"Bilim o kadar ilerledi ki, yakında hiçbir şeyin mümkün olduğuna inanmayacağız." - Oscar Wilde"

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
Genel Tartışma
Açık Büfe
BU SİTEDE BİLGİSİZ ARKADAŞLAR KIYAMET KADAR. ELBETTE BUNLAR OLACAK. AMA GÜLÜNÇ OLAN ŞU: YAZAR DİYE BURDA BİR NUMARA OLAN İNSANLAR İÇ DÖKME YAZIYOR. EDEBİYAT VS DEĞİLDİR YAPTIKLARI... BİR İÇDÖKMEDİR GİDİYOR. HEP BÖYLE. YAZILANLARA BAKIYORUM DA... İYİ OLANLAR PARMAKLA GÖSTERİLECEK KADAR AZ. KARDEŞİM, BEN BİR TON DAYAK YİYEREK ÖĞRENDİM BU İŞİ. DÖVDÜ USTALAR. REZİL OLDUM. BU İŞİN GEREKLERİ VARDIR. HER TÜRÜN GEREKLERİ VARDIR. İÇ DÖKÜP KENDİLERİNİ TATMİN ETMEK İSTEYENLERE SÖZÜM YOK. BEN DE BAŞTA KÖTÜ ŞEYLER YAZIYORDUM. YAZI BİLİNCİ, BİRDEN GELİŞMEZ YAZARDA. OKUYA YAZA BİR KİMLİK, BİR DİL GELİŞTİRİR YAZAR, BURDAKİLERİN ÇOĞU KİTAPÇI YOLU BİLE BİLMİYOR ANLADIĞIM KADARIYLA. ÖNEMLİ OLAN, FARKETMEKTİR, BENİM SÖZÜM YAZAR OLMAK İSTEYENLEREDİR. BU İŞİ ÖLESİYE TUTKUYLA YAPANLARADIR. KİMLİKLİ YAZANLARADIR.... ŞU VAR, BU YAYINCILAR, ORDAKİ EDİTÖRLER, ACAYİP KATIDIR, BU ADAMLARI KANDIRMAK ÇOK ZORDUR, EH, GÖNLÜNÜ YAZAR OLMAYA KAPTIRANLARA. ŞAİR OLMAK İSTEYENLER, SİZİN İŞİNİZ ÇOOOOK ZOR... ŞİİR KİTABI BASMIYORLAR...
?
Yazma Teknikleri
Yaratıcı Yazarlık
Senin hevesini kıranların çınarları gençleşsin. İlhamiyi kaçıranlar, yüzgeçsiz ve solungaçsız dönsün toprağa.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Bıraktığın dört eser, geleçeklerin haberçisi. Bahara dolanda gel. Sevgiler.
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Temini hakkında kitabın, bilgilendirmenizi riça ederim. Önçe soyadı çekti beni, onun eserlerini okumaya. Aynı soyismini taşıyan bir tanıdığım vardı. Belki ondan, bel ki de kelimelerin altında gizlediği sançıydı. "Sonradan okurken anladığım" Bağlanmak hayata. Saygılar. "mektup adresinden ulaşamadığımdan"
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Temini hakkında kitabın, bilgilendirmenizi riça ederim. Önçe soyadı çekti beni, onun eserlerini okumaya. Aynı soyismini taşıyan bir tanıdığım vardı. Belki ondan, bel ki de kelimelerin altında gizlediği sançıydı. "Sonradan okurken anladığım" Bağlanmak hayata. Saygılar.
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Nilüfer'i tanıyan veya daha yakından tanımak isteyenler için: www.nilufermagriso.com
? Kitap Dünyası
GERİ SAYIM BAŞLADI....................... KARMA ÇIKIYOR.... ŞİİR/ÖYKÜ KİTABI................................. isa kantarcı........
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
İzedebiyat yazarlarından Nilüfer Magriso'nun Yaşam Mucizedir adlı kitabı, Sevgili Diren Yardımlı'nın desteği ile en sonunda çıktı. Nilüfer Magriso'nun ailesi olarak bizim amacımız onu tanıyan tanımayan herkesin bir şekilde anması ve onun yaşamı boyunca yapmak istediği gönüllü olma hayallerini bir bakıma gerçekleştirmek bu yüzden kitaptan elde edilen tüm gelir, "Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği"ne bağışlanacak. www.bedd.org.tr Kitabı edinmek isteyenler, omur_isfendiyaroglu@parsmccann.com.tr adresinden benimle irtibata geçebilir. Sevgi ve saygılarımla, Ömür İsfendiyaroğlu
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
arkadaşlar yazılar hakkında sorunlarınızı yazisma@izedebiyat.com adresine maille bildirirseniz en kısa zamanda sonuç alacaksınızdır. sorunlarınıza ilgili kişiler yardımcı olacaktır... iyi günler
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
vedalaşma bizimle... gittiğini görmeyelim.her gidişin bir dönüşü var derler ama buruk oluyor vedalar işte. sevmiyorum vedalaşmayı...sevmiycemde... neden Burcu? nasılda alışmıştık nasılda kısacık bir zaman diliminde kaynaşıp dost oluvermiştik... gözlerimiz tanıdık isimlerin yazılarını aramıyormuydu...ben değilmiydim sana "yazıların beni derinlere sürüklüyor" diye... unuttunmu ben sonbaharda hep hüzünlü sense hep mutluydun.bundandı sana sonbaharın kızı değişimiz. lütfen bu gidişin bir dönüşüde olsun... arkandan bir kova su döküyorum Burcu çabuk dönesin diye... ve gözlerim daima yazılarını arayacak... döndüğünde sana hoşgeldin demek ümidiyle... gittiğin yerlere bizdende ışık götür.ve hep gülümse :)) DOSTÇAKAL
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Merhaba Sevgili Burcu! Nereye ve niye?Zevkle okuyordum seni......Üzüldüm.......Dönmeni burada bekliyor olacağım.....Sevgiyle kal.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
İzedebiyat Dostları Merhaba... Zamanın ayazdan vurgun yediği bir gece vaktiydi. İşte ilk o zaman yerleşti dizelerim, kimi yakın kimi uzak okuyucuların, yazarların(!) arasına. Koca bir mevsimi tükettik(!) burada. Geçip giden aylar, kelimelerin ve cümlelerin yorgun düşüşüne, çırpınışına, serzenişine vs. şahit oldu. Sanırım onların da bir duygusunun olabileceği gerçeğini göz ardı ettik. Savaşlar açtık nedensiz yere. Egolarımız çarpıştı yer yer. Anlatmaya çalıştık “asıl” düşlerimizi, düşüncelerimizi ve belki de sadece çalıştık… Çark her zamanki gibi işliyor yurdumda; hiçbir değişiklik(!) yok. Gidenler, kalanlar, geri dönenler var. Hep de olacak. Olsun, olsun fakat değer faktörü unutulmasın. Şimdi kelimelerimi de yanıma alıp bir uzun yolculuğa çıkıyorum. Giderken yanımda götürdüklerime, bir zaman “değer” gösterip kütüphanelerine alanlardan affımı isteyerek. Yaklaşık yirmi yedi yazımı siteden çıkarttım ve şimdilik dört tane yazımla sitedeyim. Teşekkürler: Sayın: Kamuran Esen, Gönül Sevinç, Yeşim Kırlı, Gökçehan Daçe, Orkun Atila, Aylin Antmen, Levent Saral, Ali Hazma, Mehmet Aydın, Ahmet Şahin, Kaan Özer, Özge Gündoğdu, Recep Akkaya, Mutlu Hasbolat, Erkan Çetin, Ayşegül Engin, İlyas Emre Öncü, Funda Bilgili, Ve adını hatırlayamadığım, bilmediğim diğer tüm izedebiyat dostları… Yürek sözü çok cana(!) dokundu ancak; yine de her şey için yüreğinize sağlık… Sevgi ve Saygılarımla... Sevgiyle Kalın… Burcu Yıldızer….
?
Yazma Teknikleri
Yaratıcı Yazarlık
benim yazdıklarım bir çeşit sayıklama. sanırım sırf bu yüzden yazar olamayacagım ne kötü. insan istediğinde sayıklayamıyor! yastığa başını koyunca uyuyan insanlar vardır. kalemi eline alınca yazabilenler. ikisine de kıskanarak ve imrenerek bakıyorum.
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
peki nasıl yollayacağız?
?
İzEdebiyat
Açık Büfe
Değerli arkadaşlar... Forumların teknik sorunların aktarılması/çözümlenmesi için tasarlanmadığı duyurulmuştu. Lütfen bu tür durumları posta adresleri üzerinden iletiniz...
Başa Dön