..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Þiir, tarihten daha felsefidir ve daha yüksekte durur. -Aristoteles
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - CEM AKKILIÇ
CEM AKKILIÇ - CEM AKKILIÇ
Site Ýçi Arama:


Ana Sayfa
  Cesur Yürekler Aranýyor... (CEM AKKILIÇ) 16 Haziran 2009 Politik Olaylar ve Görüþler 

Korkak ve sinmiþ bir toplum yaratýlarak, devrim yasalarýný hiçe sayan gerici bir zihniyetin güdümünde, gerçekte nereye gittiði belli olmayan karanlýk bir yolda ilerlemeye devam ediyor Türkiye.

  Bam Güm Siyaset (CEM AKKILIÇ) 19 Þubat 2009 Politik Olaylar ve Görüþler 

Þu iþe bakýn ki, dün halen Gazze sokaklarýnda kan, þiddet ve gözyaþý vardý. Yýkýlan evlerin kenarlarýnda sinmiþ, korkudan aðlayan çocuklarýn hazin görüntüsü devam ediyordu.

  Vurun Ýsrail'e (CEM AKKILIÇ) 19 Þubat 2009 Politik Olaylar ve Görüþler 

Günlerdir okuyorum, hiç durmadan aðýz dolusu saydýrýyorlar Ýsrail’e… Birde son zamanlarda bizim gerici takýmýnda ''mazlumlarý oynamak'' pek moda oldu. Bunu, her þeyin çözümü olarak görüyorlar.

  2009 Blog Ödülleri ve Wolkanca (CEM AKKILIÇ) 15 Þubat 2009 Ýnternet ve Gerçek Dünya 

Yarýþmanýn ruhuna aykýrýdýr. Ýlk önce verilecek hediye açýklanýr. Ama bunlar öyle yapmadýlar. Ýnsanlarýn heyecanýný kullanarak yarýþma bittikten çok sonra ÖDÜLÜ açýkladýlar. Arka planda yapýlan ''MUHASEBE'' hesaplarý, ödül yerine ''ZIMBIRTI'' verilmesine neden olmuþtu. Kendi yandaþlarýný seçip, küfürbaz blogculara derece vermiþlerdi. Bu küfürbaz blogculardan Wolkanca, bir bayan blogcu arkadaþa aðýza alýnmayacak hakaretler etmiþ, sonra bu þuçunu hafifletmek için ''Küfür ederken alkol aldýðýný'' söylemiþti. Blog dünyasýnýn bu küfürbazý 2 gün üst üste hakaretler edince, ''48 saat boyunca içkimi içtin'' sorularýna muhatap kalmýþtý. En sonunda Volkan YILMAZ mahkemeye sevkedilip hesap vermek zorunda kalmýþtý.

  Yalanlara Dair Erdinç Aras (CEM AKKILIÇ) 10 Þubat 2009 Yazarlar ve Yapýtlar 

Sen nasýl bir insansýn? Hiç utanmada mý yok sende. Yaptýðýn hýrsýzlýðý meþrulaþtýrmak için çýrpýnmýþsýn. Çýrpýndýkça rezil olmuþsun… Bu sözleri ve hatta daha fazlasýný hak eden azýlý bir emek hýrsýzý var. Ýsmi Erdinç Aras ve kýytýrýk sitesi Ardahansesi.com dan söz ediyorum.

  En Büyük Asker Bizim Asker (CEM AKKILIÇ) 21 Eylül 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Wowturkey nokta com sitesinin sahibi Burç Acar’a bir çaðrý yapmýþtým.''Türk insanýný askerlikten soðutmaya çalýþma ve Türkiye’ye geri dön vatan borcunu yerine getir'' demiþtim.

  Kutsal Hazine Avcýlarý (CEM AKKILIÇ) 21 Eylül 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Bakýn göreceksiniz yakýn gelecekte kýlýk deðiþtirmiþ inanç sömürücüleri yine din-iman adýna orada burada, cami avlularýnda müslüman toplumun paralarýný lüp lüp edecekler.

  Onurlu Komutanýma (CEM AKKILIÇ) 20 Eylül 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Dün bu mektubu bana sayýn Kotan yollamýþtý.Emekli Orgeneral ve Atatürk’cü düþünce derneði baþkaný sayýn Þener Eruygur’un cezaevinde tansiyona dayalý geçirdiði kaza sonrasýnda hastaneye kaldýrýlmasýnýn ardýndan paþamýzý ziyarete giden Hasan Kotan beyin bu anlamlý mektubunu,Türkiye’nin geldiði noktayý net bir biçimde göstermesi bakýmýndan burada yayýnlama gereði hissettim.

  Durka Durka Cihad mý Hortladý? (CEM AKKILIÇ) 20 Eylül 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Biz durmadan yazýp çiziyoruzya, e-posta yollayýp sormuþ benim takunya libidocusu gericim, cihad mý hortladý diye...

  Saklambaç Oyunu (CEM AKKILIÇ) 9 Eylül 2008 Güven ve Güvensizlik 

Dün posta kutuma düþen bu satýrlar Emine Piþiren hanýmefendinin manevi babam dediði Halil beye ait. Daha sonra kendisini aradýðýmda bana, kýrgýn,yalnýz ve terk edilmiþlik duygularýyla sanki uzaklardaki kýzýna seslenir gibi, ''boþ verdim hepsini evlat'' dedi.

  Deniz Feneri Çetesi (CEM AKKILIÇ) 9 Eylül 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Yýllardýr özellikle yeþil sermayeler tarafýndan dolandýrýlan, paralarý lüp lüp edilen vatandaþlarýn, halen bu çetelere nasýl olup da güvenerek birikimlerini veriyor olmalarý ise gerçekten þaþýrtýcý geliyor bana.

  Bir Týklamayý Çok Gören Yobaz ve Deniz Feneri (CEM AKKILIÇ) 5 Eylül 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Yaklaþýk altý ay önce bir kampanya baþlatmýþtým. Çoðunluðu Afrika’da olan aç insanlara yardým kampanyasýydý bu. Birleþmiþ Milletler örgütünün internet aracýlýðýyla düzenlediði ve günde sadece bir defa týklamayla destek verilebilen bir organizasyonu duyurup, yaymaya çalýþtýðým için bir dinci yobaz tarafýndan Ýncil daðýtmakla þuçlanmýþtým.

  Türklerin Soyu Kurur Mu? (CEM AKKILIÇ) 19 Aðustos 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

O,aymaz gerici kafasýyla hayal edip,özlemini duyduðu tek þey;eðitimsiz,donanýmsýz,bir parça kuru ekmeðe mahkum kalacaðý þimdiden besbelli üç cocuklarýn,biraz büyüyüp kandýrýlmaya müsait hale geldiklerinde,beyinlerinin yýkanýp Atatürk’ün Cumhuriyetini yok etmeye çalýþacak isyancýlar yetiþtirilmesinin peþinde.

  Emine Piþiren (CEM AKKILIÇ) 29 Temmuz 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Sevgili Emine haným’TÜRK ULUSUNA YAZDIÐIM AÇIK MEKTUP’baþlýklý yazýnýzý yayýndan kaldýrmýþ olmanýzý anlayamadým. Oysa ki ben sizin gardarop Atatürk’cüsü olmadýðýnýzý biliyorum. Zaten bizzat siz söylemiþtiniz bunu bana.

  Atatürk Olmak! (CEM AKKILIÇ) 25 Temmuz 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

DÝKKAT HIRSIZ VAR! Özellikle ÝzEdebiyat sitesine dadanan ERDÝNÇ ARAS isimli yazý hýrsýzý, yazýlarýmý çalmaktadýr. Ayný þekilde baþkalarýnýn yazýlarýný da çalan bu sahtekar sözde köþe yazarýný tanýmak için altta verdiðim linkleri tarayýcýnýzýn link satýrýna ekleyerek okuyunuz.

  Wowturkey. Com Un Gerçek Yüzü (CEM AKKILIÇ) 12 Temmuz 2008 Kesinlikle Karþýyým! 

Wowturkey hakkýnda her gün yeni bir konu çýkýyor ortaya. Araþtýrmalarým sonucu bir kaynaktan çok ciddi ve düþündürücü bir mesaj aldým. Mesajý bana gönderen kiþi belli ki sitenin sahibini yakýndan tanýyor.Mesaj geldikten sonra yaptýðým araþtýrmalarda daha önce bu kiþinin A.B.D vatandaþlýðýyla ilgili yazýlmýþ bir takým ifadelerede rastladým.

  Burç Acar Nerelerdesin? (CEM AKKILIÇ) 1 Temmuz 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

A.B.D den yönettiði sitesinde,Cumhuriyet baþsavcýsýna ruh hastasý diyebilecek kadar rejim düþmaný olan ve þeriatýn ateþli savunuculuðunu yapan bu kiþiye þimdi soruyorum!Burç Acar nerelerdesin?

  Türk Düþmaný Araplar ve Türkiye Üzerine Oynanan Oyunlar (CEM AKKILIÇ) 30 Haziran 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Þimdi yeni oyunla karþý karþýyayýz.Amerika'nýn vaadlerine inanan yobaz takkecilerin hedefi her zaman olduðu gibi Atatürk ve onun armaðaný Cumhuriyet rejimi.

  Asýl Siz Kirletmeyin (CEM AKKILIÇ) 18 Mayýs 2008 Politik Olaylar ve Görüþler 

Fethullah tarikatýnýn önemli yayýn organlarýndan Bugün gazetesinde gerici bir kalem,''Leyla Gencer'in külleriyle boðazý kirlettiler.O modern Türkiye'nin bir ürünüydü.Ama asla bizim tercihimiz deðildi'' diye yazdý.

  Anlat Bana Hocam (CEM AKKILIÇ) 15 Mayýs 2008 Ýnternet ve Gerçek Dünya 

Hocam,þimdi bana boðaz manzarasý anlatma ben orada doðdum,büyüdüm zaten.Sen bana bu yazdýklarýmý anlat.Ama Nurcu aðýzlarýyla yapma sakýn bunu.Güzel Türkçemizi kullan,anlaþtýk mý?

 

 



Ýnsanoðlu ebediyetin enginliðinden
rahatsýz olur.

Bu yüzden yaptýklarýmýz yüzyýllar boyu
yankýlanacak mý, diye sorarýz kendimize.

Biz öldükten uzun yýllar sonra,
yabancýlar isimlerimizi duyacaklar mý?

Kim olduðumuzu, ne kadar cesurca
savaþtýðýmýzý,
ne kadar þiddetle sevdiðimizi
merak edecekler mi?


http://cakkilic.blogspot.com/



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © CEM AKKILIÇ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 28.03.2024 18:05:34