..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Sanat hem bir coþma, hem bir yadsýma iþidir. -Camus
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Günlük Olaylar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak
Ýsa Kantarcý
Þiir > Aþk ve Romantizm

Kýzý Aldým Çýrýlçýplak tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kýzýn sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdý memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalý çýktý ortaya tramvaydan bakýyor gökyüzü kumraldý bir daha asla unutamam tramvaydan bakýyor gökyüzü susamýþ çocuklar gibi bir genç kýzdý simsiyah giyinmiþti s.ktiðim siyahýný asla sevmedim tramvaydan bakýyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Günlük Olaylar
181 
 Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Bayan Üye Kaydý  (Ahmet Sargýn)

Yozgat Þarler Birliðine Bayan Üye kaydý Songül Yurdagül
182 
 Kktc Adanalýlar Derneði Ýddialý Geliyor  (Hakan Yozcu)

Dernek, kurulmasýndan kýsa bir süre sonra yardýmlaþma ve dayanýþma faaliyetlerine hemen baþlamýþ. Ramazan Bayramýnda köydeki tespit edilen ihtiyaçlý kiþilere toplam 51 çift ayakkabý tedarik edilerek bunlarýn daðýtýmý yapýlmýþ. “Az da olsa amaçlarýmýzdan birini yerine getirmenin mutluluðunu yaþadýk.” diyor. “Her geçen gün daha da kenetlenerek çýð gibi büyük bir aile olacaðýz. Açtýðýmýz bu kapý sadece Adanalý kardeþlerimize deðil, KKTC’ye gönül veren herkese açýktýr.” diyor.
183 
 Geliþmekte Olan Farklý Bir Spor: Okçuluk  (Hakan Yozcu)

“Amaçlarýmýzdan biri de ülkemizdeki baþarýlý sporcularý ikinci veya üçüncü ülkelerde yapýlan yarýþmalara katýlmalarýný saðlamak ve onlarýn ülkemizi en iyi þekilde temsil etmelerini saðlamaktýr.
184 
 Fýþ Fýþ Kayýkçý, Kayýkçýnýn Küreði…  (Vildan Sevil)

Ardýndan, bir arkadaþýmdan bir yorum düþer sayfama: Köyde söylediler... ‘Adam karizmatik ,çok yetenekli. Yesin biraz. Herkes yiyor ki...’ Donakaldým, yesin biraz’a. Nasýl bir toplumuz biz, hýrsýzlýða alýþmýþ.... ‘Sen çaldýn mý hiç Naci abi’ dedim. ‘O nasýl laf baþbakan mýyým lan!!!!’
185 
 Küçükçekmece Gölü  (Özcan Nevres)

Küçükçekmece gölü son günlerde aþýrý kirliliði yüzünden gündemden düþmez oldu. Balçýða dönüþmüþ olan suda deniz kuþlarý boðuluyor. Þanslý olanlarsa balýkçýlar tarafýndan kurtarýlýyor.
186 
 Þehitler, Deprem, 147 Uluslarüstü Þirket, Libya ve Ey Ýnsan!..  (Vildan Sevil)

Arap baharlarý, Kürt sorunsalý, savaþlar... Ölen çocuklarýmýz... Hepsi... Her þey... Ne için?... 147 uluslar ötesi/üstü þirketin ve iþbirlikçilerinin bitmek tükenmez aç gözlülükleri ve kârlarý için... Para... Paranýn gücü... Para, karþý devrimciyi devrimci, þeriatçýyý ileri demokrat; diktatörlüðü demokrasi, kullanýlýp atýlmýþ ya da yeterince kullanamadýklarý diktatörleri de hain gösterebiliyor, kullanýldýklarý sürece ne diktatördür onlar, ne de hain...
187 
 Kadýn Öðrendikçe Öðretir.  (Hakan Yozcu)

yýlýndan sonra daha yaygýn bir þekilde kutlandý. Hatta sokaklara taþtý. Ama ne yazýk ki, zihniyet hala deðiþmedi. Kadýna bakýþ açýsý neredeyse hep ayný kaldý. Kadýn, hala erkekten aþaðý, erkekten geri, erkeðin kölesi olarak görülüyor. Aile içerisinde horlanan, dýþlanan, hiçbir hakka sahip olmayan, þiddete maruz kalan bir birey olarak görülmeye devam edilmiþtir. Kadýnýn hala birçok sosyal hakký kendisine verilmemiþtir. Kadýn, özellikle geceleri, tek baþýna sokaða çýkamaz, gezemez, içemez, eðlenemez. Buna hakký yoktur…
188 
 Yazý - Yorum (Kýný - Yorum)  (Müþerref ÖZDAÞ)

Nedir barýþ? Savaþsýzlýk, savaþmama durumu, birbiriyle iyi geçinme durumu, sulh, barýþmak eylemidir barýþ. Ama görüyorum ki barýþ savaþýn kardeþi, biri ötekini doðurabiliyor, insanlarýn acayipleþtirdiði dünyada.
189 
 "Acaba Nereli?" Zihniyeti  (Hakan Yozcu)

Sadece basit bir beðenme yüzünden arkadaþýný tuvalete kapatýp öldüresiye döven ve onun kafatasýnýn kýrýlmasýna yol açan gençlikten toplum olarak ne bekleyebiliriz?
190 
 Ýçimdeki Çocuðu Öldürmeyin  (NUH KENÝÞ)

Bu ifadeler bir çocuk ruhuna ait olamaz. Fotoðraf kareleri ne söylerse söylesin,yazýlar ne yazýyorsa yazsýn ben yine de inanmam,inanamam. Bu ifadeler olsa olsa Þaron’un ifadeleridir…. Milosoviç’in,Hitler’in ve benzeri faþist ruhlarýn ifadeleri olabilir,ama çocuklarýn olamaz…
191 
 Bu Dünya’da Yaþamak Bazen Çok Aðýr Geliyor  (Özlem Salman)

Bugün 2 Temmuz 2013, Madýmak’ta yakýlarak öldürülen aydýnlar katliamýnýn yirminci yýlý bitti. Böylesi bir günde bir sokak köpeði beslemeye çalýþýrken yaþadýklarýmý neden aktardýðýmý düþünenlere bir kaç cümle...
192 
 Yozgat Sevdasý Kitabýmýz Çýktý  (Ahmet Sargýn)

Yozgat sevdasý kitabýmýz çýktý
193 
 7. 2"ler Kader Mi?  (hasan tülüceoðlu)

Ýþte size çýkarýlan kanunlarý uygulayýcýlar! Ve ben memuriyetimin henüz dördüncü yýlýndayken bu ülkenin en fazla bu kadar olabileceðine karar vermiþtim.
194 
 Panpiþ Ýle Ýlgili Bu Haberi Hiçbir Gazete Yayýmlamaya Cesaret Edemiyor  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Panpiþ, yani “canýmýn caný” ne derse gündem oluyor, reyting rekorlarý kýrýyor. Yüzbinlerce hayraný onu internetten merakla izliyor. Hele üstsüz ya da bikinili görüntüler varsa, bu yüzbinlerin keyfine deðme gitsin…
195 
 Öðrenci Evlerindeki Çocuklarýma, Ahlak ve Namus Üzerine Naçizane Önerilerim…  (Vildan Sevil)

Kutsal aileyi bozmadan doyum saðlamanýn bir yolunu daha öðreteyim size. Çok yakýn dostunuz olan baþka bir ailenin, bir akrabanýn kadýný ya da erkeði ile iliþki, oldukça kolaylýk saðlayacaktýr size. Eþlerin hepsi bilebilir olan biteni. Gizli, sözsüz bir anlaþmayla yürür iþler. Eþlerden birisi ya da ikisi çýngar çýkaracak olursa, iftiracýlýkla suçlamanýz en geçerli yoldur. Yeter ki yatakta yakalanmayýn. Yatakta enselenmemek bütün mesele. Unutmayýn, namus iki bacak arasýndadýr.
196 
 Giyinmek Sürtüðe de Çok Yakýþýr  (osman demircan)

Hangi moda eleþtirmeni pantolonumun boþ ceplerini ve ruhumun dikiþ tutmayan yanlarýný görebilir? Kim yanýmdaki sürtüklerin uçlarýný gösteren göðüslerini sütyene sýðdýrabilir? Giyinmek sürtüðe de çok yakýþýr. Hatta orospuyu gösteren mekyajýdýr. Bunlar mý insanlýk adýna güzel ve þýk olan.
197 
 Ertaç Hazer Ýle Kültür Sanat  (Hakan Yozcu)

Hazer, sanat alanýnda bir hayali olduðunu, ölmeden önce bu hayalinin gerçek olarak görmek istediðini belirtiyor: “En çok istediðim þey, hayatým boyunca düþlediðim tek hayalim Ülkemizde bir kültür sanat köyünün kurulmasýdýr.
198 
 Terörün Çaresi Var: Doðru Teþhis…  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Terör bititrilemiyor mu,yoksa bitirilmek istenmiyor mu?
199 
 Face Book" Taki Anlamsýz Paylaþým Tartýþmalarý  (Salih Zeki Çavdaroðlu)

sosyal Paylaþým sitelerindeki Fikri hak ihlalleri...
200 
 Sayýn Talat Yeniden  (Hakan Yozcu)

Sayýn Mehmetali Talat deneyimli bir kiþilik. Disiplinli ve üretken biri. Bunu hepimiz kabul ediyoruz. Ama þimdiki zaman, artýk geçmiþteki zaman deðil. Köprünün altýndan çok sular geçti. Düþünceler, zihniyetler, bakýþ açýlarý deðiþti CTP’de… O, katý, sert anlayýþa sahip, parti disiplini için hiçbir þeye acýmayan düþünce yok. Daha ýlýmlý, daha anlayýþlý, daha az kindar bir CTP var. Bunda da kadrolarýn deðiþmesinin, gençleþmenin payý büyük.

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Ramazan Kolisi ve Volisi
Ahmet Zeytinci
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Seçimin Þeyleri
Tayyibe Atay
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Sosyal Medya Fenamenleri
Ahmet Zeytinci
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Savaþ Cinayettir!
Cahit KILIÇ
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Ýnsanlarý Yazalým Biraz
Ahmet Zeytinci
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Daðlar Kadar Ümit
Alp Þahin
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Omega
Alp Þahin
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Sümüklü Böcek
Alp Þahin
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Paraný Ye Paraný
Ahmet Zeytinci
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Maral
Alp Þahin
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Yeni Yýl
Alp Þahin
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Öyle Ýþte
Alp Þahin
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Bizi Taksim Edenlere Yuh
Osman AKTAÞ
Eleþtiri > Günlük Olaylar
Aþk Birlikteliði mi Yoksa
Ahmet Zeytinci
Eleþtiri > Günlük Olaylar

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.