..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Roman yazmanýn üç kuralý vardýr. Ne yazýk kimse bu kurallarýn neler olduðunu bilmiyor. -Somerset Maugham
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > emre_onbey




30 Haziran 2009
Kim Bilirlerdeyim…  
emre_onbey
Korkuyorum… Ölümden, sensiz ömrümü geçirmek fikrinden ve baþkalarýyla seni sevmekten; ne olur kýzma! En az benim kadar sende biliyorsun sensizliðimi…


:AICA:

Senin uðruna, özlemeyi “sevmek” yapmayý baþardým… Hadi kutla beni? Ýstersen kutlamayý da bir ömür yalnýzca seninle seviþmelere býrakabilirim. Ýçimden geçenleri belki söylemiyorum ama gücüm var seninle yolsuz kaçýþmalara…

Seni düþünüyorum. Seni özlüyorum. Ben bu hayatta sadece bunlarý baþarabiliyorum… Sýðýnýnca kalbine, en ait olduðum yerin orasý olduðunu iyi biliyorum/ yaþýyorum/ doyasýya bekliyorum. Üzerime doðru gelen her yalnýzlýkta, hayalinle kalabalýklaþýyorum ve inan bu çok güzel… Tarifini sorsaydýn eðer –ki sorma bence, zor seninle ilgili güzelliklerin tanýmýný yapmak. Ama yine de hep sevmek, sevmek iþte yürekten hissetmek! Emin ol ki, sanýldýðýndan daha çok seviyorum seni… Bir önceki seni seviyorum’u kýskandýracak kadar çok seviyorum seni.
(biliyor musun gülüyorum tüm bunlarý yazarken, öyle mutluyum ki, çocuk gibi iþte!)

Sensiz olmuyor. Aslýna bakarsan, nereden baþlayacaðýmý da bilemiyorum ama sensizken inan kýymetini hiç anlamýyorum bedenimin… Uykuymuþ, yemekmiþ bazen önemli ziyaretler falan iþte, hepsini boþ vermiþ durumdayým. Üstüne birde geçenlerde hasta oldum. Aklýma ilk gelenler bunlar belki daha da çok kusurum olmuþtur. Affetsinler! Bu aralar bedenimi vicdansýzlýðýma yakýþtýrmýþým, bunun ara sýra farkýndayým ve bende istemiyorum bu halde olmayý ama/ hep ama diyorum ya-bu bile ne halde olduðumun bir kanýtý gibi… Rüzgârlarýn tersi yönündeyim, kaldýrýmlara döþenmiþ mayýnlara bastýkça yüreðimden döküyorum en güzel düþlerimi. Yalnýzlýk parke taþlarýna sarýlmýþ sanki beni bekliyor gibi… Garip hislerdeyim!

Korkuyorum… Ölümden, sensiz ömrümü geçirmek fikrinden ve baþkalarýyla seni sevmekten; ne olur kýzma! En az benim kadar sende biliyorsun sensizliðimi… Derinliðimdesin, nereden bakarsan bak yine en çok sevdiðimsin. Dikensizde gülümsün/ bana baktýðýnda gülümsediðimsin. Yani düþündükçe aþkla çoðalan yanlarýmsýn. Þimdi ölsem ya da terk edip gitsen, çok ben olmam mý? Hani gerçek sevgi “sevdiðin olmaktý” o zaman ben olmamýn ne anlamý var, söyler misin? Ben “sen” olmadýkça sensizlikten ne farkým kalýyor. Yanýmdan ayrýlma! Bunu ayrýlýk sanma, kavuþamamazlýkta; bu bizi, “biz” yapan bir sýr… Anlatma kimselere, anlatma.

     Her þeyden daha fazla senin olmak için bekliyorum. Soluksuz uykularýmda rüyalarýmda senin olmadýðýn her an da kâbuslarla hýrpalýyorum ruhumu… Ýstiyorum ki bana geliþlerin çareyle olsun/ içimdeki çökmüþ duygularý güzelliðinle yenilemeni bir bilsen ne istiyorum. Yaþmak, seni beklemekse; ben sensizliði hiç yaþamamýþ sayýyorum kendimi. Beklemeklerim çoðaldýkça kanýmda dolaþýyorsun ve korkuyorum bir gün yaralanýrsam, içimden akacaksýn diye… Korkuyorum!

Gel güler yüzlüm, gamzelim/ en güzel gülüþünü alýp ta gel! Bizi ayrý düþünenlerle daha fazla ayný yolda yürüme, gel iþte! Ýçimden taþan paramparça bir halde yolunda deli-divane olan yanlarýmý da toplayarak gel! En asi iklimleri aþarak, rüzgârlarý, yaðmurlarý ve en çok kaderinin inadýný… Gel sevdiðim! Teninin kokusunu özledim, sesinin ahengini, gözlerinin ýþýltýsýný ve saçlarýnýn valsýný… Her gece düþlerime doðuyorsun. Sabahlarý her þeyi(mi) sensizliðe býrakmak inan hiç kolay olmuyor. Sevildiðin kadar da özleniyorsun, bunu bil! Unutma sen yanýmda olsaydýn, ben böyle olmazdým/ bunu düþündükçe özlemini daha çok seviyorum ve diyorum ki içimden ya hiç tanýmamýþ olsaydým seni, ya ne yapardým o zaman… Beni kim anlardý, duymak istediklerimi kim söylerdi. Seni seviyorum.

Kim bilirlerdeyim dediysem, yine sendeyim! Unutma, bize aþk bakýyor…

Emre onbey



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ben Sana Yandým Bir…
Gül Yüzlüm
Yüreðimdeki Aþksýn
Aþk-ý Hüznüm
Sen Zamaný Ýhanet
Sevgilim! Gül Yüzlüm…
Yüzümü Tutuyorum
Gidiþin… Yaktý Beni!
…bir Aþk, Bir Sen…
Tam Kelimeler Üzerime Yürüyorlardý Ki; Harfler Ýntihar Etti

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ýçimde Biri Ölmüþ; Kim Olduðunu Önemsemiyorum...
Elimde Kalemleþen Mýzýkama Yaðmurlaþtým...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Düþ Yorgunu Âþýklar… [Þiir]
"Sen" Yaným Buruk… [Þiir]
Ey Cennet Sevgilim!.. [Þiir]
Sensizlik Yaþlanýr - mý Hiç! [Þiir]
Yokluðundaki Ses [Þiir]
Ne Kadar Saçma Deðil mi Mýsralar? [Þiir]
... / Kadýn (Dý) ! [Þiir]
Kan Damlar Gözlerimden [Þiir]
Yazar Olacaktým Anne! [Þiir]
Ekþi Sözcüklerde Yine "Sen" [Þiir]


emre_onbey kimdir?

basit bir insan olarak iyiye dair ne varsa biraz. . .


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © emre_onbey, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.