..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bildiðim tek þey, ben bir Marksist deðilim. -Karl Marx
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > pelin onay




28 Temmuz 2003
Susuyorsun...devam et...  
pelin onay
..merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anýlarýn güler yüzüne..? Tutundum, çýrpýndým düþmemek için, uçurumun kýyýsýnda bana uzanan elin yoktu, düþtüm../ susuyorsun...devam et...


:BDDEH:

Bir zamanlar seni bir uçurumun kýyýsýndan tuttuðumu ve kurtardýðýmý söylerdin. Buna karþýlýk, ne söyleyeceðini bilemeyen bir insanýn, sol yaný þenlenen kadýn rolünü oynuyordum. Yaþadýklarýndan inatla ders almaya çalýþan, her þeye raðmen sevgiye olan inancýný yitirmemiþ, kýyýsýndan deli, ucundan çocuk, gözleri denize girince yeþile çalan küçük bir kadýnýn tatlý tesellisiydi belki de güzel sözler duymak. Seni gerçekten de kurtardýðýma inandýrmýþtýn beni.

susuyorsun...devam et...

Her güzel baþlayan aþklar gibi þendik, heyecanlýydýk, beklemedeydik..Görüþebileceðimiz zamanlarýn ayarlamalarýnda, duvarlara çentik atan mahkumlar gibiydik. Korkularýný ilk yenen sen oldun, sen akýttýn dudaklarýndan “seni çok seviyorum” kelimelerini. Bense yaþadýklarýný ve hatalarýný tekrarlamak istemeyen ama yine de konuþmak için çýldýrasýya tetik de duran telaþlý bir yürektim. Her þeye raðmen fazla bekletmedim seni. Bir gün..beklediðim ama hiç ummadýðým bir anda sana boþaldý dudaklarým; seni seviyorum, diye...

susuyorsun...devam et...


Bedenimden önce beynimi tahrik eden bir adamýn þarkýsýný dinliyordum. Bu yüzden ilk karþýlaþmamýz, tedirgin iki insanýn karþýlaþmasý gibi deðildi. Küçük bir otel odasýndaydýk...her þeye raðmen, yaþadýklarýna tez, utangaç bir profil çiziyordum ama seni seviyordum. Ýlk defa sen dokundun dudaklarýma..Yüreðim yerinden çýkacak gibiydi, yüreðim yerinden çýktý, sen yerleþtirdin. Küçük bir otel odasýydý, þirindi ve belki de en güzeli pencerelerini açýnca karþýmýzda Midilli’yi görmemizdi. Yaðmur sularýnýn ninnisinde seviþtik seninle, balýkçý motorlarýnýn makamýnda..Özlemlerimi koynunda uyuttum ve sabahýn ýþýklarý vururken bedenlerimize, uyurken seyrettiðim yüzünü yüzümde unuttum.

susuyorsun...devam et...

Yazdýðýn kelimeleri býrak, adresime düþen yüz binlerce cümleden hiç birine sýðdýramadýn beni Yazdýðýn her satýrda bir nehir gibi aktým bilinmezliðine. Baþka bir þehirden gökyüzüne gönderdiðin sýcacýk kelimeler benim þehrimin denizine düþüyordu ve ben her harfi tek tek çýkartýrken derinlerden, parmaklarýma denizin deðil yüreðinin mavisi bulaþýyordu. Bütün þiirlerini itinayla saklýyordum ve her aþk’da olasý olan bir bitiþ ertesinde kullanmak üzere, mahkeme tutanaklarýna þiirlerini þahit olarak yazdýrabileceðimi biliyordum. Çünkü þiirlerin çýðlýk çýðlýða konuþuyorlardý ve ben senin yokluðunla þiirlerinle dertleþiyordum.

susuyorsun...devam et...

“Bekle” kelimesiyle bitirdiðin her cümleyi virgülle uzattým ve bekleyiþlerime sýðdýrdým düþünü kurduðum geleceðimizi. Suskunluðu her gün daha fazla uzatýyordun ve ben tek baþýma yaþýyordum, seninle beraber ellerinden tuttuðumuz iliþkimizi. Giderek uzaklaþýyordun, daha çok susuyordun ve ben bilinmezlerin ortasýnda senin gerçekte neyin olduðumu öðrenmeye çalýþýyordum. Aylar geçiyordu, aramýyordun...Buna karþýlýk ben de “iyi ki sesin var yoksa bu hasret beni öldürecek” diyen adamýn ölüm haberini bekliyor gibiydim. Her þeye raðmen bir þeylere sýðýnmak ve acýlarýmdan kurtulmak istiyordum. Ne zaman sana ihtiyacým olsa, “aradýðýnýz aþk’a þu an ulaþýlamýyor” diyen kadýnýn mutlu sesi yankýlanýyordu kulaklarýmda. Sen sorunlarýnla uðraþýyordun, bense sessizliðinle, sevdamla ve yalnýzlýðýmla. Sevda, her þeye tek vücutmuþ gibi göðüs germekti. Ben bunu biliyordum, böyle seviyordum, sense girdiðin maðaranýn içinden uzattýðým yardým elini bile görmüyordun.

susuyorsun...devam et...

Herkes seni soruyordu, selamýný veriyordu, iletemiyordum. Hep böyle mi çalýyordu sevdanýn çanlarý, farklý olduðumu düþündüðün bana bile geçmiþimde býraktýðým yaralý sevdalarýmý anýmsatýyordun. Her þeye raðmen hiçbir kötü sözü yakýþtýramadým sana. Giderek çoðalan kýrgýnlýklarýmý itinayla kapatmaya çalýþtým. Bir güzel sözün yeterdi belki, bekletirdi, sesimi bile duymadýn. Merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anýlarýn güler yüzüne..? Tutundum, çýrpýndým düþmemek için, uçurumun kýyýsýnda bana uzanan elin yoktu, düþtüm..


susuyorsun...devam et...

Bize ait bir çok düþü sen yaratmýþtýn ve sen yok ettin yine. Birer masal kahramanýydýk ve masal olarak kaldýk, ilerde çocuklara anlatýlmak üzere belki de. Yaþadýðým ve yaþattýðým hiçbir þey için piþman deðilim. Hatta bir de teþekkürüm var sana, kendimi en güzel sevilen kadýn gibi hissettirdiðin için. Adý üstünde bir bekleyiþti yaþadýðým, belki bu da bir düþtü, uyandým, baktým ki yoksun, seni düþlerinde býraktým.

susuyorsun...devam et...

Bir aþk’a kaç aþk sýðar diye soruyor bir þair, ben aþkýma tek aþk sýðdýrmýþtým oysa, bilmeden ismimin bile unutulduðunu. Sorulmasý gereken sorular tedavülden kalktý, ki zaten cevaplarý da sana aitti.Sana deðil, seninle bir ömrün düþünü kuran kendime yakýþtýramadým “hoþça kal” kelimesini. Ama sen, bedeni dar gelse de, almadan fikrimi, elbisesini diktin vedanýn. Bana sadece ortada kalmamak için giymek ve gitmek düþtü. Ama gitmek deðil ki öfkeyle, kýrgýnlýklarla, acýyla..kendi özgürlüðüm için baðýþladým seni. Yine de, her þeye raðmen merak etmiyor da deðilim; içindeki hangi sen gerçekte sevdi beni..?, hangi sen haykýrdý gökyüzüne, sen bende ömürlük olmalýsýn diye..? ve hangi sen bu kadar kayýtsýz kalabildi yüreðini konuþturan bir kadýnýn yüreðine..?


susuyorsun...devam et...
susuyorsun....artýk konuþma...






.Eleþtiriler & Yorumlar

:: tebrik ediyorum
Gönderen: adem ilboða / , Türkiye
14 Þubat 2013
Harika bir yazý yazmýþsýn. Seni tebrik ediyorum. Beni çok derinden etkilediðini itiraf etmeliyim.Bu yazýyý yazdýðýn için sana teþekkür borcum olduðunu hissediyorum.Teþekkürler.Yüreðine,kalemine saðlýk.

:: gri istanbul ve melankolik bir an..
Gönderen: seyfettin araç / , Türkiye
26 Ekim 2010
þu an içinde bulunduðum renk gri, zaman yok mekan yok.. yazdýðýn yazý muhteþem ve bir kadýnýn ne denli, çektikleriyle sancýlý olabileceðini, biz adamlara!! gösteriyor..

:: yüreðinle konuþuyorsun
Gönderen: emine demir / , Türkiye
9 Haziran 2008
birilerinin susuþu keþke herkesi böylesine konuþtursa... hayraným sana

:: SELAM PELÝN
Gönderen: songül gül / Diðer/Türkiye
4 Þubat 2008
sanki beni tanýyormuþsunda yüreðime dokunuyormuþsun gibi hissediyorum yazdýklarýný okurken ... ben bir cezmi ersöz'ü birde senin yazdýklarýný okurken her satýrda "beni"yaþýyorum adeta kalemine yüreðine saðlýk uçurumun kýyýsýnda bana uzanan elin yoktu, düþtüm../ susuyorsun...devam et...

:: acaba biz ayný erkeðemi aþýk olduk?
Gönderen: sibel akbalaban / Ýstanbul/
23 Mayýs 2007
yaþadýðým, hissettiðim ayný...duyulmayacaðýný bile bile attýðým çýðlýklar ayný...ama yine de bir gün duyarsa geç olmayacak...çünkü o bende sonsuza kadar olacak...sonsuza kadar

:: bence...
Gönderen: Burcu KÖK / Ýstanbul/Türkiye
17 Ocak 2007
bence sen hiç susma...hep devam et.haykýrsýn yine þimdi olduðu gibi kalemin.yüreðine saðlýk..

:: ...
Gönderen: gökçe tekgül / Ýstanbul/Türkiye
10 Temmuz 2006
güzel cümlelerle yazmak isterdim size olan yorumlarýmý kime yazdýðýmý hatýrladým birden ve vazgeçtim.bi insan bu kadar mý dolu yaþar yazar sýðar içine kelimelerin.ne olur býrakma yazmayý bizde hep okuyup kilitlenelim

:: ben ölürüm bu senin sessizliðinden
Gönderen: yusuf ziya / Ýstanbul/Türkiye
17 Nisan 2006
ben ölürüm bu senin sessizliðinden daha sus. daha. silin daha öl. aðýr aðýr yaðsýn üstüne sonsuz döküntüsü bir gününün ve kal öyle yýllar boyu. yüzyýllar boyu ben ölürüm bu senin sessizliðinden gelmiþ geçmiþ gelecek tüm insanlarýn boð kendinde her düþünü bir maðara oy kendine. uyu. uyu. uyu. hep uyu. hep kal öyle kal ne sað ne ölü ben ölürüm bu senin sessizliðinden kül gibi kal. yok gibi. hiçlenmiþ gibi. uyu. hep uyu. hep çoðalt uyku çýðýný bin aðýz topla kendine. bin çýðlýk topla. ve yýrtýl yüreðimde. yok ol yüreðimde. yoksa ben ben ölürüm bu senin sessizliðinden… -?-

:: Bir aþkýn anatomisi dedin bense sustum:)
Gönderen: burcu karadaþ / istanbul/
4 Þubat 2006
Bir kadýnýn kocaman yüreðinden tatlý diline yansýmýþ bu satýrlarýnýn yolu nereye düþer bilemem..umarým o suskun kalýþýn,o sýzlatan bakýþýn sahibi biliyordur..

:: SUS..
Gönderen: nature woman / Antalya/Türkiye
14 Eylül 2005
Suskunluðu neler anlatýyor bir bilebilsek,susuyor hep,sadece susuyor çýldýrtýcý bir þekilde...Sonra hiç konuþmasýn artýk istiyor insan..Öyle güzel anlatmýþsýn ki yürðine saðlýk..

:: muhteþem
Gönderen: sezai saraç / Ýstanbul/Türkiye
11 Haziran 2005
bir yazýda aradýðým herþeyi buldum. içtenlik ve teknik. kurgu ve muhteþem ama mütevazý bir final. Üstüne bir de bu duygularý tam da öyle hissettiðim bir dönemde yakaladýn beni. ben galiba sana aþýk oldum.

:: Teþekkür ediyorum
Gönderen: Özlem Þerifoðlu / Ýstanbul/Türkiye
4 Haziran 2005
baþka birinin cümlelerini okurken bana ben yazmýþým gibi hissettirebildiðiniz için, teþekkür ediyorum kelimelerin yetersiz olduðuzamanlarý en iyi þekilde yansýtabildiðiniz için ve teþekkür ediyorum sevildiðiniz ötesinde bu kadar güzel sevebildiðiniz için yüreðinize saðlýk...

:: Susma devam et!!
Gönderen: Burcu Yýldýzer / Ankara/Türkiye
11 Aralýk 2004
Sevgili Pelin, Yazýný önce merakla sonra hafif bir gülümsemeyle en sonunda da bedenime býraktýðýn o tuhaf titremeyle bitirdim. Yüreðine ve kalmeine saðlýk..

:: sadece okudum
Gönderen: murat mullý / adana
15 Ocak 2004
sadece okudum okudum okudum..ve hala okuyorum....yuregýne saglýk sevgýyle kal

:: Ah Pelin Ah!!!!
Gönderen: AYÞE KARDEÞOÐLU / istanbul
9 Aralýk 2003
Sevgili Pelin, bu yazýný çokönce okudum, hatta birkaç kez okudum ve sana cevap yazmak istedim yazamadým...Þimdi bu üstüdeki yükü hafifletmek istiyorum.O kadar güzel olmuþ ki...baþka birþey bulamýyorum, canlý, yürekten, yazdýðýn cümlelerle içimi eriten, gözlerimi dolduran, beynimi karýncalandýran bir yazý yazmýþsýn.Bazý kelimelerin altýný çizdim, çoðu zaman anlatmak isteyip anlatamadýðým kelimeler iþte bunlar! dedim kendi kendime...Kýskandým desem de sanýrým yalan olmaz..Sevgiler Pelin'ciðim, sen bu sitenin en iyisisin hatta benden bile:))O

:: Hep Böyle mi Olacak...
Gönderen: nursun / izmir
26 Ekim 2003
Taraflardan biri susmaya başlıyorsa durmaya başlıyor zaman. Beklemek, beklemek, beklemek ne de şart ve acı oluyor zaman durdukça aşkta. "Hoşçakal" demek çok zor tüm hayatını vermeye hazırlandığın bir insana ama oluyor işte. Oluyor, bunun adı "aşk" oluyor, bunun adı "ayrılık" oluyor. Yürekler eksiliyor, hayat devam ediyor. Kalemine sağlık, seni takipteyim. Sağlam yazıyorsun, sağlam yaşıyorsun.Bendensin;)

:: çok güzeldi
Gönderen: sevil pýnar / istanbul
8 Eylül 2003
belki de pek çoðumuz ayrýlýk adýný konduramadan ölüm haberi bekler gibi bekledik. inandýk ölüm olmazsa engeleyen baþka þeylerin olamayacaðýna bir ömürlükten fazlasý olan birinin yazýlarýyla tanýþtým bu gün ve bunun için, susmamýþ olmana teþekkür ederim sevgiler sevil

:: harika
Gönderen: murat mulli / adana
8 Eylül 2003
yazýyý harýka kaleme dökmüþsunuz tebrik ederým bu guzel yazýyý kütüphaneme almaktan buyuk mutluluk duyacam devamýný beklýyorum.. sevgýyle kal

:: Dikenleri battý ayrýlýðýn
Gönderen: Þule Aydemir / Ýstanbul
8 Eylül 2003
Sevgili Pelin, O kadar içten yazmýþsýn ki, nerdeyse ben vardým olaylarýn içinde... kendimce çok beðendiðimi söylemeliyim.. etkilendim, insanýn kendisiyle ve karþýsýndakiyle çarpýþmasý hem bu kadar acý hem bu kadar güzel olabilir. Bense konuþabilirim ama senin kadar iyi yazabileceðimi sanmýyorum. Hissettirdiklerin acý bile olsa güzeldi.. Acý içinde sevgiyi görüp hissetmek belkide... 'Yürür Giderim' isimli bir þiir yazmýþtým, ayný senin yazýnda olan bu duygular gibi lakin gösteri mahiyetinde olmasýn diye altýna eklemekten son dakikada vazgeçtim... bir gün eklerim belki.. gönlündeki tüm güzellikleri hayata geçirmen dileðiyle... sevgiyle kal daima,

:: susuyorsun.....
Gönderen: aðca özyýldýrým / istanbul
25 Aðustos 2003
evet,her zaman bir susan vardýr,ama sizin bu suskunluða cevabýnýz çok güzel kaleme dökülmüþ açýk ve net,sizin yazdýklarýnýzda dikkatimi hep bu çekti,güzeldi.

:: Susmak..sadece..
Gönderen: Birkan Askan / Bursa
23 Aðustos 2003
Susmanýn ötesinde yaþanan b,ir yalnýzlýðýn mý, yoksa o hani hiç yaþanmamýþcasýna yaþanan bir hýzlýlýðýn mý yanlýþý.. Hayat ne kadar acý ki, bu acýnýn ortasýnda yalnýzlýðý seçen bir insan olmak cesareti.. Böyle mi çözümlenir hayat dizlerinin dibinde.. Hayýr.. Belki de hayat son bakýþýný aramakta halen gözlerinin önünde.. Bir çýrpýnýþ belki ya da uzaklardan çoðul bir suskunluk.. Yine de unutmaz.. sen unutsan da.. Baþarýlar dilerim, kalemin yüreðin kadar temiz olsun..

:: zor....biliyorsun ki ve biliyorum ki çok zor...
Gönderen: Didem SEVÝNÇ / Ýstanbul
18 Aðustos 2003
"Merak edilmeyen bir yürek daha kaç zaman dayanabilirki anýlarýn gülen yüzüne???.." Bunun üstüne yorum yapayým peki,,ama ne?? Birbiri ardýna gelen kelimeler birleþti kalbimi tam ortasýndan vurdu..Biliyorsun hikayelerimiz bir yerde hep kesiþiyor senle,,biliyorsun.. Yüreklerimiz çýkýyor yerlerinden de geri girmesi zorlaþýyor hep..Her defasýnda "yeniden" baþlýyoruz.Her defasýnda bitti deyip baþlýyoruz güne,,gece bitmediðini defalarca hissettirsede.. Ayný dili konuþmak deðil,önemli olan ayný duygularý paylaþmaktýr.Biliyorum zor..çok zor benimsediðin birine þimdilerde yabancý olmak..Sende biliyorsun benimde buna benzer þeyler yaþadýðýmý..ve nasýl altýndan kalkamadýðýmý...:)Yüreðimizin bir yaný sert olmak zorunda..yoksa bu kez uçurumdan bir çýrpýda düþeriz,tekrarý olmaz. Yeniden kutlarým seni..Sevgiden anlamayan birine bu kadar sevgi dolu birþeyi yine anlamayacaðýný bile bile yazabildiðin için..Sevgiyle kal.

:: Çok güzel:)
Gönderen: Binnur Edisan / Ankara
9 Aðustos 2003
Merhaba Pelin; Yine kelimeler cümle olmak için epey uðraþmýþ.Çok baþarýlý.Sevindirdin kelimeleri, beni ve seven tüm yürekleri.Tebrik ederim

:: tanýdýk....
Gönderen: zeki / izmir
8 Aðustos 2003
tanýyorum..biliyorum..ve seviniyorum.... batýyor kalemin yüreðine...

:: sen farklýsýn
Gönderen: emre / kocaeli
6 Aðustos 2003
merhaba cesaret eþsizi... Yazmak için ya çok caba sarfetmiþsin yada baþka þeyler diyebilirim; ama yaþadýklarýndan inatla ders almaya çalýþan, her þeye raðmen sevgiye olan inancýný yitirmemiþ birisin... Kendine çok iyi bak Sevgilerimle EMRE

:: susmak bir ömür! konuþmak isterken delice
Gönderen: siyah / izmir
6 Aðustos 2003
birþeyler yazmam gerek bu yazý için, birþeyler yazmam gerek bu kocaman yüreðe... ama lanet olsun susuyorum iþte, konuþmak anlatmak isterken delice... her kelimede aþk var, özlem var ve buruk bir hüzün var... býrakýn sussun konuþmayan, böyle bir yüreðe dokunup sonra büyüklüðünden korkan, býrakýn sussun konuþmasýn... sussun...

:: Susuyorsun...devam et..
Gönderen: Zarife / ADANA
5 Aðustos 2003
Defalarca okudum bu güzel yazýnýzý ne diyebilirim ki benim söylemek isteyipte söyleyemediklerimi, bogazýma düðümlenenleri öyle güzel öyle ,öyle samimi anlatmýssýnýz ki yüregime tercüman oldunuz. Yüreginize saglýk...Sevgiler..

:: ÖLDÜRDÜN BENÝ
Gönderen: senem / istanbul
5 Aðustos 2003
Yaþadýðým herþeyi gözümün önünden geçirdin, böyle bir anlatýmýn önünde þapka çýkarýyorum. O hala susuyor, o sustukça ben senin yazýný okuyorum. Valla ne diyeyim, yüreðine ve kalemine saðlýk

:: Susmak...
Gönderen: Selami Ceylan / ...
2 Aðustos 2003
Tebrik ederim, yaþanmýþlýklarý böylesine güzel ve içten ifadeleriniz alýp götürdü beni... Ancak, herkesin zaman zaman yaþadýðý ama yinede kabullenemediðimiz bir þey var; suskunluk aslýnda çýðlýk çýðlýða haykýrmak deðilmidir, ifade edemediklerimizi, hayatýn iki yakasý arasýnda sýkýþýp kalmýþlýðýmýzý. Birçok zaman bizde suskunluk libasýný üstümüze giyip öylece beklemiyormuyuz veya hayat ile yürek arasýnda sýkýþtýðýmýzda yine suskunlularýmýzla haykýrmýyormuyuz sevdalarýmýzý, düþlerimizi... Ve özellikle bir hayatý, bir sevdayý anlýndan iki kurþunla vuran sorunuz; "hangi sen gerçekte sevdi beni" Evet, hayatýn iki yakasý arasýnda kalmýþ hangi benlik? Hangisi olursa olsun sonuçta sizi kimsenin sevemeyeceði kadar çok sevmedi mi? Hoþgörün ne olur, bir an için suskunluðu ben giydim üzerime.

:: Yengeçliðime ver.
Gönderen: latin / Deniz
2 Aðustos 2003
Kütüphanenizde ki o resim.... Ayaðýmýn altýnda denize kavuþmak için beni galayana getiren, kaç dalga yemiþ, kaç dolunay düþmüþ üzerine.... o iskele....Bilemem. Tek düþüm o resmi görünce, güneþin tekrar doðuþunu izlemek, oldu. Bir kahve eþliðinde, kýrkýncý akþamdan kalmalarýmý, uðurlamak. Tebrikler.

:: kýskandým......
Gönderen: nazlý olcay / istanbul
2 Aðustos 2003
kýskandým seni pelin gerçekten.kýskandým çünkü bu duygularý ben yaþamýþtým niye ben böyle mükemmel bir dille anlatamadým diye.bu cümleler bana ait olmalýyýdý dedim kendi kendime...edebiyat ta bu olsa gerek.tebrik ederim...

:: Ýnsanýn içine oturan çok etkileyici bir anlatým.
Gönderen: Kâmuran Esen / Bolu / Mudurnu
31 Temmuz 2003
Merhaba Pelin; Umutlarýný , umutsuzluklarýný, hayal kýrýklýklarýný, ince ince dokundurmalarýný, kýsacasý gönlünden taþýp dökülenleri; öyle etkileyici ve duru anlatmýþsýn ki.....Bu arada söylemek isterim: Bir aþka, baþka aþk sýðmaz.Eðer sýðýyorsa, zaten o aþk deðildir......Güzel anlatýmýn için kutlarým.Hem þiirde, hem düz yazýda çok iyi olmak....Bu çok zor.Ama sen her ikisini de çok iyi götürüyorsun....Yeni þiir ve yazýlýrýný bekleyeceðim.........Nice paylaþýmlara doðru.......Sevgiler.....Kâmuran Esen

:: çok güzel yazmýþsýn devam et!
Gönderen: umut / istanbul
31 Temmuz 2003
Baþlýk aldý beni içine sonra yazýn,diðer yazýlarýný okumadým henüz,ama bu yazý güzel þeyleri haketmiþ.Mesela;ulaþtý bana,sýzlattý,




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
kýrýldým aþk'a ama onun haberi yok
Gidiyorum
Ben Yaðmurda Hiç Dans Etmedim
Bu senin son gidiþin miydi sevgili..?
Benim için yapar mýsýn..?

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Gidiþimin bir derinliði olmalý
Bana Daðlarý ve Göçebeliði Anlatma
Kadýn Olmak
Göz yaþlarýmý biriktiriyorum
Prematüre Aþklar
Ýlke Ersoy'a Mektuplar 1 / Sardunya Zamanlarý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Üþüyorum... /... Sesimi Ört [Þiir]
Nisan Yaðmuru... /... Olma [Þiir]
Dilimde Ay Tutuldu... /... Dilsizim [Þiir]
Düþüme Düþtün... /... Canýn Acýmadý Ya [Þiir]
Kelimeleri Býrak, Ýþimiz Dokunmak [Þiir]
Ses (Ým) Duvardan Düþtü... /... Kaldýrýn [Þiir]
Düþünürken sizi [Þiir]
Düþ (Me) Ler... /... Aþk Bitti [Þiir]
Bana biraz hüzün ver usta, sek olsun! [Þiir]
Ýsmimi Unutma [Þiir]


pelin onay kimdir?

þiir tutkusu,müzik hayatý,deniz sevdalýsý,aþk ise bitiremediði romaný. . orhan veli'yle ayný derdi paylaþýyor; bir de raký þiþesinde balýk olabilse. .

Etkilendiði Yazarlar:
Nazým Hikmet,Orhan Veli,Attilla Ýlhan,Murathan Mungan,Þükrü Erbaþ,Hayyam,Yýlmaz Odabaþý, Cemal Süreya, Buket Uzuner,Oðuzhan Akay, Akgün Akova,Altay Öktem, Akif Kurtuluþ,


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © pelin onay, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.