"Yazarın hayatı, kelimelerin kölesi olmaktır; en azından, bir sonraki cümleyi bulana dek." – Ursula K. Le Guin"

?

???

July 2026 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
"dünya konuşup bişey dememe günü" mü bu gün?
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
uslubun o kadar güzel ki, ağır abi ye gönder. Forum görsün.
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Üslubunu takın... öyle bir deyim yok. herhalde terbiyeni demek istedin... bana bak imdat: ne diyeceksen de. veya benim adımı gecirme yazdıklarında... evet tekrar ediyorum kıvırma... nedir yazışmamızla derdin. sana batan ne?
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Üslubunu takın...Kıvırmak sana yıkışır derdim ama bura da olmaz... İsa ile yaptığın muhabbeti kopyala ve hepsini baştan oku...
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
KIVIRMAYI BIRAK NE DİYECEKSEN DE...!
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Bakmışsın ama görmemişsin... Gördüğün an bana bu soruyu sormaz kendince cevap verirsin...
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
baktım gördüm... senin ne dediğini duyayım...
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Bkz. Önce ki iletiler...
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Yusuf ve İsa muhabbeti...'ne ne olmuş... tavrını ve problemini öğrenebilir miyim?
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Altını çizdiğim konu dahilinde ne değişti ? Sen yaz ben cevaplayayım.. Yusuf ve İsa muhabbeti... Sen sus ben konuşayım.Keşke yakın olup görüşsek...O ağaçta ki elmalar benim sakın almayasın şikayet ederim Hacı amcaya... Yaş mı ? Ne değişiyor Kenan Şahin... Al misketlerini ver misketlerini... En çok ben keptim senin yanlışın var... Haddini aşmış bir varsayım demiştim ya , öyle değilmiş...Ben bişle şaştım hâlâ susmadı adamlar ya...Utanmazlık , yüzsüzlük bu denli basit olmamalı izedebiyatta... Yerinde varsayımmış bu...
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Kimin ortalığı… Hangi ortalık… Mastürbasyon çekilmekle adlandırılan bir ortam mı? Külleri mi niye üfledim; tarafsızsın ya… Çizgi mi, çizgi kalmadı asfaltta. Her alanda sollamak serbest. Trafik memurluğun da hiç umurumda değil. Bayır meselesine gelinçe; tosladığımda iki kırık boynuz gördüm, senin mi… Benim ayaklarım bulutlarda ama senin aklın hala uzay. Olumlu yapı sözleri git forumlarda oku. Ve senin yazdıklarınla benim yazdıklarımı alt alta sırala. Tarlada fare varsa şahin benim.
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Burada hışmıyla korku salan sensin... Ne söyleyeceğin belli olmuyor... Durup dururken şu çıkardığın rezalete bak! Seni tehdit eden mi oldu? Ben senin ahlakının göstergesi olsaydım çok küçük ve önemsiz bir nesne olurdum şu saatte sanıyorum... Yaptığın o kadar saçma ki... Şu sözlerin... Git bir daha oku ilk attığın iletiyi... "Şakşakçı"ymış... Bu kadar alakasız bir yerde, böylesine düşmanca sözleri ne diye sarf ettin? Sana sabırla diyorum ki yaptığın yanlışı kabul et ve rica ediyorum yanında daha fazla insanı yanlış yapmaya sürükleme... Kırıcılığının boyutunu idrak edemiyorsun belli ki... Benim için duvara çarpmaya çok yakınsın Nida Karaçizmeli... Bundan sonrası için kaybedeceğimiz yalnızca "sen ve ben" olur, fazlası değil! Bu yüzden bunca insanın önünde şu ucuz sözlerin lüzumu da yok aslında, kusura bakmasın kimse...
?
Yeni Yayınlar
Kitap Dünyası
Benim ahlakımın göstergesi sen misin? Senin hışmın beni korkutmaz. Kimsin sen… çevabını bırakma geçeye kendini erteleme. Üç tulumbacı cirit atıyor beynimde Nasıl olur, diye düşünme Neden olmasın… Karpuza şeker katan Bibere acı Limona ekşi Tulumbacıyı mı sığdıramayacak… Şeytanlar kayıyor gökkuşağından Kar taneleri paraşüt Diğer deli çomağını saklamış Neden akıllı olmasın… Zaman da sana uymuş Uyumuş su olmuş Cebinde beşibiryerdelikler Uyan su seni yormuş…
Başa Dön