Artık herşey daha açık ve net... Şimdi hepimizi görebiliriz, tüm nazikliği saygıyı... Ve belki de öğrenebiliriz biz iki kelimeyi bir araya getirmesini bilmeyen yazar bozuntuları... İşte ben buyum diyen bir yazar...
Teşekkürler, Ayşegül Engin...
?
???
July 2026 tarihinde katıldıSon forum iletileri
Eh artık hangi hastalıklı ruh böyle birşey yazar ve sonucunda da kendinin "kibar" ve "nazik" eleştiriler yaptığını iddia eder ki. :)
Valla süper tespit olmuş Ayşegül Hanım.
23 mart 2005 saat 13:20 (tarih ve saat vermek zorundayım, çünkü bir süre sonra sileceğini tahmin ediyorum)
aşağıdaki yazıyı isa beyin yazar sayfasından koplayadım:
"BANA DÜŞMAN OLANA ESASLI Bİ DÜŞMAN OLURUM.
HERŞEYİ ÇIKARABİLİRİM.
HER ŞEYİ.
HAYATTA KAYBEDECEK HİÇBİR ŞEYİM YOK.
KOCALARINIZA SAHİP ÇIKIN HANIMLAR.
YOKSA BELA OLURLAR BAŞINIZA KOCA.
YA DA BEN................................
KISKANÇ KOCAYI SAVUNAN APTAL KADINLARIN CANLARI CEHENNEME.
SEFİL VE KÜÇÜK İNSANLAR,
BENİ EZEMEDİ HAYAT.
GEREKİRSEN BAŞINIZI EZECEĞİM.
DAĞITACAĞIM SİZİ.
YAZAR GEÇİNEN BEYİNSİZLER."
bu ilk foruma katılışım.başka insanları sorgulayan, eleştiren ,yargılayan biri olmamaya özen göstermekten yanayım.yapıcı, geliştirici ve motive edici olmak varken tersi olmanın kime ? ne ? faydası olabilir ki...
izedebiyatta her seviyede yazan arkadaşlar var.kalemi çok güçlü olan da var ,çalakalem yazan da...ben hepsine saygı duyuyorum. sonuçta paylaşmak adına burdayız. ne dünya çapında kitapları birkaç dile çevrilen kişileriz, ne de kitapları yok satan yazarlarız.paylaşmak,daha iyisini öğrenmek ve üretmek için burdayız.bu dinamik süreçde lütfen makul olmaya özen gösterelim, birbirimizi yapıcı ,geliştirici ve motive edici tarzda yorumlarda bulunalım.laf olsun diye değil...
saygılarımla..zeliha gökkan
"KARDEŞİM, BEN BİR TON DAYAK YİYEREK ÖĞRENDİM BU İŞİ. DÖVDÜ USTALAR.
REZİL OLDUM. BU İŞİN GEREKLERİ VARDIR." demişsiniz.
Siz gerekliliklere ne derece uyuyorsunuz? Yaptığınız yorumların bazılarına rastladım/okudum, hiç öyle nazik bir dil, kibarca eleştiri yaptığınızı görmedim ben sizin.
Ömür'e katılıyorum, bu sitede Diren'in iyi niyetini, kötüye kullanan pek çok yazardan biri olduğunuzu düşünüyorum.
Bu sitedeki en eski yazarlardan birisiyim. Ve ödüllü sitemizin kapsamında bulunan kişilerin daha seçkin davranmasını bekler/dilerdim.
"Yıkıcı olmakla, sözünü esirgememeyi birbirine karıştırmayın." Barbara Wallers
İsa Kantarcı= Sorun çıkarmak istemeyen sorun
Sahi sizin yazdıklarınızı neden göremiyoruz. Belki çok iyi yazarsınızdır da bizde dizimizi kırıp oturur susarız.
Keşke, Erkan Çetin'i okumuş olsaydınız ama bana kalırsa o sizin gibiler yüzünden bu siteden ayrıldı. Ve bizler de sizin gibiler yüzünden edebiyattan mahrum kalıyoruz. Örneğin ben baksanıza bir iki satır okuyup yazmak yerine kalkmış size laf yetiştiriyorum.
Haddim olmadan...
Sevgiyle,
Ömür
Aman ne kadar da nazik yazmış. Sevgili İsa Kantarcı, kim olduğunuzu hatta ne yazdığınızı bile bilmiyorum. Herkese sataşan, yazı yazan kişilerin hevesini kıran sözüm ona ahkam kesmekten söz eden tutumunuz eminim benim gibi bir çok kişiyi rahatsız ediyordur. Ama sizin söylediğiniz gibi belki de akılları olmadığından değil belki de size harcayacak zamanları olmadığından yazmıyorlardır. Bana kalsa Diren Yardımlı'nın yerinde olsam bir dakika bile düşünmez sizi silerdim. Ama bu da yeni bir direnişe sebeb olur sanırım bir anda İsa Kantarcı yanlıları ortaya çıkardı.
Ne olur artık sadece yazın, bizler de sizi yazdıklarınızla değerlendirelim. Artık ona buna sataşmaya, size verilen her cevaba sizin tabirinizle ahkam kesmeye bir dur deyin.
Şimdi bana sataşabilirsiniz mesela, ben de bir bayanım ve size çemkirebilecek bir kocam da yok!
Diren Bey'e
Diren bey,
İnan, ben sorun çıkarmak istemiyorum.
Böyle saçma işleri ben açmıyorum ki.
Kendine hakim olamayan insanların sorumsuz davranışları.
Bana yansıyor ve ortaya bu çıkıyor.
Ben arıza değilim.
Saydığım kişileri de uyarınız. (BENİ TEHDİT EDEN KİŞİ DE BU SİTEDE YAZIYOR.)
Bu gülünç değil mi??
Bir hanıma yorum yapıyorum, kırmadan, sonra kocası çıkıp bana sataşıyor, bana akıl veriyor, ama böyle mantıksızlık olmaz ki. (BEN ONA KADIN OLDUĞU İÇİN YORUM YAZMADIM!!!!!!!)
Diyeceğim şu, beni istediğiniz an silin,
Eğer istiyorsanız,
Siz yönetensiniz, adaletli şekilde yapmanız gerekenleri yapacağınızı sanıyorum.
NE HATA YAPTIYSAM BEDEL ÖDEDİM.
BEDEL ÖDEMEYE DE HAZIRIM.
yalnız, bu bedeli tek ben ödersem, işte bu ne??????
İSA KANTARCI….
İsa Kantarcı,
Fark etmişsinizdir, iki mesajınızı da forumdan sildik. Bir kez daha buraya başkalarıyla yaptığınız özel yazışmaları, onlardan izin almadan ve onlara hakaret ederek taşırsanız sadece mesajlarınızı değil, sizin kaydınızı da siteden sileriz. Bir edebiyat forumunda olduğunuzu sık sık unutuyorsunuz, ama bu kez çizmeyi aştınız. Bu ilk ve son uyarı olsun.
Diren Yardımlı
genel hatlarıyla değerlendirmeler yapıyorum.
bu değerlendirmeler doğrudur.
ama ayrıntıya girmeden söylüyorum.
gerçekler ortada.
ahkam mı değil mi bilmem.
ama bunlar gerçek.
SİZ DE SÖYLEYİN, AHKAM KESİN ÖYLEYSE, ŞÖYLE MİLLET Bİ AYILSIN.
DEĞİL Mİ,
SES SEDA YOK.
SANKİ BURDA KİMSE YOK.....
ÇÜNKÜ FİKRİ OLAN ÇOK AZ.
BU YÜZDEN FORUMDA YAZAN YOK.....
DOSTÇA.
Dikkat çekiyorsunuz galiba amacınız da bu.Yazdıklarınızın tamamına yakını polemik doğuracak cinsten...Başarılı da oluyorsunuz...
Bazı noktalarda hak vermiyor değilim ama san ki ŞİİR OTORİTESİ gibi ona buna sallamanız da rahatsız ediyor...Bunca polemiğe girmeniz beni sizin yazılarınızı okumaktan alıkoydu...Sanki reklam havası var forum yazılarınızda ki üslupta.
Söylemek istediğim şu kısaca..
Şiir de ahkam kesip duruyordunuz ve ona buna laf atıyorsunuz , akıl veriyorsunuz...
Kimsiniz siz ???
Bu kadar çok mu biliyorsunuz edebiyatı.Hisleriyle yazan , eline yeni kalem almış kişileri rencide etmeye ne hakkınız var.Kim anasının karnında ŞAİR olmuş.
Bu gün hisle yazar yarın toparlar ve şaheser çıkarır efendim size ne...
Sevmediğiniz yazarı okumayın elbet bir ya da daha çok okuyanı çıkar.Neden gocunuyorsunuz...
Derdiniz ne???
Sizden ricam ahkam kesmeyi bırakıp yazılarınıza güvenmeniz ve yeni kalemleri
kırmamanız...
Sevgili Erkan Bey;
Yazılarını severek okduğum bir yazarın izedebiyat'tan ayrılması beni hep üzmüştür.Sizin gidiyor olmanıza da üzüldüm.Yazdığınız sitelerde sizi izleyeceğim.Ama burada olmanızı tercih ederdim.Yine de aldığınız karara saygı duymam gerektiğini düşünüyorum.Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.Güle güle Sevgili Erkan Çetin........
Sevgili arkadaşlar,
Yaklaşık iki aydır yazılarımın yayınlandığı izEdebiyat sitesine "yazar" olarak veda ediyorum. Elbette bir okurunuz olarak siteyi takip edeceğim... Yazılarıma bir başka site/dergi de devam edeceğimden ve bir yazarın aynı yazılarının bir çok yerde yayınlanmasını şahsen eleştiren biri olduğumdan böyle bir karar almayı uygun gördüm...
Yazdıklarımı yayınlayan ve eleştirilere kulak veren site yönetimine, sitede emeği geçen herkese, yazdıklarımı değer bulup yorumlayan ve kütüphanelerine alma inceliği gösteren arkadaşlara gösterdikleri ilgi için çok teşekkür eder tüm izEdebiyatçılara iyi çalışmalar ve esenlikler dilerim.
Sevgi ve saygılarımla,
Erkan Çetin