..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
En güzel özgürlük düþü, hapishanede görülür. -Schiller
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Yazar Portresi - Hakan
Hakan - ada^^
Site Ýçi Arama:


Þiir
  Bedel (Hakan) 29 Aðustos 2002 Aþk ve Romantizm 

Tüketirken seninle en güzel günleri / Ödedim zannettim tüm bedelleri , kaderime. /

  Solgun Gece (Hakan) 2 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Yýldýzlar yok gökyüzünde bu gece / Þarkýlarýma eþlik edecek. / Bir ben bir de yanlýzlýðým var. / Makamý yanlýþ söylesemde / Önemi yok bu gece / Çünkü hüzün var. /

  Küsmüyüz (Hakan) 2 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Yazmýyorsun artýk , aramýyorsun, / Bir hayalde olsan ardýmda kalan / Eskiden el sallardýn / Þimdi sallamýyorsun . / Küsmüyüz ?

  Yosun Gözlüme (Hakan) 3 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Öyle bakma gözlerime yesil yeþil derinden / Ben senin kadar cesur deðilim bakýþlarda / Hani küçük bir çocuðun saklanýþlarý gibi / Hemen bulursun beni , acemiyim kaçýþlarda.

  Tenimde Kokuyorsun (Hakan) 3 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Rüzgarlarda harlayan koca bir alevim ben / Sense titrek mum ateþi içinde tütüyorsun / Sanki iþlemiþ kokun tenimin her yerine / Nezaman düþünsem seni ozaman sen kokuyorsun.

  Senin Yerine (Hakan) 3 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Hayallerde tanýdýðým güzellikleri / Hayallerin dýþýna taþýran sensin / Bir ses duyarsýn hani titreten bedenini / Sen o sesi duyduðum en güzel yersin

  Yaðmur Düþleri (Hakan) 4 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir benmiyim aðlayan tek baþýma ! / Yýldýzlý gecelerde ; yaðmur düþleri altýnda / Islandýnmý hiç yüreðim ? / Söyle bende bileyim.

  Yaðmur Kokabilirmisin (Hakan) 4 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Bahar gelmiþ bak gülüm kýþýn ardýndan / Sen baharý bekleyen çiçek nedir bilirmisin ? / Karanlýk umutlarýn yarattýðý gecede / Rüzgarlarla savaþan sabýr nedir bilirmisin ? /

  Yaðmurun Kokusu (Hakan) 4 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Farkýndamýsýn ýslandým yaðan yaðmurdan / Bilirmisin yaðmurun tene sinmiþ kokusunu / Sen gezermiþcesine düþüncelerimin içinde / Yaþadým kaybetmenin o büyük korkusunu.. / /

  Yar Duymasýn O Sesi (Hakan) 4 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Kovalandým / Hýrpalandým / Yuvarlandým kaçýþlarýmda / Ýþte yeniden geldim , kapýný çalan benim / Yok senden baþka kaçacak yerim / Açmasanda kapýyý ; ben yinede beklerim....

  Yarým Kalmýþ Sevda (Hakan) 4 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Sen hep yarým kaldýn bende / Ne tam sevdim seni ölesiye / Ne de sildim aklýmdan / Her defasýnda yolun orta yerinde kaldýn / Durupta alamadým seni.

  Yýldýzlara Gideceksin (Hakan) 5 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Kalmayýnca sana verecek birþeylerim / Bunu sen benden önce hissedeceksin / Belki aðlayacaksýn lanetler edeceksin / Þansýn yok sevgilim yýldýzlara gideceksin.

  Yerin Soðumadan (Hakan) 5 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Býrakmam seni gidemezsin ; / Yine tutamayacaðým kendimi / Yine caným çekecek, / Ve özleyeceðim seni. / Tenimde kurumadan terin / Her zaman sýcak kalmalý yerin yataðýmda.

  Seviþmiyoruz Artýk (Hakan) 6 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Büyüdüm hayat ; / Artýk eski ben deðilim. / Ertelendiðim günler , geride kaldý / O sevgili artýk düþleriyle beraber. / Et ile týrnak deðiliz , / Ve uyumuyoruz beraber.

  Sensiz Ýlk Sonbahar (Hakan) 6 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Ben sevda kokan çiçek / Yeþildim , yeþerecektim sen olmadan / Yeþil kalacaktým senin olmadan önce. / Kurudum , sarardým / Kolay deðil , sensiz ilk sonbaharý yaþadým.

  Þaþýrdým (Hakan) 9 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Daha dün gibi / Ruhum bir bütünün yarýsýydý aþkýmla / O ve ben et ile týrnak / Akþamlar benim , sabahlar bana / Güneþ her gün daha sýcak / Sýmsýcak doðardý bana.

  Sen de Biraz Erisen (Hakan) 9 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir açýlsada dilim anlatmaya baþlasam / Baþým dizlerinde iken dikkatlice dinlesen / Gözlerinin önünde dalýp giden gözlerime / Rüyalara dalmam için bana ninni söylesen. / /

  Hani Öpücük (Hakan) 10 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Kapýyý fark ettirmeden çekip ardýndan / Ne zaman gittin aklýmdan. / Kalbimde sayende koskocaman bir göçük / Ne zaman veda ettin aþkým ; / Hani öpücük ?

  Unut Rüyalarýnda Kime Ait Olduðunu (Hakan) 11 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Kalbim çaresiz / Uyma sen ona. / Yum gözlerini ve uyu / Unut rüyalarýnda kime ait olduðunu.

  Ardýmdan Yaðmur (Hakan) 12 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Gurur deðil bendeki , bu her sevende olur / Ne gün vaktinde doðar , ne vaktinde son bulur / Bir yarýþ masili hani , her sevgi rakiptir sana / Ve hep önce ben aðlarým , sonradan yaðar yaðmur.

  Affet (Hakan) 12 Eylül 2002 Bireysel 

Özür dileyemem; / Sen yinede affet beni.

  Aklým Þimdi Sende Kaldý (Hakan) 12 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Yüreðini ben götürdüm ayrýlýrken yanýndan / Ama benim yüreðim senin yanýnda kaldý / Bu ilk kaçýþý deðil , onu benden kimler aldý / Biliyormusun tek fark aklým þimdi sende kaldý.

  Nefesini tut (Hakan) 25 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir yaðmur tanesiyim sana düþmek isteyen / Öyle derin , öyle mavi , Akdenizi özleyen. / Her gün her gün doðan günden beklerken yeni umut / Tenine düþebilmem için nefesini tut.

  Düðüm Düðüm Aþk (Hakan) 27 Eylül 2002 Aþk ve Romantizm 

Aklýma düþtüðün gibi / Gözümde yaðarsan eðer; boðulurum ben. / Nefes alamam , nefes veremem / Bilirimki vakit çok geç yüreðinde / Çaðýrsanda gelemem. / /

  Sonrasý Yok (Hakan) 1 Ekim 2002 Aþk ve Romantizm 

Aþk da bekleme benden. / Yaðmurlarýn dindiði en kurak yerden / Þiirler yazacaðým sana ; / Sen okurken ýslanacaksýn. /

  Yosun Gözlüme Veda (Hakan) 3 Ekim 2002 Aþk ve Romantizm 

Rengini Ege’den almýþ yosun gözlüm / Bu sana en son sözüm / -bir daha yüzüne bakarsa gözüm / ‘’Seni hiç sevmemiþ olayým’’ /

  Meþru Müdafaa (Hakan) 5 Ekim 2002 Aþk ve Romantizm 

Ya sen ölecektin içimde ya da aþk ölecekti. / En güzel mutluluðu / Hiç bir þey bölemeyecekti ruhumda. / Piþman deðilim. / Belkide hayatýmda ilk defa / Çünkü ; benimki meþru müdafaa. / /

  Son Gala (Hakan) 8 Ekim 2002 Aþk ve Romantizm 

Ne sen olacaksýn / Nede senden bir parça kalacak. / Yarýn gökyüzü benim olacak. /

  Gözüm Kapalý (Hakan) 16 Ekim 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir gün ýþýðý gibi / Sabahtan odana dolan ; / Böyleyse hissettiðin söyle bileyim. / Dürüst ol ki acýlarý mazimize gömeyim. /

  Titreyen Düþler (Hakan) 4 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Tutamadýn bak yine zamaný. / Zaman ayrýlýk vakti. / Göçmen bir kuþum ben diye söylerken sana / Kalbimde her mevsim yaz / Hiç kýþ olmaz diyen kimdi.

  Kaçak Sevdalý (Hakan) 11 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Kara kýþta kalbime izinsiz yuva kuran / Daha bahar gelmedi ; ayrýlýrsan ölürsün. / Hem sen ne zaman öðrendin kanat çýrpmayý / Ben yanýnda olmadan ; deneme hiç ölürsün.

  Yavaþ Yavaþ (Hakan) 11 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Ayrýlýk kokuyorsun , ne oldu sana / Neden koþarsýn kalbim , söyle nedir bu telaþ / Sevgi bitmiþ olmalý , içimde sýcak bir savaþ / Sana hasret gözlerime sis çöker yavaþ yavaþ

  Yastýðýmda Saklýsýn (Hakan) 11 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Biliyorum ya ordasýn , yastýðýmda saklýsýn / Varsýn her sessiz gece ismini sayýklasýn / Kapýmý çalýp dursun defalarca arzular / Sadece geçmiþim gelip beni sorgular gülüm. /

  Üzgünüm (Hakan) 11 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Gidenlerin içinde / Ardýndan aðladýðým, / Gidenlerin içinde / Bir tek el salladýðým aþkým / Üzgünüm;

  Kalbimde Can Veren (Hakan) 13 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

/ Eylül’ün hüznüne kapýlmuþ sevdam / Aðlama sus artýk bakamam göz yaþýna. / Ayrýlýðý ben istedim senin suçun yok / Kalbimde can veren ; Yazýktýr sana.

  Gözlerinden Ýçeri Salma Ne Olur (Hakan) 14 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Yaðmurda þiirler yazarsam sana / Önce beni gördüðün ilk yerde durdur; / Ardýndan gördüðün o ilk yerde vur. / Kandýrmaya çalýþsamda aþkýmla seni / Gözlerinden içeri salma ne olur. /

  Alýnma Bana (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Ben buyum. / Halimin nedeni deðilsin sen. / Bana her günde gelsen , / beni en çokta sevsen ; / hep dert olursun sol yanýma. / Alýnsamda sana / Alýnma bana.

  Alýþmamýþým (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Nasýl dalgalarýn sesini duyupta ay ýþýðýnda / Seviþmeden duramadýðým gibi kumsallarda. /

  Geceyi Giyen Kadýn (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Alabildiðine siyah bir kaderi / Giymiþsin üzerine. / Bir tek gözlerin yeþil kalabilmiþ / Ve o gözler bile yetmiþ / Beni çalýp almaya. / Geceyi giyen kadýn / Nedir senin gerçek adýn?

  Gözlerinde (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir ýþýk gözlerinde bir bakýþ derinlerden / O bakýþ rüzgar olur , gelir okþar yanaðýmý / Tebessüm gözlerinde bir gülüþ derinlerden / O gülüþ keder olur , nemlendirir yanaðýmý.

  Git Ne Olur (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Barýþmadým kendimle / Ýçimde hala savaþ. / Sen hala içimdesin / Ölüyorsun yavaþ yavaþ.

  Haberin Olsun (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Düþünme yollarýmdan yarý yolda dönmeyi / Format atýlmýþ kalbim bekliyor sevilmeyi / Vaz geçersen bir daha cesaret edemezsin / Ben düþlerde kalýrým gerçekten sevemezsin…. / Haberin olsun. /

  Hasat Zamaný (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Topraðýna sarýldým senmiþcesine / Kök saldým sanki beni sevmiþcesine / Boyun büktüm nazýnda býkmýþcasýna / Haydi yavrum biç beni ölmüþcesine.

  Kokla Avuçlarýný (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

BEN YAÐMURLARLA GÝDER , YAÐMURLARLA GELÝRÝM

  Kalabalýk Yalnýzlýðým (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Tutuþtum, / Bir kor oldu kalbimdeki ayrýlýk ateþi / Ýçime dert olan son bakýþlarýn / Unutamýyorumki bir türlü / Yanýpta kül olayým.

  Mýsralarda Beklerim (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Dudaklarým buruktu , birleþmiþti ellerim / Soluþunu hatýrladým rengarenkken ümitlerim / Senin için yazdýðým onca þiirler var ya / Sen merak etme gülüm mýsralarda beklerim.. /

  Pembe Kalsýn Düþlerin (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Kimleri sever gönlün , sen kimlere kanarsýn / Ben uzaklardayým þimdi boþa ararsýn / Özlüyorsan istek yap þarkýlar beni çalsýn / Yada bulaþma bana , düþlerin pembe kalsýn.

  Yokluðunda Gelir Sancýlar (Hakan) 16 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Yokluðunda gelir sancýlar. / Kýrýk dökük sandallarla, / limana girerler senin ardýndan. / Henüz havada elim / yaþ kurumamýþ yanaðýmdan / halay çeke çeke mutluluktan / ard arda inerler sandallardan….. /

  Ýkinci (Hakan) 18 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Zamanýn ötesinde kalmamýþ olsaydýn / Þiirlerim yinede seni bulurdu / Ne denizler kabarýrdý , ne fýrtýna olurdu / Ne gündüzler erken biter / Ne de gecelerde sis olurdu . / Bir kalbim daha olsaydý eðer / Senin olurdu. /

  Þiirler Yarým Kaldý (Hakan) 20 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Yaþarmýyým bilmiyorum bende kalan hevesleri / Söylermiyim þarkýlarýn tamamýný bir seferde. / Yazarmýyým yeniden yarým kalan þiirleri / Eðer þimdi dönersen geri ; / Bilmiyorum. /

  Özlemeni Bekledim (Hakan) 22 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

/ Uyumadým sen gözünü yummadan / Hep baþ ucunda nöbetteydi resmim. / Hani her an söylenebilir diye ismim / Rüyalarda bile bekledim seni , asla gitmedim. / Sadece beni çok özlemeni bekledim. /

  Hepsi Bu (Hakan) 25 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Durmasýn artýk hayalin karþýmda ; / Baþýmý ne yana döndürsem / Gözlerin bana doðru. / Hem sen deðilsinki uðruna yandýðým. / Bir çiçeði sevdim ben ; Hepsi bu……..

  Bir Sen Düþtün Aklýma (Hakan) 28 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Gemilerin ardýndaki dalga olduk seninle / Sen açýk denizlere ; ben ise kýyýlara gittim. /

  Gölgene Ay Vurmasýn (Hakan) 29 Kasým 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir hüzzam þarkýnýn namelerindeyim þimdi / Yine tutamadým kendimi / Yine aðlýyorum. / Hiç olmadýðý kadar derinden düþlerken seni / Sigaramla beraber kül olup yanýyorum.

  Bir kar düþüyor yollarýna , bir ben (Hakan) 10 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Bir kar düþüyor yollarýna , bir ben / Bazen sýramý þaþýrýyorum. / Öyle bir geliyorsunki zamansýzca aklýma / Korkuyorum. / Yinede dayanamayýp papatya kokuna / Lapa lapa düþüyorum / Çaresizce yollarýna . /

  Hayal ada^^ (Hakan) 16 Aralýk 2002 Aný 

Martýlaramý güvendin / Kaderinde yazanamý. / Yoksa sana gece gündüz þiirler yazanamý ?

  Kurban (Hakan) 16 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Sen hala sigarasýn titreyen ellerimde / Bittikçe attýðým / Yeniden yaktýðým / Ýçime çektiðim / Lanet ettiðim aþkým. / Hani ben bir taþtým ! /

  Aç Kalsýn Diye Ruhum (Hakan) 20 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Sana inat kader ; / Artýk sevmeyeceðim. / Çiçekler masumdur diye / Ayrýlýðýn bedelini benmi ödeyeceðim. /

  Geç Kalan Sevgiliye (Hakan) 20 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Seni beklemek gibi / bir alýþkanlýðým olmadý hiç. / Ayrýlacaðýmýz gün bile / yaðmurun dinmesini bekliyordum ; / senin gelmeni deðil…

  Bu Gün Dünden Güzel Olacak (Hakan) 20 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Bu gün dünden güzel olacak / Kalbim senin olacak / Rüyalarda; /

  Yanýma Uzansana (Hakan) 23 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Önce uyut beni / Yollara öyle vur git / Ayak sesini bile duymasýn kulaklarým. /

  Ýhanetim Saklý Deðil (Hakan) 24 Aralýk 2002 Aþk ve Romantizm 

Ayný deðilim / Ayný kalamadým. / Sevgilerim yaþlandý benimle beraber. / Her þeye raðmen o yine benimle beraber / Neyseki gençtik , / Ve genç yaþta seviþmiþtik. /

  Yüreðin Nasýl (Hakan) 2 Ocak 2003 Aþk ve Romantizm 

Kulaklarýmda fýsýl fýsýl Baharý çaðýrýp duran Dudaklarým eþliðinde tatlý bir fasýl. Sen de eþlik etseydin ya Düþünmezdim þimdi nasýl ?

  Öylece (Hakan) 2 Ocak 2003 Aþk ve Romantizm 

Ben þimdi sensizmi kaldým , yapa yalnýzým öylece / Sen þimdi hasretim oldun , unuturmuyum böylece. /

  Özel Numara (Hakan) 7 Ocak 2003 Aþk ve Romantizm 

Neleri düþleyerek bastý kimbilir tuþlara / Adý bende saklý özel numara /

  Þimdi Gidersen (Hakan) 8 Ocak 2003 Aþk ve Romantizm 

Þimdi gidersen / Bir yýldýz kayar gökyüzünden / Ve bir damla yaþ akar sadece gözümden / Sonra durur / Yepyeni umutlarla yeniden sabah olur / Þimdi gidersen / Acýlarým son bulur.

  Gözlerinde Sadece Bahane Bulduðum....... (Hakan) 13 Ocak 2003 Aþk ve Romantizm 

Neden hala seversinki beni böyle delice / Nedir bende bulduðun / Aþk deðilki yaþattýðým sana / Gözlerinde sadece bahane bulduðum….. /

  Aþkýmýz Akdeniz , Aþkýmýz Ege (Hakan) 16 Ocak 2003 Aþk ve Romantizm 

Aþkýmýz esip durdu batýdan ve güneyden / Rengini almadýkmý / Yosun tutmuþ egeden. /

 

 



Yalnýzlýðý bilirim anlatmana gerek yok
Toplasanda çýkarsanda sonunda tek kalýrsýn
Gece soðuk , gece sessiz , þafaða saatler kala
Ben hüzün denizinin ortasýmda bir ada^^



 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Hakan, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.

 

Bu dosyanýn son güncelleme tarihi: 06.05.2024 07:06:45