmesi...




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn Ýtiraflar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Cumartesi Bugun 2
Kar Yaðar Kentimin Üstüne ve Ben Seni Özlerim
Geceleri Gözlerim Üþür...
Gidiþinle

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Cancaðýzým...
Vazgectim
Ýsmini Fýsýldadýlar Üç Kez...
Biliyorum Gideceksin...
Yalan ve Kadýn
Ardýna Kadar Açýk Kapý...
Sen...
Cumartesi Bugün...
Kimliksiz...
Dönüþüne Hazýr Yazýlar - 1

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sevismek... [Þiir]
Seni Özledim... [Þiir]
Sanki [Þiir]
Mutsuzum... [Þiir]
Okyanus [Þiir]
Hazan... [Þiir]
Ayaz... [Þiir]
Bu Sabah... [Þiir]
Öðledensonra [Þiir]
Hayat'ým... [Þiir]


seyfettin araç kimdir?

sadece deniyorum. . yazabiliyormuyum bilmiyorum, gerçekten sadece deniyorum. .

Etkilendiði Yazarlar:
orhan pamuk, yaþar kemal, nazým hikmet, mehmed uzun ve ahmed arif


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © seyfettin araç, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.