..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir takým þeyler görürsünüz ve "Niye?" diye sorarsýnýz. Ben ise bir takým þeyler düþlerim ve "Niye olmasýn?" diye sorarým. -George Bernard Shaw
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Beklenmedik
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Semazen
Tayyibe Atay
Þiir > Aþk ve Romantizm

kloþ bir etek giyip döndüm durdum kendi yerimde .. aþk dedim döndükçe bacaklarýmý üþüten yele... sesli ya da sessiz harfler boyunca üfledim her yere... soðuldum!..

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik
321 
 'Hadi Kalk Artýk'  (Ahmet Baþkan)

''Çýðlýklar arasýnda acýmasýz bir oyun vardý. Her bir çýðlýk boðuyordu bir diðerini. Böylece hepsi boðulacaktý.''
322 
 Garip Köyde Yaþananlar - 1  (Seda Han Doukas)

Anlatýcý karakter, 60 sene aradan sonra çocukluðunda yaþadýðý ve kimseyle paylaþmadýðý bir olayý anlatmaktadýr. Yaþadýðý köye yabancýlarýn gelmesi ile baþlayan garip olaylarýn etkisinde herkesin yazgýsý tümden deðiþmektedir.
323 
 Ýçinden Çocukluk Yaralarýnýn Geçtiði Birkaç Otobüs Duraðý Tanýyorum.  (Hýdýr Murat Doðan)

“Tanrým, annem bu akþam beni okuldan almaya lütfen gelmesin…” dedirten öylesi zamanlar iþte…
324 
 Marþandiz Otel  (Baha Oktav)

Engel olamadým saatin geçmesine.Halen on dakika için kendimi kör kuyulara atabilecek kadar gözü karayým sanki.O an hiç yaþanmamýþ olmalýydý.
325 
 Küçük Papatyanýn Öyküsü  (ayca tezel)

içimden geldiði gibi
326 
 Kimse Ýnanmadý...  (Fatma Nur Oðul)

Aklýnda, 'acaba?' sorusunun oluþmasýna izin veremezdi... Ýnanmalýydý... Baþaracaktý!
327 
 Park  (Berna Köker Çelebi)

Genç çocuk çantadan gri renkli bir defter çýkardý. Üzerinde küçük kareler vardý. Gördüðüne inanamýyordu, olamaz diye geçirdi içinden.Elleri titreyerek defteri aldý. Açarken kalbi durmak üzereydi. Birkaç saniyeliðine gözlerini kapatýp derin bir nefes aldý. Ýlk sayfayý açtý. Kendi elyazýsýydý. Günlük kendi günlüðüydü. Yarý þuursuz bir þekilde sýrt çantasýný açtý. Ýçinden yanýndan hiçbir zaman ayýrmadýðý günlüðünü çýkardý. Týpa týp aynýlardý. Sayfalarý, yazýlanlarý karþýlaþtýrdý. Tek fark diðer günlüðün yirmi gün sonrasýna kadar devam ediyor olmasýydý. Sonra defter bitiyordu. Defterin içinden “ANNEMÝZE” yazýlý bir zarf çýktý.Elleri terden sýrýlsýklam olmuþ bir halde mektubu açtý.
328 
 Eksik - 1  (Caner Almaz)

Es geçtiðimiz insanlar anýsýna.
329 
 Her Hangi Bir Gün  (nuran yurtsever)

Haftanýn hangi gününün hangi saatinde olduðumu bilemiyordum, önemi de yoktu zaten bunun. Duvarda asýlý kalmýþ bir takvim yapraðýnýn Pazartesi yüzü, hep pazartesiymiþ hissini veriyordu bana –ki Salý veya çarþambanýn bir belirlenmiþliði yokken yaþamýmda böylesi bir hisse neden kapýldýðýmý anlayamýyordum.
330 
 Uðursuz Define  (Özcan Nevres)

Bu sesi çok iyi tanýrdý. Tüm çiftçilerin korkulu rüyasý kara yýlanýn sesiydi bu
331 
 Mendil Sen Kokuyordu  (Necmettin Yalcinkaya)

Ýkinci öykü kitabým. Okumanýz dileðiyle...
332 
 Erken Final  (Çiðdem Ünal)

... Midem sýzlamaya baþlýyor. Midemde kocaman bir yara var benim, týbbi terimlerin açýklayamayacaðý ve hatta keþfedemeyeceði kocaman bir yara. Yalnýzca olmayan acýlar, sancýlar çekerken sýzlayan bir yara. Kývranmaya baþlayacaðýmdan korkarak gözlerimi hýzla çekiyorum kitaplýktan. Pencereye takýlýyorum bu kez. Gördüðüm þey ufak bir pencereden herkesin görebileceði kadar sýradan bir gökyüzü. Öðlenleri hafif güneþli bir havada gökyüzünde görülebilecek bir kaç bulut kümesi. Dikkatlice içine giriyorum bu hayal kümelerin. ...
333 
 Olmayana  (Feyza )

Asla olmayana, olsa da geç kalana
334 
 Kalabalýk Özlemi veya Yalnýzlýk Korkusu  (A.A)

Belki yakýþýklý bir yalnýzlýk, üzerimizde güzel duruyor olabilir. Neden mi? Biz seçmiþizdir o yalnýzlýðý da ondan. Ya bizim seçmediðimiz yalnýzlýklar?
335 
 Bir Mesel  (Alp Çetiner)

"Senin de kalemin kalem olsun, kâðýdýn kâðýt... yapmayý bildin mi, ilim senin elindedir. Gösteriþten, þatafattan kaçýn; hakkýndan fazlasýna göz dikme. Zaman, sana lâyýðýný verecektir; iyi de olsa, kötü de...”
336 
 Baba Evi  (eylül)

Babam birazdan uyanacak. Annem kapýyý açýp hafif bir çýðlýk atýp bizi gördüðüne þaþýrmýþ gibi yapacak. Ýçine doðmuþtur çünkü geliþimiz, rüyasýnda görmüþtür. Tatlý bir telaþ yaþanacak, kahveyi babam piþirecek, sofraya ne var ne yok çýkarýlacak, ille de elmalý pay olacak. Þimdi sessizliðe bizi katma zamaný, Ýstanbul bir baþka yolculuðun akþamýna kaldý...
337 
 Mor Beyaz Çiðdem Tarlalarý  (kerem yüce)

Dört mevsim açýp solarken çiðdem çiçekleri,dört mevsimde üç yüz altmýþ beþ gün ne açar ne de solar hasretliðim.Geçer günler;tükenmek bilmeyen,yüreðimi delen asitli özlemin kuraklaþtýrýp çatlatýr topraklarýmý ve hayat verecek bir tohumum kalmaz geriye.Yolunu þaþýrmýþ bir arý geçer,son nefesini verir bir kelebek,bir böcek sýðýnacak gölge arar parelere bölünmüþ bedenimde.Gün gelir dikenli tellerle sarýlýr etrafým;iki üç kepçe kazarken öldürür son umutlarýmý ve betonlar döküp,demir çubuklar saplarlar yüreðime.
338 
 Örtüþme  (Cumhur Çýrnaz)

Yaþamda karþýlaþýlan basit örtüþmelere dair...
339 
 Býrakýp da Gidene  (fýrat)

Nasýl da gülerdi caný istedi mi… En anlamlý bakýþlarýyla önce ümitlendirir, ardýndan bir uçurumun kenarýna yapayalnýz býrakýr giderdi. Ben çaresiz, ben yorgun, ben býkkýn bu sevdadan. Ah bilirdi o insafsýz, diri diri yanardým o böyle yaptýkça
340 
 Son Gülümseme  (Özcan Çeltik)

O da bir zamanlar bebekti; bir yeri incindiðinde anasý, babasý iç yangýnýyla kucaklayýverirdi... Ýlk gençliðinde kendisini aynalara güzel göstermeye çalýþmýþ, kýzlarýn peþinden bu yokuþlarda ýslana ýslana koþuþturmuþtu...

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Teslimiyet
Samile yener
Þiir > Öyküsel
Gündüz Depremi
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Black Friday
Arman Berra
Öykü > Beklenmedik
Miras
Kamil Erbil
Öykü > Beklenmedik
Evlilik Kâbusu
GAYE DÝLEK GEZER
Öykü > Beklenmedik
Prostat
Ömer Faruk Hüsmüllü
Öykü > Beklenmedik
Bir Ziyafet
Yûþa Irmak
Öykü > Beklenmedik
Yaban Arýsý
Talha Yaman
Öykü > Beklenmedik
Nokta
Hacer AKTAÞ
Öykü > Beklenmedik
Beyaz Türkler
mehmet avcý
Öykü > Beklenmedik
Mýsýrcý
Cafer ÞAHÝN
Öykü > Beklenmedik

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.