"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
Yazma Süreci
Yaratıcı Yazarlık
yazgılar göz yası gibidir istemeden düşüverir fikirlerimizden ve süzülüp yanaklarımızdan ıslatır toprağı biz düşen göz yasımızın kuruyup gidecegini düşünürken belkide hayat verir yeşermeyi bekleyen kafalara
?
Öykü Atölyesi
Ruh Katılımı (Ortak Yaratıcılık)
sabahıma düstüğünden beri lanetın gölgesi vampirlerin arasında doğan melek gibi sadakatin bitmeyen şevkatli gülümsemesi dinlemen gereken tek şey çığlıklar senfonisi hayat bunun adı basına gelirse ölür pesindeyse ecel kacmak söndürür bırak boşalsın kalbimin altın geceleri yalansa hersey bir gün görecektir gercekleri dolunayın ısıgını söndürecek bilinmeyenler aksamın yok olan siyahlığına bürünecek denizler kanlı toprakta ılerleyen bedenime yagmur inanmasanda gercek o saf melekler bir yolculuk daha sonlanacak zamanı gelmeden bir saniye daha ayrıcak beni azrailden eğer gercekleştirmeden gidersem karanlık bir şarkı söylesin yok olmus gecelerden
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Reyhan Hanım, Çok teşekkür ederim ... http://www.izedebiyat.com/yazar.asp?id=6100
?
Şiir Atölyesi
Ruh Katılımı (Ortak Yaratıcılık)
sana yazılmış küçük bir mektup var içimde gizli kapaklı açılmasından korktuğum senden köşe bucak sakladığım... küçük bir yüreğe bir ömür sığdırdım hep seninle... bazen bir hikaye, bezen bir masal... sonu ise kabus olan... birşey kırıldı inceden taa derinlerde... bir söz eksik kaldı kurduğum cümlerde umutlar bitti, anılar köreldi geceler tükendi bir türkü çınladı kulaklarımda sana dair... birde biten aşklara... unuttum diyen sözlerle yalanlayan gözlere sitem dolu günlere aldırmadın sen çekilen dertlere şimdi sen geçmişte geçmiş yüreğimde yüreğim ise gözlerimde bir ankaz oldum ben Umudun bittiği yerde...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
merhaba Sevtap Hanım forumda link olarak görünsün diye html kodlarını kullandım ama sanırım kodlar çalışmıyor.Kodları kopyalamadan şu şekilde kendi linkinizi kullanın lütfen. http://www.izedebiyat.com/yazar.asp?id=4432
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Sevtap Hanım Benim imzam şudur: [[B]][[A HREF="http://www.izedebiyat.com/yazar.asp?id=4432"]][[/B]] Yani İzedebiyat'ta yazılarımın bulunduğu sayfam. Bu imzayı katıldığım tüm forumlarda, mail adresimde sürekli belirtiyorum. (Kopyalıyorum) Sevgiyle kal.
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
günaydın arkadaşlar, Site editörlerine teşekkür etmek istiyorum çünkü dün sorduğum sorulara cevap olarak 2 şiirim de sayfama eklendi. Reyhan hanım yazdıklarınızı ve önerilerinizi okudum , sitede yeni olduğum ve teknik konularda fazla bilgili olmadığım için " dijital imzanın sayfa linkine eklenmesi " nasıl oluyor ? bu konuda beni yönlendirirseniz sevinirm. İsterseniz burada anlatın ki benim gibi bilmeyen arkadaşlar yararlansınlar isterseniz mail adresime yazın şimdiden teşekkürler. ozkahramans@gmail.com
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Merhaba arkadaşlar. Sitemizin geçmiş forumlarını okudum. Tartışmalardan anladığım kadarıyla şu sonuçlara ulaştım (kendi fikrimce) : 1-Sitede bekletilen yazıların bana göre bir kaç sebebi var.Birincisi onay aşamasında çok titiz bir elemeden geçiriliyor diyeceğim; fakat şöyle ki yeni yazarlar arasına katılan garip garip sayfalar var.Mesela xllııııııı veya x.xxxx gibi anlamsız harflerden oluşan bu kişilerin sayfalarına nasıl onay veriliyor anlamadım.Lütfen bir açıklama bekliyorum. Adam sayfasına izedebiyatı kopya etmiş, sayfalar dolusu yer işgal etmiş. Diğer yazıları editöryel incelemeden geçirirken bu tür yazıları sanırım farketmiyorsunuz. 2-Diğer bir geç onaylanma sebebini de daha iyimser yaklaşarak ve eski forum yazılarını inceleyerek değerlendiriyorum. O kadar çok yazı ve yazar var ki sitede, yazıları okumak için epey bir zaman gerekiyor. Evet bu aşamada ben de hemfikirim editörlerle. Yani tabi amaç bu ise. Yeni eklenen yazıları gerçekten okunabilir kılmak için sanırım böylesine uzun bir zamana ihtiyaç var. Ayrıca sadece yeni yazılar değil eski yazılar için de aynı şey geçerli. Hiç fark edilmemiş o kadar çok güzel yazılar var ki; gerçekten de insanın vaktini alıyor. Yeni eklenen yazıları okumak için bence diğer yazıları da okumuş olmak gerekiyor diye düşünüyorum. En azından kendi tarzımızla ilgili olanları ya da bize çekici gelen yazıları. 3-Sitede yazılarım okunmuyor diyorsanız, dijital imzanıza sayfa linkinizi eklemenin çok faydalar sağlayacağına inanıyorum. Açıkçası bazen sizi kimse görmüyor olabilir. En azından portföyünüzdeki insanlar okusunlar sizi de yazdıklarınız boşuna beklemesin. Kendimden biliyorum. Bunu yaparak epey fayda gördüm. En azından çevrenizdekiler için de iyi olur, edebiyatın çekiciliğini onlar da öğrenmiş olur. Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen. Biraz uzun oldu, vaktinizi aldım, kusura bakmayın. Hoşçakalın. http://www.izedebiyat.com/yazar.asp?id=4432
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
hem soğuk üşütür hem taşlar batar birde sorgucular böğrümde yakın çok vakit olmayım kabirde yatar sıcakken kotarıp soğurma sakın kusurum bağışla olursam nezle bulaşmasın sana yanaşma fazla huzura durunca üç arşın bezle onu da toplayım sıyırma sakın fakirim acizim gönlüm haktadır karnı aç gezerim gözüm toktadır günahım çoksa da ufak noktadır sürüden koparıp ayırma sakın umudum geçmekte olsa nafile hele fırsat tanı yine af ile köprüye gelipte dursa kafile sen çık ayrıl deyip bağırma sakın sabır hususun da olmadım eyüp kimi kusuru da pek sayma kayıp unuttum belki de bir ufak ayıp kimseye söyleyip duyurma sakın katranlar kaynarken bakır kazanda başında beklerim durur hizanda adil tart gözlerim her an mizanda az kendinden koyup kayırma sakın sevap hanem dahi sanmam tekinden yokmu borç alması başka sakinden bir şey çıkmaz ise mevcut yekünden şu boynumu büküp eğirme sakın hesabı beklerim tamam bulmanı ısrar etme yemem senin elmanı huride istemem yeter gılmanı zebaniyle salıp koyurma sakın dünyada yılmışım ben zaten işten üç kuruş parayı artırıp dişten pazarlık yapalım söyleyim baştan çalışmak emredip buyurma sakın beş vakit farzettin kışta kardada sabah akşam vücut beden hurdada insaf et çıkarma icat ordada alnı yere koyup değirme sakın can sıkıntısıyla yazmışım hani lafımı yukarı alma ey gani suçumu affeyle severim seni beni hamur sanıp yoğurma sakın.. :0((
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
aslında sorun diğer arkadaşlarla aynı sanırım ama net bir cvp göremediğim için bir kez de ben yazayım dedim..siteye üye olalı bir ayı geçti ilk şiirim eklendi ama sonrasında hala bir şiir onay bekliyor ve ne yapmam gerektiğini bilemiyorum..bu sitede bu süre olağan bir süremi yani her bir ekleme için bir ay beklememiz mi gerekiyor ? yoksa teknik bir sorun nedeniylemi böylesi yavaşladı yazı eklemeler ? bu konuyu bilen birileri beni cevaplarsa sevinirim..
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
ya arkadaşlar kusurumu affedin ama ben buralarda biraz yeniyim.ilk üye olduğumda bi şiir yükledim sonra bi türlü bi daha yükleyemedim.nerden ve nasıl olacağını hayyırsever bi arkadaşımız bana maille yollasa çok memnun olurum.çok uğraştım ama maalesef bi.areyim şimdi.
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
YAŞAYAN HAYAT HİKAYELERİ ÇALIŞMALARIM YER ALMAKTA DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
merhabalar, 6 gün önce bir kaç şiir yazdım ve hala onaylanmasını bekliyorum. Neden acaba? onaylam süresi ne kadar? bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar mail atsın mailim ugur_gumusdere@mynet.com
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
merhabalar, 10 gün önce bir kaç şiir yazdım ve hala onaylanmasını bekliyorum bu süre uzunmudur yoksa beğenilmedide oyalama sürecine mi girdim :) bilen bir arkadaş varsa lütfe bana mail atsın. Allah onun tuttuğunu altın etsin mail adresim omereksi@hotmail.com
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
oluğuna yal ile samanını yığmalar unutuldu el ile inekleri sağmalar sırtımdan yere inki başka istemem.. tenkü arar olmuşum çünkü dünkü günkü yağmalar gofret aldım milkadan ayran içtim helkeden gelmekte bu ülkeden tırışkadan nağmeler keşke bilse ayranı sorsan futbol hayranı hayvan oğlu hayvanı küfür edip söğmeler ağrıttınız miğdemi yasak edip idamı güpe gündüz adamı tekme tokat döğmeler sorma ağlar nedendir o senin validendir vakayı adidendir boğaz kesip boğmalar gece kaldırır sizi bil ki.. mekan yersizi yok artıkın hırsızı kapımızdan koğmalar kılavuz hacı oldu yemek pek acı oldu peklik ilacı oldu karınları oğmalar bürokrasi hakimdi bilmem babası kimdi ithal spermle şimdi yeni nesil doğmalar kurban sarhoş körkütük ne bir sıyrık ne yırtık bak elindedir artık çöz utanma düğmeler karşılamaz şaşkınca sor yetim dul düşkünce gör sanki alışkınca başı öne eğmeler yokluk kalkıp atağa saplıyor bu batağa çekinme ver eteğe namahremce değmeler şayet derdin var efe git başvur yünisefe kafam basmaz felsefe inag nas dogmalar
Başa Dön