"Gelecek, şimdiki zamandan çok da farklı değildir; sadece daha pahalıdır." - George Orwell"

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Alkış sesim geliyor mu?...Şak şak şak!....İzedebiyat'ı geri istiyorum.Sesimize yanıt vermeyen yöneticileri de kınıyorum.Sevgiler.
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Arkadaşlar, buradan herkesi, sevgili site yöneticilerini alkışlayarak protesto etmeye çağırıyorum... Yazılan hiçbir sözün faydası olmamış, belki bunun faydası olur... Sadece bir açıklama... Lütfen...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Merhaba Arkadaşlar, Sayfama giremediğimi yeni farkettim ve forumda benimle aynı sorunu paylaşan birçok izedebiyat yazarına Site adminleri neden hala bir açıklama yapmıyorlar hiçbir anlam veremiyorum. Varolan iki yazar sayfamı ve yazılarımı kaybettim.Bazı yazılarımın örneği,ya da en son hali bende mevcut değil üstelik... Foruma da tekrar üye olup girdim. Bize bir açıklama yapılması gerekmiyor mu? Çok enteresan gerçekten...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
arkadaşlar foruma girebiliyorum fakat yazar sayfama giremiyorum..................hata veriyo kabul etmiyo şifre başvurusunda bulunuyorum maili kabul etmiyo lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek.............cevap bekliyorum...ugur_gumusdere@mynet.com
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Sevgili adminler, ne olduğuna dair ufak da olsa bir açıklama yapılmamasına anlam veremiyorum.Bu siteye ekleyerek katkı sağladığımız onca yazı değersiz değildi, çözülemeyecekse çözemiyoruz diyebilirsiniz.
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
O kadar yazıya ve yoruma yazık değil mi? Bu çok kötü bir durum. Yazıları tekrar yüklerim diyelim. O kadar yorum ne olacak? Ben bu siteyi arkadaşıma tavsiye ettim. O da şiirlerini yayımlamaya başladı. Ben şimdi bu arkadaşıma mahçup olmayacak mıyım? Lütfen birileri en kısa zamanda durumu düzeltmek için bir şeyler yapsın. Zira tek mekanımız burası. Yazının birilerine ulaşmaması kadar kötü bir durum var mı?
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Benimde merak ettiğim bir soru var. Ki sanki havaya konuşmalar bunlar ya neyse biz söyleyelim onlar duymasın. Bu site çökmesi gibi teknik bir olay mıdır? Yoksa site belli bir tarihe kadar güncelleştirmelerinin tümünden arındırılmış mıdır? Ya da canı isteğen biri tarafından hacklenmiş midir? son bi kaç yazıyı okudum o yüzden bilgisizce bi mesajsa bağışlayın takip etmememden kaynaklanır.
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Yazar sayfama giremiyorum şifrem kabul edilmiyor:(dahası mail adresime yeni şifre talebinde bulunduğumda mail adresimin tanınmadığından bahsediliyor. bir çok arkadaşımız aynı sorunları yaşıyormuş anlaşılan site yöneticileri lütfen bize bir yol gösterin. iyi çalışmalar...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Kamuran hanım,.. biz yeni şifre istedik yazar sayfamıza girmek için ama bizim verdiğimiz e-mail adreslerini de kabul etmiyor site!!!! Problem burda...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Sayfam yok olmuş, yazılarım ve şiirlerim silinmiş. İz Edebiyat beni diskalifiye mi etti acaba. Sorun nedir anlayamadım. Tekrar bir sayfa ya da yazar üyeliği girişi yapmam mı gerekiyor yoksa bir daha İz Edebiyat'a uğramamam mı? Lütfen bir açıklama yapılsın bu konuda. Sevgilerimle
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
yazar girişim engellenmiş mi? Ya da sitede sorun mu var anlayamadım. Lütfen bir açıklama istiyorum. Sevgilerimle.
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Merhaba Arkadaşlar; Yazar sayfama yeni şifremle, foruma ise eski şifremle girebiliyorum.Sizin durumunuz da böyle olabilir.Sevgili İmdat Kardeşim, size katılıyorum.Ben de sizin gibi isyan bayrağımı çektiğimde; birileri - kelimesi kelimesine hatırlayamam tabi -, bazı üyelerin siteye sahip çıkma adına izedebiyat'a zarar verdiklerini söylemişti.Hiçbir üyenin, siteye zarar vermek istediğine inanmıyorum.Eğer buradaysak - ki öyle- , sitede herşeyin yolunda olmasını arzu ederiz.Herkese sevgiler.
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
bizim yazar üyeliği ve şifrelerimiz "mevta!!" olmuş,girmek mümkün olmuyor... site adminlerine duyurulur...
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Geçmiş sorunlardan bahsederken fikir üretip çözüm bulalım derken sus pus olup sadece " yazı güncellemeleri " ile sevindirik olup çanak tutan arkadaşlar oturup düşünün şimdi... Sorunun sadece " güncelleme sorunu " olmadığını dile getirdiğim zaman negatif bakma diyen arkadaşlar siz de düşünün ama ayakta düşünün siz... Ve değerli yöneticiler kısmi düzenlemeler ile geçiştirip asıl sorunlara değinmediğiniz için bu sıkıntı doğdu şimdi...Damladı damladı göl oldu... Kaç kez dedim ki " taşıma su ile değirmen dönmez " , çıban muameleesi gördüm kimi zaman.... Şimdi bakıyorum ki yazar sayfam açılmıyor , İmdat Özcan diye biri yok , orta da yazılar var ama yazarın kişisel sayfası yok... Sonra ortadan kaybolan şiirler var... Ve yok olan yorumlar... Ve birde izedebiyat ' ta yazmaya başladığımdan beri kullandığım e-posta adresimn ve parolam ile giriş yapamıyorum " hatalı giriş " diyor... bir güncelleme daha yapılırsa sorun tamamen çözülmüş olur... :))))
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Geçmiş sorunlardan bahsederken fikir üretip çözüm bulalım derken sus pus olup sadece " yazı güncellemeleri " ile sevindirik olup çanak tutan arkadaşlar oturup düşünün şimdi... Sorunun sadece " güncelleme sorunu " olmadığını dile getirdiğim zaman negatif bakma diyen arkadaşlar siz de düşünün ama ayakta düşünün siz... Ve değerli yöneticiler kısmi düzenlemeler ile geçiştirip asıl sorunlara değinmediğiniz için bu sıkıntı doğdu şimdi...Damladı damladı göl oldu... Kaç kez dedim ki " taşıma su ile değirmen dönmez " , çıban muameleesi gördüm kimi zaman.... Şimdi bakıyorum ki yazar sayfam açılmıyor , İmdat Özcan diye biri yok , orta da yazılar var ama yazarın kişisel sayfası yok... Sonra ortadan kaybolan şiirler var... Ve yok olan yorumlar... bir güncelleme daha yapılırsa sorun tamamen çözülmüş olur... :))))
Başa Dön