..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Umutlarým her zaman gerçekleþmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > Politik Roman > Bahattin YILDIZ




14 Aðustos 2002
Dansöz Kývýrmalarý-27.sh.  
27.Sayfa

Bahattin YILDIZ


Bes, adamýn gücü ve görüntüsü karþýsýnda gerekli ve yeterli yanýtý veremeyeceklerini anlamakta gecikmedi. Cebindeki çaký býçaðýný çýkararak korkutma amacýyla; adamla kendisi arasýnda...


:AHDE:
46


     "Ad kentinde bulunan DüzÝzUygDen-Dom Holding Co. Þti binasýna yönelik ‘Med’ kod adlý operasyonla þirket yöneticileri ve ortaklarý göz altýna alýndý. Þirkette ele geçirilen belgelerle yakýn süre içerisinde gerçekleþtirilmiþ faili meçhul cinayetlerden 1111’i aydýnlanarak failleri belirlendi. Sonradan bulunan ve Ýyi Ruhlar web sitesinde yayýnlanan, ülkemiz dýþýnda da geniþ yanký bulan ve yeni bir siyasi öðreti içeren ‘Kitle Psikolojisi ve Zihin Kontrol Mekanizmasý ile Yönetim karþýsýnda Demokrasinet,’ isimli kitabýn yazarý Psikolog Medayih ile Deson, Neson isimli baba ve annesinin cinayeti de aydýnlandý.
     SodGom ülkesinin yasal soygunlarla fakirleþmesine ve uluslararasý tefeci merkezine avuç açmasýna neden olanlarýn; bir amacýnýn da Birleþik Devlet ve þürekasýnýn ülkemizi ve komþu ülkeleri iþgal etmesi ortamýný saðlamasý amacý güttüklerine dair planlar ve belgeler de ele geçirildi.
     Birçok þirket, kurum, dernek ve holdingi yöneten her türlü kirliliðe bulaþmýþ olan bu þirketin; faili meçhul cinayetler dýþýnda topluma ve bireye yönelik bir çok suçlar iþledikleri, bazý kiþi ve gruplarla birlikte hareket ettikleri ortaya çýkartýldý. Þimdiye kadar; XY Ulusal Medya Kuruluþunun, Güvenlik Genel Merkezi Baþ Denetmeni G9Güv, Anti-Hafif 8.Yargýlama Grubunun iki üyesi, Ad Kenti'nin ünlü iþ adamlarýndan ve Ýþveren-Sermaye Grubu Baþkanlarýndan Maf, SodGom Hava Enerjisi Ýþçi Konfederasyonu Baþkaný Soys, Yargý Kararlarýný Denetleme ve Ýnceleme Grubunun 101. Daire Grubundan MafYegTah, Yerel Yönetim 3.Baþkaný... Deðiþik Partilere üye olan ve Halký Merkezde Temsil eden üç kiþi... Beþ ses sanatçýsý... Beþ Sivil Dernek Baþkaný... ve birkaç bürokrat, Halk Temsilcileri Merkezinden Leftsol, 'Kendine Bakanlar Grubundan' Mafya ile Hesaplaþmadan sorumlu Görevli SaðKol, Kara Parayla ilgili soruþturmalardan sorumlu Devlet BaþAvukatý KýzKaçSal...

     Soruþturmanýn derinleþtirilmesiyse daha birçok ismin ortaya çýkarý-labileceði görevlilerce belirtildi.
Gözaltýna alýnan sanýklardan bazýlarýyla konuþma fýrsatý yakalayan muhabirimizin sorusuna, "Beyler! Biz ne yaptýysak Vatan ve Millet için yaptýk. Þimdiye kadar kendimiz için bir þey istediysek namerdiz, " yanýtýný verdiler.
Þirket üyelerinden olan resmi bir görevliye televizyon muhabi-rimizin, "Ülkedeki varolan demokratik hukuk kurallarýna aykýrý hareket ederek, resmi amirleriniz dýþýnda baþka yerlerden emir ve talimat aldýðýnýz konusunda duyumlar var," sorusuna karþýlýk;
     "Bunlarýn hepsi yalan... Bizler vataný ve milleti için çalýþan, gerekir-se baþýný bu yolda feda edecek insanlarýz. Ülkemizi ve milletimizi bozmak, parçalamak isteyen kýzýl ve yeþil renkli birey ve gruplarýn bir oyunu bu. Kendimiz için bir þey istediysek namert olalým. Bütün çabamýz ülkemizin refahý ve çaðdaþ uygarlýk düzeyine ulaþmasý içindi. Bize karþý çýkanlar terörizme ve teröristlere yardýmcý olanlardýr. Demokrasi düþman-larýna kendi yasalarýmýzý uyguladýk o kadar... Bizi aldýklarý gibi býrakmak zorundalar," yanýtýný verdiler.
     "Serbest kalacaðýnýza nasýl bu kadar emin olabiliyorsunuz?" sorusu-na ise;
     "Bu iþte tek deðildik. Konuþursak, isimler verirsek yer yerinden oynar... Birileri bizim dýþarý çýkmamýzý saðlamazsa
onlarý da yakarýz. Ve SodGom Ülkesi, tarihinde yaþadýðý depremlerden en þiddetlisini yaþar," dediler.
     Ýsminin açýklanmasýný istemeyen Üst Düzey Bir Görevli; “Bir konuþursam ülke karýþýr þantajý artýk yerini bulmayacak. Konuþsalar da konuþmasalar da ima ettikleri kiþileri deþifre etmeye baþladýk. Onlarý tanýyoruz. Onlar açýklamadan biz bulacaðýz ve Yüce adaletin önüne çýkaracaðýz, herkes hak ettiðini bulacak. Bize güvenin... Evet! Med’in ve daha birçok cinayetin failleri yakalandý. Ad Kentinin yasadýþý örgütlenmesi çökertildi. Sýra diðer kentlerde..." söyleminde bulundu.

Bu operasyon bir çok geliþmelere gebe, gibi görünüyor..."

Ber, televizyonun sesini kýsarak kucaðýndaki çocuðunu bir süre daha sevdi.
Yansý’nýn ikramý kahveyi bitirmiþti. Ona daha fazla rahatsýzlýk vermemeliydi.
     Ýzin istedi. Yansý, ise bu eve istediði her saatte izin almaksýzýn gelebileceðini ve istediði zaman da ayrýlabileceðini bir kez daha yineledi.
     Ber, Varol’a tekrar sarýldý. Yanaðýný öptü. Varol, ayný tepkiyi verdi. Boynuna sarýldý. Konuþamayacak kadar küçük olan çocuðunun tepkileri zekiceydi...

Varol, kollarýný bir türlü çözmüyordu. Sýmsýký kavramýþtý. Ber, nefes almakta güçlük çekiyordu...
Sanki bir þeyler mýrýldanýyordu, Varol.
     Ber, kulaklarýný Varol’un aðzýna iyice yaklaþtýrarak mýrýltýlarýný duymaya çalýþtý.
     "Baba!... Annem sevgileriyle ve pek yakýnda senle görüþeceðine dair mesajýný, iletmemi, istedi." sözlerini duyduðunda, yere düþmemek için kendisini zor tuttu...
     Ýçinde oluþan soruyu heyecanýný engelleyip soramýyordu.
     "Sen!... Sen!..." sözcüklerini yineliyordu sürekli.
     Varol, içini okumuþ, içindeki soruyu anlamýþtý sanki.
     Fýsýltý düzeyinde bir sesle, "Baba!... Ben yeni yüzyýlýn kurtarýcýsý olarak gönderildim!" dedi.
     "........!!!???"
     Kulaðýnda çok sevdiði bir ezgi çalmaya baþladý. Huþuyla dinliyordu.
"Ateþ yakýcý, su akýcý, çimen yeþil, fil büyük, hava görünmez ve toprak cansýz mý?..."


                         S O N



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn politik roman kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Istakoz Büyüsü / 14. Sayfa
Istakoz Büyüsü / 10. Sayfa
Kimlik No 666 / Kontes Princ - 1
Kimlik No 666 / Kont Drakula - 1
Kimlik No 666 / Arka Kapak Yazýsý
Istakoz Büyüsü /6 Sh.
Istakoz Büyüsü / 13. Sayfa
Istakoz Büyüsü / 16. Sayfa
Kimlik No 666 / Baþlangýç Bölümü
Istakoz Büyüsü / 15. Sayfa

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Saddam, kýzý Irak ve tecavüzcü Bush... [Eleþtiri]


Bahattin YILDIZ kimdir?

Soyutlamalarý seviyorum. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Asimov, King, Kafka, Dostoyevsky...


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Bahattin YILDIZ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.