"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
yavru fok gördüm izledim insanım içim sızladı katladım dürdüm düzledim ben bu kürkü giymezem kürküm ile zıt gittim hemen o vakit attım ahd ettim peyman ettim ben bu kürkü giymezem çünkü bu kürk dabağı fokların gözbebeği kes etim yığ öbeği ben bu kürkü giymezem bu dert içimi ezer çıkamam çarşı pazar istersem çıplak gezer ben bu kürkü giymezem zemheri sürse uzun yatsam üstünde buzun örtmeye olmaz yüzüm ben bu kürkü giymezem vurup uçursalar serim diriyken yüzseler derim var çatlasın ar damarım ben bu kürkü giymezem kim bilmez ise hakkı kalbinde olmaz korku yaşım doldurdu kırkı ben bu kürkü giymezem hak yazsa alnıma yazı bulunmasa kefen bezi imam dese caiz bazı ben bu kürkü giymezem
? Kitap Dünyası
Merhaba.. Yazar çok daha kısa yazılarla acemiliğini yener diye düşünüyorum. Roman için acemilik çok ağır kaçar. Bence kendinizi yeterli hissettiğiniz an roman yazmalısınız. Nerden mi biliyorum? Çünkü bir roman feda ettim ve bir daha yazmadım. Yeni yeni hareketleniyorum ;)
?
Türk Yazarları
Edebiyat Tartışmaları
Heceler… Beynimde mi? Yok… Yüreğimin Derinliğindeki En kuytu Yerin de Bir sessizlikten Boşalan Heceler Gizem Gizli tutku Özlem ateşi Hesapsız Veya susku Bilememek Çözememek seni Heceler… Sen demek Adın demek Varlığını His etmek Seninle Yürekten Aşk… Kokun, tenin İki iken Bir olmak, Bir ten de Buharlaşmak Erimek Demek Bir zaman Önceydi seninle Aşk Güller… Gülümsemek Sevmek Su vermek Sevgi diye Dikeniyle Seninle Avuçlanmak 20 Şubat 2007 ZORGUN DEVRİM[[B]]
?
Türk Yazarları
Edebiyat Tartışmaları
İsa Kantarcı Bu yaşam'da Vaadedilmiş süreyidoldurmak zorunda diliz Sen Kapı Duvar Kilit Durma Orda Bu sesin yanlızlığın bu senin acın ( Acıdır Dürüst Olan ) Dimi Meleyimmm
?
Yazma Teknikleri
Yaratıcı Yazarlık
Düşüncelerim nasıl böyle birbirine karışıp sonrada düğümlendi.
?
Yeraltından Notlar
Edebiyat Tartışmaları
İstanbul simitinin susamının diğer adının küncü olduğu
?
Yeraltından Notlar
Edebiyat Tartışmaları
[[B]]Gün ışığında,bedenini kasıp kavuran güneşin. Sensizliğe alışmış ben'e yenik düştüğünü varsayarsak. Bu ne güneşin suçu. Ne de geceye şahit bırakılan içteki ürpertinin sebebi dahilindeki ayaza vuran soğuğun. Şimdi aklımdan geçenleri belli-belirsiz sıralamakla meşgulüm ey sevgili güneş ile ay arasındaki gidip gelmelerim. İki dere arasında herkesin birbirine karşı dediği şehirlerin,anlamsız düşmanlığında birbirlerini sevmeyi beceremeyenlere nazire yaparcasına,aşk ile yanan iki insanın yanışını anlatmaya kalkışan migren sancılı bedenim ve acemi halim " benim seni sevmem için karşı değil,yan yana olmalıyız. " hüzün ve gerçeğini dile getirmekle mi uğraşmalı. Yoksa herşeyin oluştuğu hazır bir sofrada sadece seni seviyorum demekten başka bir şey kalmamış bir sevinçi mi? ( bilinmez ) Yaşadıklarım ile anlık yaşayışların arasında gözden kaçırdıklarımı irdeleyen beynimin kuytu köşeleri,içerisinde boğulmaya yüz tutmuş ve aksilik bu ya kulaç atmasını bilmeyen kör bir yüreğin,farklı yörüngelerde afaki yürüyüşlerinde aradım mutsuzluğun sebebini. Okunmamış bir sen kalmıştın. Okunduğunda aklım karışmıştı. ( Muamma ) Biraz sonra hiç beklemediği ve ince hesabıyla yenik düşeceği kahrolası maddede,son kez olsun manevi duyguları yaşamak istercesine gözünde biriktirdiği gözyaşına bahane bulmak için,bafra cigarası yakmıştı. ( mümkündür ) Ah çekmek gerekliydi ve öyle de oldu. Ah edişlerine buladığı,geleceğe dair beklentilerini bir yana bırakıp,daha önce hiçkimsenin yaşamadığı aşk'ı yaşamak istercesine yollara vurmuştu kendini. Umutlarının arasında ayaklarından prangaya vurulmuş,koşar adımlarla sevgilisine ulaşma isteği mevcuttu. Unuttuğu bir şey vardı. Böyle bir şey asla ( yaşanmamıştı® ) Bilinmezliğin adı muamma Mümkündür ancak yaşanmamıştır.[[/B]]
?
Şiirhane
Edebiyat Tartışmaları
Mahcubum sana sevdiğim demeye gözlerimle gözlerine bakmaya adını dualarımda söylemeye mahcubum sevdigim mısralarımda söylemeye dilenci misali aşkını aramaya rüyalarımda görmeye hayalini düşlemeye mahcubum sevdiğim Koray Kulaç Korkma Birtanem Sevgimden Sonzuz Aşkımdan Beni anlamanı Beklemem senden Sende Sev diyemem Benim kadar Seni Kalbimde Gönlümde Yücelttim Kimseler erişemez Sende eriş diyemem Birtanem Koray Kulaç Gözbebeğim şarkılarda şiirlerde hayalimde düşlerimde yüreğimde gönlümde sızlayan ruhumda inleyen bedenimde gözyaşlarımda sen varsın gözbebeğim Koray Kulaç sensizlik bir haykırış bir acı ızdırap hastane köşelerinde boş bakışlar ne olmuştu hatırlamıyordum bu insanlar bu şahıslarda kimdi ya bu doktorlar hemşireler ne olmuştu hatırlamıyorum arada sırada gelen içimde yanma ile gelen korkunç acı gözyaşı ile gelen feryatlar ne olmuştu hatırlamıyorum tek anımsamam sensizlik Koray Kulaç şehidim Aylar yıllar geçti bir yağmur misali geldi çattı askerlik çağı ben kara tirene binmeden annem babam ağlayarak bu vatana can kurban canımız kurban oğul pıçak gibi saplandı bu sözler birliğime gelip teslim oldum günleri günüme ekleyip şafak üç gün dediğim gün operasyon da üç kurşunla yere yığıldım hakkınızı helal eyleyin annem babam bu vatana can kurban canımız kurban Ne Mutlu Türk Evladıyım Koray Kulaç sensizlik bir haykırış bir acı ızdırap hastane köşelerinde boş bakışlar ne olmuştu hatırlamıyordum bu insanlar bu şahıslarda kimdi ya bu doktorlar hemşireler ne olmuştu hatırlamıyorum arada sırada gelen içimde yanma ile gelen korkunç acı gözyaşı ile gelen feryatlar ne olmuştu hatırlamıyorum tek anımsamam sensizlik Koray Kulaç -------------------------------------------------------------------------------- Bayrağım Seni ben küçükken tanıdım Nede güzel sallıyordum sevinçle Bayrağım daha o günden saygım sevgim şehitlerimiz gazilerimizin kanından aldığın al rengin ayla yıldızla birleşip ahenkle Nede güzel dalgalanıyorsun Sana bu sevgim saygım İlelebed sürecek bayrağım Koray Kulaç -------------------------------------------------------------------------------- umudum Aradı gözlerim gözlerini ellerini ellerim zamanlı zamansız hayalin belirir yanlızlığımda umudum olur yarınlarımda seni senziz yaşamak ne mümkün özlemin hasretin sararken bedenimi gözyaşlarım hıçkırığa boğulmuşken zamanlı zamansız belirir yanlızlığımda hayalin umudum olur yarınlarımda Koray Kulaç sevdiğim içimdeki sızım gönül yaram ilk göz ağrım hayata haykırışım ilk baş kaldırışım ilk aşkım sevdiğim Koray Kulaç Tutsak Haksızlık bu geçen yıllar Hani dün söylemiştin Bana sevdiğini Havam suyum aşım ekmeğim diyordun durduramadın zamanı Haksızlık değilmi bu sevgiye Kader kurbanı olduk Artık maziyi seyrediyoruz Ne gelir elden Sen tutsak ben tutsak Koray Kulaç mahşere kalsın ışıksız karanlıklardayım tutmuyor hiç bir yanım ğüneşi bekliyorum doğmuyor sabah olmuyor olmuyor her tarafımda yabancı insanlar kimi iniliyor kimi bağırıyor kimi pis pis gülüyor allahım nerelerdeyim nerelere düşmüşüm nerelere düşürdünüz imdaatlarımı kimselere duyuramıyorum nasıl feryat etmeyeyim nasıl çıldırmayayım ne istediniz benden soldurdunuz bedenimi diri diri mezara koydunuz nasıl afedederim sizleri sizle hesabım mahşere mahşere kalsın Koray Kulaç -------------------------------------------------------------------------------- Masum Gözyaşım Hüzünlü bir akşam İçim burkuldu, gözlerim nemlendi. Resimlerimize baktığımda! Bazıları biraz yıpranmış. Tıpkı ikimiz *gibi: Dertsiz çilesiz! Ne' de güzel gülümsemişiz. Bir rüya gibi: Derinn bir off çektim. İçim burkuldu. Gözlerim nemlendi. Sanki bugünmüş gibi! Dünmüş gibi! Mutlu oldum Koray Kulaç
? Kitap Dünyası
Arkadaşlar merhaba.Ben bir roman yazmaktayım. Teknik olarak biraz zayıf olduğumu düşünüyorum.Sizce bir romanı yazarken yakalanması gereken ince noktalar neler ? Ama buna cevap verirken çok genel, klişe denebilecek tavsiyeler duymak istemiyorum. Forumu baştan sona kadar okudum.Hemen hemen hepiniz bu işi iyi biliyorsunuz.Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler Acemi Yazar
?
Şiir Atölyesi
Ruh Katılımı (Ortak Yaratıcılık)
Aşk olsun sözlerin,meşk dolsun boş kadehim ister öldür, ister sat gözlerimi,sensiz birakma yeter ki.. Sevsem ölürsün,sevgiye şüphesiz tüter bafra cigaram.. Ağlamak, her virgülden sonra içine çekmek son nefesini İşitmek, tecelli eden her bedende seni.. Sıralamak,göreceli hiç bir şey kalmaması adına uzatmak bütün yalanları.. Aşk olsun sözlerin,meşk dolsun boş kadehim.. Defteri dürülmüş sözlerimin neyzen ne çare! Ezberledim elinin tüm kıvrımlarını,mühürü dilimde, tam tersine tek müşterisi kulak.. Cümlemin eline tut ,baş harfin yine boynunu bükmüş, şaşırmışmı ne? Hadi doldur kadehimi ,aşk olsun sözlerin..
?
Şiir Atölyesi
MAHCUBUM sana sevdiğim demeye gözlerimle gözlerine bakmaya adını dualarımda söylemeye mahcubum sevdigim mısralarımda söylemeye dilenci misali aşkını aramaya rüyalarımda görmeye hayalini düşlemeye mahcubum sevdiğim Korkma Birtanem Sevgimden Sonzuz Aşkımdan Beni anlamanı Beklemem senden Sende Sev diyemem Benim kadar Seni Kalbimde Gönlümde Yücelttim Kimseler erişemez Sende eriş diyemem Birtanem Gözbebeğim şarkılarda şiirlerde hayalimde düşlerimde yüreğimde gönlümde sızlayan ruhumda inleyen bedenimde gözyaşlarımda sen varsın gözbebeğim TUTSAK www.siirgezginleri.net deyim KORAKULAÇ BUNLAR SEVDİKLERİM Haksızlık bu geçen yıllar Hani dün söylemiştin Bana sevdiğini Havam suyum aşım ekmeğim diyordun durduramadın zamanı Haksızlık değilmi bu sevgiye Kader kurbanı olduk Artık maziyi seyrediyoruz Ne gelir elden Sen tutsak ben tutsak
?
Edebiyat ve Felsefe
Edebiyat Tartışmaları
MERHABA BEN KORAY YENİ ÜYE OLDUM BEN ŞAİRİM BURA AÇIKDI ŞİİR YAZCAM NEREYE YAZCAM SÖYLERMİSİNİZ
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Merhaba, Aklımda roman yazmak diye birşey yoktu.Şu son üç ay içerisinde kendimi bir romanın içinde kaybolmuş buldum. Şunu itiraf edeyim ki teknik olarak çok zayıfım. Bunu geliştirmeden bu romanı bitiremem.Bitirsemde birşeye benzemez. Konu beni çok heyecanlandırıyor.İnsanların benim düşündüklerimi okuyacak olmalarıda ayrı bir heyecan. Teknik bilgimi kısa sürede nasıl geliştirebilirim ? Bu konuda tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler Okan
?
Şiir Atölyesi
öyle özledi ki yüreğim seni yetmiyor artık anlamı kelimelerin 'özledim' diyorum ama kifayetsiz kalıyor hislerim görmen lazım içini kalbimin mahşer yeri sanki... avaz avaz seni arıyor gözlerim...
?
Yazma Süreci
Yaratıcı Yazarlık
Sevgili Akın Koral; Ana sayfadaki "Yazar katılımı" nı tıklayıp siteye üye olabilir ve daha sonra sahne arkasından giriş yaparak işlem merkezinden öykülerinizi gönderebilirsiniz....Sevgiler.
Başa Dön