"Bir eseri bitirmek, cenaze törenini düzenlemek gibidir; ne kadar ağlarsan ağla, geri gelmeyecek." - Dorothy Parker"

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Küçük, çok küçük , çok okuyan küçük bir kız çocuğu hayatında hiçbir zaman "keşke" dememeyi, pişmanlıklar yaşamamayı dilemişti... Hayat devam etti... Yazmanın kaygıları olmasaydı... Yazarlık; ne isim, ne ün, ne ünvan, aileden kalma olmasaydı... Olduğu gibi; içten, gerçek, deneyimsel kalsa ve yürekten gelip yüreğe ulaşsa...sadece... Politik, medyatik, sosyolojik, pragmatik, v.s... olmasa?.. Sadece ve sadece yürekten!.. Safça, gülümseyerek, cepheler olmadan, çıplak bir dürüstlük ile; en güçlü yazı öyle yazılır... bana göre. İnanmak olmasa, yaşam olurmuydu?.. Buraya toplanmamızın ortak noktası Yazmak...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Küçük, çok küçük , çok okuyan küçük bir kız çocuğu hayatında hiçbir zaman "keşke" dememeyi, pişmanlıklar yaşamamayı dilemişti... Hayat devam etti... Yazmanın kaygıları olmasaydı... Yazarlık; ne isim, ne ün, ne ünvan, aileden kalma olmasaydı... Olduğu gibi; içten, gerçek, deneyimsel kalsa ve yürekten gelip yüreğe ulaşsa...sadece... Politik, medyatik, sosyolojik, pragmatik, v.s... olmasa?.. Sadece ve sadece yürekten!.. Safça, gülümseyerek, cepheler olmadan, çıplak bir dürüstlük ile; en güçlü yazı öyle yazılır... bana göre. İnanmak olmasa, yaşam olurmuydu?.. Buraya toplanmamızın ortak noktası Yazmak...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Eylül hanıma ne yazık ki katılmıyorum çünkü buradaki çogu kişi edebiyat dünyasının zenginligini tatmış ve kendisi gibi kültürü yüksek insanlarla en içten duygularını paylaşmaktan mutlu oldukları için burada bir arada aynı duygu ve düşünceleri büyük bir heyecen ile paymaşmaktadır ancak eylül hanıma şu noktada katılıyorum bugün devletin en saygın yerlerinde bile kültür düzeyi düşük bir takım insanlar bulunmaktadır yani şuraya geliyorum her yerde bazı olumsuz kişilikler düzeysizlikler olabilir ama izforum u ayakta tutacak olan bizleriz sizlersiniz onlarlar ben kendi adıma diyebilirim ki burası seviye düzeyi yüksek olgun insanların yeridir zaten öyle olmayan insanlara burası sıkıcı yer gelecektir bir kaç mesajdan sonra çekip giderler mechule Sevgilerle Yazar: C.EMRE KOÇ
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Aslında...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
riyakarlıkların had safhada olduğu bir dünyada oldukça iyimser bir düşünce eylül... yürek açmak iyidir elbette geniş çaplı kitlelere ve geniş çaplı kitleler açısından ama çekinceler çok olduğunda herhalde paravanlık diz boyu... parmakların mührü çözük , kalpler kilitli...
?
Öneriler
Kitap Dünyası
telos. bir kadın. roman. cinselliği, aşkı, kadını, adamı, yaşamı anlatan bir kitap. kadınları. değişik kadınları. irinlisini. kalçası güzel olanı. pis kokanı. güzeli. çirkini. yaşlısı... falan filan. oynak kalçalar...kadın erkek arasındaki polisiyelik........ falan filan... muzip. zor. saçmala yer yer..... bir türk böyle bir kitap yazamaz... onu ancak macar yazdı. galiba. alın okuyun o kitabı da. rahat rahat yazmak nedir görün. utanmadan. her şeyden bahseden bir kitap. çok gülünç bir kitap.
?
Öneriler
Kitap Dünyası
türü öykü, yitik zaman saatçisi, telos yayıncılık. eski baskısını okudum. yeni baskısı var. ufkuna ufuk katmak isteyenler alıp okusunlar. Kabus öyküsü güzel. Batık Bir Aşk öyküs de güzel.............. yeni fikirler, şeyler.......... gibi.............................................. merak duygusu öykülere güzel yerleştirilmiş. muziplik. aşk. erkekçe duygular............. falan filan.......................... felsefi.............. yer yer ağır......çok ağır................................. zor........ falan filan
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Uzun süredir sadece izlemedeyim; bilmem neden(belki de bilmek istemediğim sebeplerden...) foruma katılmayı seçmedim. Yazmak, benim hiçbir vakit bırakmayacağım, vazgeçmediğim tutkumdur ve bundan dolayı mutluyum. Paylaşmak istediğim bir şey; keşke birbirimize daha açık, samimi olsak. Kaygılarımızı, çekincelerimizi soyunup burada buluşsak... Kimbilir, belki de ben çok fazla şey bekliyorum... Herşeye rağmen bunca güzel yüreği burada görmekten mutluyum!.. teşekkürler İzEdebiyat!
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Artık benim yazılarımı okurken resmimide görüceksiniz benim hakkımdaki olumlu olumsuz düşünceleri lütfen yazın.
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
çok sağ olun imdat bey...
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
Merhabalar, Yazı yükleme formunda bazı durumlarda başlığın girilmesine karşın, "Başlık girilmedi" hatası çıkıyordu. Bunun nedeni, bu formdaki tüm alanların doldurulmasını istememiz, bunun için de bir karakter sınırlaması koymuş olmamız. Daha önceden başlığın en az on karakterden oluşmasını zorunlu kılmıştık; bunun gerçekçi olmadığı ortaya çıktı ve sınırlamayı 4 karaktere düşürdük. Saygılarımızla, Diren Yardımlı İzEdebiyat
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Sahne arkası butonundan yeni bir sayfa oluşturman gerekiyor... Yazını kaydettikten bir süre sonbra editörlerin incelemesi sonrasında site güncellendiği zaman yazın yayınlanacaktır...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
belki ileride okuyup yorumlayabileceğiniz romanımın ilk cümlesini buraya mı yazmam gerekiyor?? yeni üyeyim yanlış yapıyorsam af ola..
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
[[B]][[I]]..."Bütünüyle 'An'lık bir durumdur ömrümüz" Öncesini sorgularız, sonrasını düşleriz. İçinde bulunduğumuz an'ı yalnızca yaşarız. Daha önceki biçimimiz yaşadığımız an üzerinde çok etkili olduğu için sonrasınıda anlamak zor olmayacaktır ancak bazı ayrıntılar vardırki; bunlar tesadüf ya da kader olsun, kimsenin anlamadığı bir biçimde hayatımıza yön verirler... [[/I]][[/B]]
?
Genel Tartışma
Açık Büfe
Önceleri daha masumken Pencerenin koluna boyumuz yetmezken Avucumuzda çekirdek, balkondan sarkarken Hey yer Her yer Daha gerçekken sen
Başa Dön