"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
ben burada birileri ile tartışma içinde olmak için bulunmuyorum ama içimin temizliği gerçektende hiç birşeye ve hiç kimseye yetmiyormuş bunu öğrendim
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Terapinin anlamı, güçlendirilmesi ve geliştirilmesi gereken hangi kişisel kabiliyetlerinin olduğunun araştırılması, geçmisşte hangi hataları yaptığını bularak gelecekte bunlardan nasıl sakınacağını öğrenmek anlamına gelmektedir. zeynep hanım ve terapinin anlamını bilmeyenlere bir iyilik yapayım dedim
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Sagolun yeterince türkçe biliyorum ve alfabe bilgim fazlası ile yetiyor bana genelde gündüzleri msn başında oldugum için o kısaltmalı yazılara elim alışmış ama bunu şiirlerime yansıtmıyorum o yüzden bana ders vermeye çalışmaktan vazgeçin iyi günler:)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Seda Barutçu, anlayışınıza sığınarak, Türkçe öğrenmeye tez elden ve mümkünse elinize bir alfabe alarak başlamanızı öneririm. Kuzey Darıcı, "işin içinden akıp kaçan cümleler" kişilik tahlillerine girişmiyor, sadece bir dilin doğru kullanımına destek olmaya çalışıyor. Coşku verdiğiniz temiz yüreğin, duygularını ifade ederken daha alfabe aşamasında takılıp kalmasını pekiştiriyorsunuz. Sizleri "sayqı ve sewqi" ile birbirinize havale ediyorum.
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
hayır seni göremiyoruz sedacığım bu yüzden saf görünüp görünmediğin konusunda atıp tutmak yersiz olur ama temiz bir insan olduğun belli, yine de bazı şeyler için temiz olmak yetersiz kalabiliyor, zeynep hanım terapi sırasında uykuya falan mı kaldınız ? acıktık sizin işin içinden akıp kaçan cümlelerinize,
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
senin aşkından kalan son anıları atıyorum bu qece içimden sonbahardan kışa qeçen bir aqaç qibi son yapraqımı düşürüyorum ben bu qece sana qeldim ama sende hiç ben kalmamış işte o an anladım ki bende de senden kalan bu son satırlar olacak...
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
kuzey bey beni savunucu sözleriniz için teşekkürler çokmu saf qözüküyorum ordan anlamış deqilim buarada zeynep hanım ben burada kimseye terapi yapmak için bulunmuorum ama size faydam dokunuyosa ne mutlu bana :)
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
içtenliğim yüzde yüz :)) ama herkese yaymamak lazım bunu , bazı sırlar benimle gömülmeli yerin sahipsiz derinliğine. ama süper değil mi , yorgunlukk sıfır.
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
Uyuma Bu Kara Gecede Dinle duvarlarını oda oda Uyuma bu kara gecede Bilemezsin uzak çıglıklarda hangi günahlar sese geliyor Duymak istemediğin Yakınlarında fısıldaşıyor iki şeytan Kurbanları belki bir insan belki bir hayvan Şehir ürperiyor korkuyla Sen çok yalnızsın Dikkat et. 17-11-2006 İlknur Yavuz http://www.antoloji.com/siir/sair/sair.asp?sair=35409
?
Devran-i Şairane
Yaratıcı Yazarlık
ev bulmak çok zor muydu diğerleri hep hor muydu niye tuttun o zaman tutarken gözün kör müydü? .... by turab alternatifforumdan ................................................... sor bakalim cepte para varmiydi de bir kez borc girtlakta elin darmiydi hic ucuz ile pahalisi birmiydi ondan kiraladim tuttum burayi gozum bagli gecemedim ben dereyi bahceye ektimdi maydonozu tereyi hatirlatip azdirma dostum yarayi hatmettim ezberledim yuttum orayi .................................... kusura bakma deştiysem içindeki yarayı ev sahibi ne bilsin cebindeki parayı ömür gelip geçiyor, belki geçtik yarıyı melam sana nasib etsin sırça köşkü sarayı ...by turab .................................. sirca saray kosk istemem bir tabut kadar yer yeter dert keder unutmak icin hergun koklarim zamk eter mevlam bana versin sabir yerin alti ustude bir cekerim azab-i kabir yasarim oluden beter karanliktir geceleri kaciracam kecileri adim atsam az ileri ayaklarim geri iter eve benzese gam yemem disten artirir tam yemem kazik girtlakta tastamam saplanir damaga batar kim alir?? versen hediye bilse yikar belediye gelde burda bekle diye it bagla disarda yatar ev degil kibrit kutusu belirsiz dogusu batisi yagan yagmuru catisi sel eder odaya katar sular damlar bardak bardak icerde yetisir ordek giriste bir buyuk hendek cukurlar adami yutar moderin magara bir nevi yakayim ben boyle evi duvarin her yani civi takilir elini yirtar alir canimin yarisi emer kanimin hepisi uzansam tahtakurusu bit pire ustumu orter fare dolu kiyi kose bulamaz dokunur dise gec kalacak olsam ise uyandirir beni durter tasinmiyor yukum agir sirtlarim bagladi yagir kulaklarim oldu sagir kurt.. tahta kemirir yontar komsular coplukten sayar posetler getirir dayar yedi koy kopegi doyar ustelik kalani artar ceken anlar bilir halden kula zarar gelir kuldan ay sonu ceviriryoldan copluk onda elbet oter basinda uc bes tel olur agzi icinde dil olur insan bu kadar kil olur sac gibi ensemde biter inler name pikabinda dolar gozum akabinde calar sazi makaminda bazi keman bazi gitar oynasak olurum ebe dogustan kalmisim gebe parayi alir kor cebe hafifce kasini catar sanki kilisede peder zoraki tebessum eder gecinmesi zorlasti der tereciye tere satar sukut sayilirmis ikrar dinlerken tutarim idrar zam isterse diye titrer carpar kalbim kut kut atar su icilmez kulpsuz tastan karpuzla beslenir hastan masal degil bu bir destan az yagsiz kalmistir kantar kizinin ismi saniye severim hayli hani ya mektebi biter seneye rabbim yardim et sen kurtar aaah saaniye yaaaar saaniye gel binek senle kagniya evlenek gule oynaya mutluluk gozumde tuter aaah saaniye.. birlesirdik.. coker yere aglasirdik sizin eve yerlesirdik kaybolurduk gozden yiter karisir coluk cocuga yumurta kirar sucuga kasik calardik caciga sende esarp bende foter aaah saaaniye yaaar saaniye dururmuydum bir saniye?? coktan giderdim simdiye ne kontrat sayar ne noter gulmedi baht su faniye bu yil olmadi yeniye baglasalar bir saniye o evde kim beni tutaaar...... aaaah amaaan amaaan yaaar... _________________ sevdiğim mahcemalim hilalim yıldızım seni seven aşık cekmeli cefayı
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
hakan ilginize teşekkürler aslında haklısın ama ben bu kitabı yazar olmak isyeğiye değil de düşüncelerimi kağıda dökme steğiye yazıyorum.vee uzun süreceğini ben de biliyorum hani ben bilmiyorum ya neler yapacağımı o yüz(den matbaa yayınevi falan düşündüm baştan ayarlamak daha iyi oluyor ama yine seni de dikate alacağım ilgine teşşekür ederim sağol .... ... ... . .. kendine iyi bak göüşürüz iliglnrinizi bekliyorum
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Siz de terapi yapıyorsunuz. Farkınız, içtenliğiniz mi? Sanmıyorum.
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
sedaya dokunan kaşısında kılıçtan keskin sözcüklerimi bulur ( nasıl ama zorro gibi atıldım vukuata ) siz ey ben'tellektüeller bilmiyor musunuz ki seda cenneti dünyaya yaşıyor, suyun bile karıştığında bozabileceği bir saflık taşıyor ( gerçi istanbul suları lağımdan beter ama ) neyse Seda' cığım ve ahali !!! öptüm kocaman, samimiyeti kaybetmemek dileğiyle ,
?
İzEdebiyat Teknik
Açık Büfe
Yeniden merhaba, Yazar dizinine eklenmek icin hala beklemekteyim. Yaklasik 2 haftadir sitenizin bu bolumu calismiyor. Tekrar bilginize sunuyorum. Saygilarimla, Sebnem Piskin
?
İlk Roman
Yaratıcı Yazarlık
Değerli katkılarınızla giderek yaşlanmaktayım Seda hanım. Özellikle şiirinizi okuduktan sonra edindiğim birkaç göz kenarı kırışıklığını "sanatın bu yönüne" adıyorum. Efendim ben sayenizde terapi "yapıorum"
Başa Dön