..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Mutlu insanlar tatlý þeylerden söz ederler. -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - Selin Arslanoðullarý
Selin Arslanoðullarý - Kemikleþmiþ Düþünceler
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Onuncu Enerji - Bölüm 3 (Selin Arslanoðullarý) 16 Nisan 2012 Fantastik Roman 

Ve þimdi, Jordan’ý müzikal yeteneðimle ve gayet sýradan olan çekiciliðimle etkilemem gerekiyordu. “Ah Tanrým, lütfen biri George ve Gerard’a akýl fikir versin!” Belki onlar bu iþ için doðru insan olmadýðýmý göremiyorlardý ancak bu, hayýr deme hakkýna sahip olmayan ben’i tümüyle rezil olma utancýna itmemeliydi. Haksýzlýk, diye düþündüm ve tekrardan, keþke görevim kurt adamlarla dövüþmek olsaydý, dedim kendi kendime. Zira, onlarýn karþýsýnda baþýma gelebilecek en kötü þey acý çekerek ölmek olabilirdi. Ve biliyordum ki sahneye çýkacaðým gece utancým, kurt adamlarýn bana verebileceði fiziksel zarardan da beter olacaktý.

  Onuncu Enerji (Selin Arslanoðullarý) 15 Nisan 2012 Fantastik Roman 

Zoe'nin hikayesi devam ediyor

  Onuncu Enerji (Selin Arslanoðullarý) 14 Nisan 2012 Fantastik Roman 

Benim adým Zoe. Ve ben, insanlarý doðaüstü yaratýklardan koruyan bir þirkette çalýþýyorum. En iyi arkadaþým ‘Monster’ adýný verdiðim silahým ve normal bir günüm, yoldan çýkmýþ perileri, vampirleri, kurtadamlarý, ogrelarý ve aklýnýza gelebilecek ve adýný bile duymadýðýnýz binbir çeþit güçleri olan varlýklarý avlamakla geçiyor. Kendim de bir doðaüstüyüm. Toprak, ateþ, hava ve suyu kontrol etme gücüne sahibim. Ve þimdi, önümde iki görev var. Birincisi, Grammy kazanmýþ ünlü bir þarkýcý olan Jordan Grayson’ý peþindeki kötü adamlardan korumak. Ýkincisi ise, eskiden en iyi dostum ve ortaðým olan Ryan’ý bulmak.

  Maddenin Pesinde (Selin Arslanoðullarý) 3 Mart 2012 Yüzleþme 

futursuzca yalan soyluyorum. yuzume taktigim maskeyle hilekar bir kumarbaz gibi karisiyorum kalabaliga... bildiklerim cehaletle yontuluyor ve cahil cumleler tum gunumu sarmaliyor.

  Sakýn Unutma (Selin Arslanoðullarý) 3 Mart 2012 Ýliþkiler 

Düþünebildiðinden büyük davranan asla adam olamaz. Edepsiz fikirlerini zehirli bir dille harmanlayanlar bugün kendini kral gibi görse de sonunda þaklabana döner. Ve bugün onu pohpohlayan hayat yarýn sýrtýný çevirince suçlayacak kendisinden baþka kimse kalmaz. Kalbinde binbir piþmanlýkla, düþer kral tahtýndan aþaðý.

  Renkli, Keçeli Kalemlerim (Selin Arslanoðullarý) 27 Þubat 2012 Yaþam 

Þekil þekil bulutlar vardý sarý gökyüzünde. Lolipoplar pembe çimlerin arasýndan uzanýrdý.Aðaçlarda her çeþit þeker yetiþirdi ve süt kokardý nehirler. Pürüzsüzdü. Hevesliydi. Neþeliydi. Rengarenkti.

  Bir Harf Binlerce Ýðnesini Batýrýr Tenine (Selin Arslanoðullarý) 27 Þubat 2012 Yüzleþme 

Duymak istemeyen kulaklarda sözcüklerin pas tutar. Ve güvendiðin kararlar seni sýrtýndan býçaklarken iþsiz beyinler düþüncelerini kötüler. Benim dediðin her ne varsa yok olup gider deðer bilmeyen gönüllerde. Ve aklýný çeler öfke, sabýr seni terk eder, asýlýp kalýrsýn kendi kelimelerinle.

  Ben Buradayým... (Selin Arslanoðullarý) 6 Temmuz 2011 Yüzleþme 

Neden tam hissetmeye karar verdiðim anda, hislerim boþluða düþüyor? Neden birileri o taþý kýrmaya çalýþýyor ben içinde kalmaya inat ederken? Ve tam inadým yýkýlýr da elimi uzatýrken geri çekiliyor?

  Kimim Ben? (Selin Arslanoðullarý) 20 Mart 2011 Beklenmedik 

Beyaz bir duvar düþünün. O duvara bakan herkes aslýnda farklý bir þey görür. Kimisi için o sadece beyaz bir duvardýr. Kimisi için ise kýrýk beyazdýr. Bazýlarý malzemesini, üzerindeki tekstili fark eder. Bazýlarý ise duvarýn boþ olduðunu. Birkaç insan vardýr ki o duvardaki ufak vida deliklerini fark eder. BÝr baþkasý ise o duvarýn aslýnda onu bir köþeye kýstýrdýðýný hisseder. Beyaz duvarýn boyanmasý gereklidir kimisi için. Kimisi için ise o duvara birkaç tablo asýlmalýdýr. Ve çok ender olarak da olsa, bazý insanlar vardýr ki o duvarý görmezler bile. Ýþte bu insanlarýn görebildikleri tek þey o duvarýn arkasýnda ne olduðudur. Ve bu insanlarýn düþündükleri tek þey de o duvarý nasýl kýracaklarýdýr.

  Bomboþ Gözler (Selin Arslanoðullarý) 10 Aðustos 2006 Yüzleþme 

Hayatým zamansýz ve belki bir o kadar da hatalarla dolu. Sözcüklerim çalýnmýþ, gözlerimse siyah birer çukurdan ibaretler. Yalnýzlýða doðru ilerledikçe beni kötülüyorlar. Onlara bakmak istemiyorum. Onlarý görmek istemiyorum. Onlarla görmek istemiyorum.

  Yalnýzlýk Elbiseleri (Selin Arslanoðullarý) 31 Temmuz 2006 Yaþam 

Çýðlýklarým müziðin ahengiyle, duruþlarým özgürlüðün nihai yüceliðinde...Yapay safsatalarla dost binbir suskunlukla. Düþünüyordum düþünemezken. Biliyordum tamamen bilgisizken. Haykýramýyordum yine de

  Romeo'lu Düþünceler Playboy'la Seviþmeler (Selin Arslanoðullarý) 31 Temmuz 2006 Sevgi ve Nefret 

Aþk deyince bir grup insanýn aklýna hüzün ve gözyaþlarý gelir. Oysa diðer grup, aþka aþýk olanlardan oluþur. Onlara göre aþk paylaþýmla ilgilidir. Umutlar, kahkahalar, saflýk, mutluluk ve çocuksu bir aptallýkla… Peki siz hangi gruptansýnýz?

  Karma (Selin Arslanoðullarý) 31 Temmuz 2006 Ýronik 

Bir insan oldum en sonunda naif ve gerçekçi Yarý uykuda bir kiþiydim, hatýrlayamayan geçmiþi. Otlarýn üzerinde zýpladým, ezdim çiçekleri Aðaçlarý tekmeledim, öldürdüm böcekleri. Sonra kuþlarý avladým, kedilerden nefret ettim ve vurdum köpeklere, sanki bütün bunlar birer güç gösterisiymiþ gibi Keþke hatýrlasaymýþým geçmiþi O zaman yapmazdým herhalde bu kötülükleri Saygý duyardým her varlýða yeryüzündeki Anlardým onlarýn da deðerlerini. Harcamak zorunda kalmazdým bu hapiste tüm vaktimi Varolabilmek için her varlýða saygý duymak gerektiðini bilirdim belki.

  Mirasýný Yok Et ve Alay Et (Selin Arslanoðullarý) 31 Temmuz 2006 Ýtiraflar 

Hayat elvedalarla döþeniyor... Ruhlar paramparça oluyor alaycýlýðýn ötesine... Fikirler çalýnýyor, sözcükler artýk bir anlam ifade etmiyor. Gölgeler uslanýyor, yazýlar yazýlmýyor, düþünceler söylenmiyor, yalnýzlýk gittikçe daha çok artýyor

  Hoscakal Sen Sandigim Sen! (Selin Arslanoðullarý) 20 Nisan 2004 Sevgi ve Aþk 

Kaniyorum. Vucudumun her parcasiyla, her hucremle, nefes aldigim her animla, doktugum her gozyasimla beraber kaniyorum. Kan, masumiyetimi alip goturuyor. Kan, yalnizligi yuzume carpiyor. Kan, iyilesmeme engel oluyor.

  Yalnizliklar Sehri Istanbul (Selin Arslanoðullarý) 17 Nisan 2004 Yüzleþme 

Aynalar asla bana ne istedigimi soylemiyorlar

  Hiçkimseye Bir Mektup (Selin Arslanoðullarý) 12 Aðustos 2003 Yüzleþme 

Ben hayatýn çok çeþitli yönlerini gördüm. Acýlar kimliði belirsiz birer kurbandan öteydi. Sevgi yanýp kül olmuþ, tanýnmaz haldeyken hatýralar birer kukladan ibaretti.

  Hayatýn Uzun Labirentleri (Selin Arslanoðullarý) 27 Aralýk 2002 Yaþam 

Hayatýn uzun labirentlerinde dolaþmýþtý yaþlý ruhu. Hatalarýn damgaladýðý yüzlerce hayal kýrýklýðýyla adýmýný atmýþtý yaþama. Olgunlaþtýkça öðrenmiþ, öðrendikçe yalnýzlýða düþmüþtü. Ve þimdi, bir zamanlar hovarda olan yüreðinde bir melankoli, kýpýr kýpýr

  Oyuncaðýmý Benden Almayýn! (Selin Arslanoðullarý) 15 Aralýk 2002 Yüzleþme 

Topraðýný kaybetmiþ bir dünya, yeþilliði solup gitmiþ bir orman, yýldýzlarý sönmüþ bir gökyüzü... Tüm bunlarýn bir farký var mýydý oyuncaðýný kaybetmiþ bir çocuktan?

 

 



Tarafsýzlýða esir binlerce düþünce
Yýkýmýn soðuk nefesi gibi hayat, kesinlikle bir bilmece
Iþýk söndü, güneþ battý,
Þarký sustu, aþk yokoldu
Nefret nefret nefretin cümleleri
Bilinmeyen tutarsýzlarýn kafesi
Zincirlerin saðlam ipleri
KÝMSE ÝNSANI DUYMAYACAK
ÝNSAN ASLA DÝNLEMEYECEK
TANRI MELEKLERÝNÝ GÖNDERMELÝ
VE BU OYUN BURADA BÝTMELÝ



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Selin Arslanoðullarý, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 28.03.2024 23:24:12