..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Uygarlýk, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayýda artmasýdýr -Mark Twain
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Beklenmedik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Murat, Mevlüt, Muzaffer ve Ýsa
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

Murat, Mevlüt, Muzaffer ve Ýsa “Ýsa, senin arkandayýz, Murat, Muzaffer ve ben, sen kafaný yorma.” Balkonda sigara içiyordum öðleden sonra, güneþ var ama serindi hava, yaz bir türlü gelmedi, yaðmur, sel, her þey can sýkýcý. Kadýnlar, kýzlar can sýkýcý, çocuklar þeytan. Güzel, iþe yarar bir þey yok gibi. “Neden geldim hayata, bu ne iþ?” Bir yaþamak derdidir gidiyor. Ne istersem, en elde etmek istersem diþimle týrnaðýmda bir mücadele vermem

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik
161 
 Alacakaranlýk  (Hatice Öztürk)

Hiç olmadýðým kadar kötüyüm… Beynimdeki ve yüreðimdeki bütün yüzlerin bir ölünün yüzüne dönüþmesi ve o ölüyü bu kadar özlüyor, “onu” özlemek eylemini de bu kadar garipsiyor olmam kaldýrabileceðim bir durum deðil sanýrým. Yýllarýn yorgunluðu bir gecede üstüme çökerken benim aslýnda ona ne kadar âþýk olduðum söyleniyor çevremde. Ona olan aþkým yüzünden sararýp solmuþum o gittikten sonra. Ne kadar vefalý bir eþmiþim!
162 
 Yaþlý Teyze!  (Mustafa Cilasun)

Çok yoðun geçen bir gündü, bu bakýmdan oldukça yorulmuþtum, büroda iþler yoðun olduðu için, eve saat 20.30 civarýnda gitmeye karar vermiþtim. Motoruma binerek, Erkilet bulvarýndan ilerliyordum,Sümer bez fabrikasýný henüz geçmiþtim, önümde beyaz renkli, fort marka bir otomobil ilerliyordu.
163 
 Sustuðun An!  (taci)

Susmanýn o güzelliðini, Herþeyi çözecek sandýðýn birsürü duraksamanýn olduðu yerde senin sadece yüzüne bakýp aptalcasýna beklemen. Ama söyleyecek bir þey yoktur artýk. Giden bir geminin ardýndan gözyaþý dökmek neye yararki?
164 
 Þerbela - 2 -  (Müfide Decdeli)

Allah herþeyin hayýrlýsýný ihsan etsin bizlere ve cümleye Ýnþallah. Zararýn neresinden dönülse kardýr.Atasözü de her Atasözü gibi çok doðrudur.Ya Allah ya kýsmet.
165 
 Hikayat-ý Raks  (sargon)

Bar, hafif loþ ve soðuk. Ýlkbaharýn baþýndayýz. Yüzün menekþe kadar mor. Balerin oldun, içimin gürültülü parkýnda. Eteðinde, asi çocuklar eðlenip durdu. Döndüler seninle…
166 
 Ayýþýðý  (CANER TEK)

Yaþam Sevincinin Hiç Bitmediði, Sevginin Her Zaman Varolduðu Bir Dünya Ýçin
167 
 Düþünen Adamýn Sonu  (obscure(anlaþýlmasý güç))

düþünen adam ve düþünen heykel göz göze gelir ve baþlar her þey.
168 
 Assassin's Tango  (eylül)

Ýçime kök salmýþ bir aðacýn büyüdüðünü hissetmek gibi bana olanlar... Derinimden dayanýlmaz bir sýzý dalga dalga dýþýma çýkmaya çalýþýyor. Yutkunamadýðým nefesimin toprak kokusunda boðulacaðýmý düþünüyorum. Kilitliyorum kapýmý ve anahtarý gömüyorum sessizliðime. Bekliyorum. Olacaklarý bekliyorum... Bir adým ötemde ýþýk. Gözlerim kamaþýyor, kör oluyorum. Sadece bekleyiþi hissederek yaþýyorum, yaþýyorum... Ýçimde bir aðaç büyüyor, hissediyorum...
169 
 Düþmek  (Caner Almaz)

Hayat, bazen çok acýmasýzdýr ve gerçek masallar (hiçbir zaman) mutlu bitmez.
170 
 Keþke Söylemeseydim Kýzýma! (4)  (Leyla ÜNAL)

Ne olmuþtu da bu sevimli aile parçalanmýþtý. Gözü balkon duvarýndaki Monet resmine takýldý. Evin her köþesine birlikte karar vermiþler, en küçük eþyayý birlikte almýþlar, birlikte döþemiþlerdi. Ayný þeylerden keyif alýyorlar, ayný renkleri seviyorlar, hatta Deniz’in ismini vermek için konuþurken ikisinin de aðzýndan Deniz ismi ayný anda çýkmýþtý. Ural ruh ikizim derdi Leyla’ya. Gülümsedi biran “Neredesin ruhum?” Sanki el dokunuþlarýný saçlarýnda hissetti!
171 
 Bir Hayallik Boþluk Yok  (Kerem Yüce)

Karþýma oturdun,ellerini çenene yaslayýp en güzel rüyaný uzaktan izler gibi gözlerime bakýyordun,on beþ gün kaldý diyordun son on beþ gün düðünümüze.Dakikalarca gözlerini ayýrmadan,elinden tutulup parka oyun oynamaya götürülmüþ çocuk edasýnda kayboldun yüzümün bahçelerinde.Elini uzatýp sýkýca tuttuðun bileðimden ansýzýn sarsýp 'yoksa beni dinlemiyor musun sen? ' deyince irkildim.
172 
 Ankara Çýkmazý  (düþge su)

Bitmek bir bilmeyen bir düþmanlýkla bakýyorlardý birbirlerine, uzun zaman olmuþtu görüþmeyeli… Ýçlerinde birikmiþ sözcüklerin en keskin olanlarýný seçmeleri bundan. Þaþýrtmasýn sakýn bu sizi. Bir geçmiþi olan her iliþki de olabilecek þeyler bunlar.
173 
 Bencil Doktor  (Mutlu Özçelik)

Annesinin ölümünden kendisini suçlu tutmuþ, hýrsla azimle çalýþarak onun için doktor olmuþ ama kendisini beðenmekten ve etrafýndakileri küçümsemekten kendisini alamayan kýzýn hikayesi..
174 
 Sevgiler Gününü Yalnýz Karþýlayacaklara  (kemal pismisoglu)

sevgiler gününü yalnýz mý geçirdiniz. þunu bilin ki bu konuda yalnýz deðilsiniz. bakýn bu öyküde size. yani yalnýzlara,
175 
 Gonca Bir Güldü  (nail uyar)

Üç Numaralý odada balýný yapmaya çalýþan arý gibi çalýþýyordu genç kadýn. Ceyda diyorlardý ona. Henüz yirmi yaþlarýndaydý. Servi boylu, ince belli, uzun kumral saçlý, ela gözlü bir afet. Kaþlarý yay, kirpikleri sanki bir ok. O servi boylu vücuttaki ince belin altýnda dolgun bir kalça, üstünde ise diri ve yüklü gösler vardý. Beyaüz ve pürüzsüz teninin üstüne giydiði, yarý ipekli siyah iç takýmý çok kýþkýrtýcý bir hale sokuyordu. Oysa, ayný kadýn giyinik olduðunda ise masum bir güzelliðe bürünüyordu.
176 
 Damarlarýnda Dolaþan Yazgý...  (Umut Salih Tiryakioðlu)

“Göreceksin Tinhu. Tüm varlýðýnla kaderin pençesinde kývrandýðýnda göreceksin. Yazgýnla beraber yürüdüðünü öðreneceksin. Sen zindanda yaþamakta diretsen de o, beyninde tutsak olmayý kabul etmeyecek. Kanýnla beraber bedeninin her yanýna yayýlacak. Ciðerlerin, beni alteden kollarýn ve tüm uzuvlarýn çürüyecek. Bir an gelecek ve o çok güvendiðin zekanýn sana faydasý dokunmayacak. Zehir kusarak...” Devam edemiyordu. Son nefesini vermek üzereydi sanki. Tinhu iyice meraklanmýþtý. Cümlenin devamýný duymak için sabýrsýzlandýðý her halinden belliydi. Haberci, Tinhu'nun sormasýna fýrsat býrakmadan tamamladý sözünü. “... Zehir kusarak yeni bir ölümü bekliyor olacaksýn. Ve unutma ki Güç Daðý yalnýzca her adýmda ölebilenlere geçit verir!”
177 
 Çile 1  (Mahmut Uður Þahinol)

Sende bulduðum herþey benimle birlikte yaþlanýyor sensiz.
178 
 Bilinmedik Bir Zaman  (ufuk ,ataman)

Kadýn baðdaþ kurup oturuyordu. Yaklaþtýkça onun dadesi olmadýðýný fark etti.Bu onun için büyük bir hüsrandý. Ter içinde kalmýþtý. Dadesinin ona ördüðü iþliði giymek için geri dönüp giderken kadýn seslendi arkasýndan
179 
 Eksik - 5  (Caner Almaz)

Es geçtiðimiz insanlar anýsýna.
180 
 Acý Bir Düþ  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Ne pahasýna olursa olsun onunla konuþacaktým.Burada her þey bitemezdi.Aramýzda kurulan bu telepatik köprü yerini kalýcý,sürekli bir iliþkiye,beraberliðe býrakmalýydý.Kararým kesindi,ancak ne diyeceðimi,nasýl diyeceðimi,söze nasýl baþlamam gerektiðini bir türlü kestiremiyordum.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Teslimiyet
Samile yener
Þiir > Öyküsel
Gündüz Depremi
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Black Friday
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Miras
Kamil Erbil
Öykü > Beklenmedik
Evlilik Kâbusu
GAYE DÝLEK GEZER
Öykü > Beklenmedik
Prostat
Ömer Faruk Hüsmüllü
Öykü > Beklenmedik
Bir Ziyafet
Yûþa Irmak
Öykü > Beklenmedik
Yaban Arýsý
Talha Yaman
Öykü > Beklenmedik
Nokta
Hacer AKTAÞ
Öykü > Beklenmedik
Beyaz Türkler
mehmet avcý
Öykü > Beklenmedik
Mýsýrcý
Cafer ÞAHÝN
Öykü > Beklenmedik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.