..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Ýnsan - iþte tüm sýr burada. Bu sýr üzerinde çalýþýyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Ýnceleme > Türkiye > YETER ÖZHAL




26 Þubat 2009
Yeni Dünya Düzeni 'Novus Ordo Seclorum'  
1 DOLARIN ÝLLUMÝNATÝ GERÇEÐÝ

YETER ÖZHAL


Türk hükümetinin her hangi bir müdahalede bulunacaðýný sanmýyorum. Suriye’nin ortadan kaldýrýlmasý ve Ýran halkýnýn vaat edilmiþ topraklarýn dýþýnda kalan topraklara sürülmesi ve orada kendilerine baðýmsýz bir Þii devleti kurulmasýna razý olacaklardýr. Sonra sýra Kürt devletinin Ýsrail’e ilhak edilmesine gelecek. Bu noktada sanýrým Kürtler biraz baþaðrýsý yapabilirler ama Barzani bildiðiniz gibi bir Kürt Yahudisidir ve bizim tarafýmýzda yer alacaktýr.


:CFAC:
CFR ve Bilderberg toplantýlarda Illuminati yöneticiler ve üyeler’in basýna sýzdýran söyledikleri birçok kiþiye fantezi ürünü olarak gelebilir ama, gerçek çoðu kez kurgudan daha çarpýcýdýr. Türkiye hakkýndaki þaþýrtýcý açýklamalarý duyunca þaþýracaksýnýz. Bu söylediklerini doðru olup olmamak amacýyla yaptýðým araþtýrmalardan hayal ürünü olmadýðýný anlayýnca sürekli düþünmeye baþladýðýmý itiraf ediyorum.

Rockefeller açýlýþ konuþmasýný yaparak;

“Sayýn üyeler, hepinizi saygýyla selamlýyor ve açýlýþ konuþmamý sunuyorum. her þeyden evvel, yüce liderimiz Lucifer’in örgütün baþkaný olarak bizim için seçtiði ve bize yönlendirdiði onüçüncü üyemizin yakýnda bize katýlacaðýnýn haberini almýþ bulunuyorum. Eski baþkanýmýz Siyonizm’in destekçilerinden deðerli bilim adamý Albert Einstein’in ölümüyle boþalan baþkanlýk koltuðu bir sonraki toplantýmýzdan önce sahibini bulacaktýr. Kendilerinin bu göreve layýk çok deðerli bir bilim adamý olduðunu biliyorsunuz.”

“Þimdi toplantýmýzýn asýl konularýna geçiyorum. Bildiðiniz gibi hedefimize adým adým yaklaþýyoruz. Kendimize ana ilke edindiðimiz Novus Ordo Seclorum yönündeki çabalarýmýz sayesinde, tek bir dünya devleti kurmamýza çok az kalmýþtýr. Dünyanýn çeþitli ülkelerinde ajanlarýmýz sayesinde çýkarttýðýmýz savaþlar ve karýþýklýklar sayesinde hem biz zenginliklerimizi kat kat artýrdýk, hem de bu iþe yaramaz insan sürüsünün bir kýsmýný yok etmeyi baþardýk. Gördüðünüz gibi bu yolda tek çözüm felsefemiz olan Ordo Ab Chaos sayesinde bize bilge adamlar, insanlýðýn efendileri olmaya devam edeceðiz.”

Dünya New York’taki ikiz kulelere terörist saldýrýsý hikayesiyle planladýðý üzere bir kaosa doðru sürüklenmiþtir. Avrupa ve Amerikan halklarý teröre karþý bütün destekleriyle yanýmýzdadýrlar. Ortadoðu’da amacýmýz doðrultusunda ve Eski Ahit’te Tanrý’nýn emrettiði þekilde, Irak iþgal edilmiþ ve sýra Büyük Ýsrail Devleti’nin topraklarý üzerindeki diðer iþgalci ülkelere gelmiþtir. Irak’t bir Kürt devletinin kurulmasý için önümüzde çok az engel kalmýþtýr. Bu durumda Büyük Ortadoðu Projesi’nin asýl amacýnýn son aþamasýna gelmiþ bulunuyoruz.”

“Hepinizin de bildiði gibi önümüzdeki en büyük engel Türkiye idi. Fakat Türkiye önce ülke içindeki provokatörlerimiz tarafýndan çýkarýlan terör olaylarýyla ve daha sonra da yine bizim deðerli ajanlarýmýzýn uðraþlarý sonucu yaratýlan *** ile uðraþmak zorunda kalmýþ ve bu uðurda yüz milyarlarca dolar harcamak zorunda kalmýþtýr. Bu da ülke ekonomisine büyük bir darbe indirmiþtir. Bunun yanýnda satýn aldýðýmýz ülke yönetiminde söz sahibi, özellikle sabetayist kökenli bürokratlar ve iþadamlarý sayesinde ülkede bankalar batýrýlmýþ ve ödediðimiz paralarýn çok daha fazlasý bankalardan kaçýrýlan paralarla ülkemize yatýrým olarak geri dönmüþtür.”

NOT: Burada *** olarak geçen ASALA ya da PKK'dýr.

Bu kaynaklarý ülkenin önemli medya kuruluþlarýnýn çoðunluk hissesini satýn almak için kullanmýþ bulunuyoruz. Bizden de aldýðý parayla çift maaþlý ve hayatlarýndan oldukça memnun olarak çalýþan yazarlar sayesinde ülke insanlarýný istediðimiz gibi yönlendirebiliyoruz. Bu ülke insanlarý yýllardýr süren uygulamalarýmýz sayesinde kendilerini çaresi hissediyorlar ve tek kurtuluþ yolunun Avrupa Birliði’ne girmek olduðuna inanýyorlar. Þu an Türkler, ülke ekonomisinin çok iyiye gittiði, Avrupa Birliði’ne mutlaka girmeleri gerektiði ve girecekleri masallarýyla uyutulmaktadýr. Ama hiç düþünmüyorlar ki Avrupa Birliði, Birleþmiþ Milletlerden sonra bizim “Tek bir Dünya Devleti” yolunda attýðýmýz büyük bir adýmdýr. Gerçek þudur ki, basit bir hareketimizle ülke ekonomisi batma noktasýndadýr ve sadece bizim desteðimiz ile ayakta durmaktadýr.”

Bir mason Rockefeller’a dikerek sordu. “Peki Ýran konusunda neler yapýlýyor?”

Rockefeller cevap veriyor;

“Bir Kürt devleti kurulmasýna itiraz eden bir diðer devlet Ýran’dýr; çünkü Ýran hükümeti kendi ülkesindeki Kürtlerin de ayaklanýp, bu kurulacak olan Kürt devletine katýlmak için olay yaratacaklarýndan korkuyor; fakat Ýran zaten saldýrý planlarýmýz içinde olduðu için bu bizi fazla endiþelendirmiyor. Kürt devleti kurulduktan sonra sýra Ýran ve Suriye’ye gelecek. Irak hakkýnda söylenecek bir þey kalmadý, yönetim tamamen elimize geçmiþ bulunuyor.”

(…) Yine bir mason “Sayýn Mesih(!) Bush bu konuda neler yapýyor” soran Rockefeller hafifçe gülümsedi. (…) Duvardaki dev bir ekranda, Türkiye’nin güneydoðu bölgesini, Suudi Arabistan, Ýran ve Mýsýr’ýn bir kýsmýný, Suudi Arabistan, Ýran ve Mýsýr’ýn bir kýsmýný, Suriye, Lübnan, Kuveyt, Filistin ve Ürdün’ün tamamýný içeren Büyük Ýsrail Devleti’nin olduðu bir Orta Doðu haritasý görünüyordu. Rockefeller bir çubukla haritada konuyla ilgili bölgeleri iþaret ederek konuþmasýný sürdürüyor:

“Sayýn George Bush ile dün görüþtüm ve talimatlarýmýz doðrultusunda savaþýn Ýsrail’in Ýran’a füze saldýrýsý þekilde yapýlacak; önce Ýsrail Ýran’ýn nükleer tesislerini vuracak. Bu durumda büyük bir olasýlýkla Ýran karþý füze bize saldýrýsý yapacaktýr. Böylece biz yine Ýsrail’in yanýnda yerimizi alacaðýz ve Ýran’a karþý bir karalama kampanyasýnýn ardýndan bu ülkeye büyük bir saldýrý baþlatacaðýz. Bu arada, Suriye sýranýn kendisine geleceðini bildiði için Ýran’ýn yer alacaktýr. Biz Ýran’a saldýrýlarýmýzý yoðunlaþtýrýrken Ýsrail Suriye’yi Ýngiliz Ordusu ile beraber iþgal edecektir.”

Kafatasý ve Kemikler Tarikatý’na ve dolayýsýyla Yale Üniversitesi’ne biz George Bush gibi itaatkar ve becerikli insanlar yetiþtirdikleri için teþekkür borçluyuz” diye ekledi Rotschild.

Rockefeller baþýyla onaylayarak konuþmasýný sürdürüyor:

“Türk hükümetinin her hangi bir müdahalede bulunacaðýný sanmýyorum. Suriye’nin ortadan kaldýrýlmasý ve Ýran halkýnýn vaat edilmiþ topraklarýn dýþýnda kalan topraklara sürülmesi ve orada kendilerine baðýmsýz bir Þii devleti kurulmasýna razý olacaklardýr. Sonra sýra Kürt devletinin Ýsrail’e ilhak edilmesine gelecek. Bu noktada sanýrým Kürtler biraz baþaðrýsý yapabilirler ama Barzani bildiðiniz gibi bir Kürt Yahudisidir ve bizim tarafýmýzda yer alacaktýr. Ayrýca Barzani babasýnýn baþýna gelenleri çok iyi hatýrlýyordur ve Emperyalist bir devletin dostlarýn her zaman Emperyalizme hizmet etmesi gerektiðini bildiðini ve kaderlerine razý olacaklarýný umuyorum.”

“En son olarak Sina Yardýmadasý ve Suudi Arabistan’ýn kuzey kýsýmlarý iþgal edilecek. Ürdün ve Lübnan ise iþin en kolay kýsmýdýr. Suudi ve Ürdün krallarý Amerikan bankalarýnda yatan paralarýna dokunmadýðýmýz sürece istediðimiz kadar toprak alabileceðimiz konusunda bize kesin teminat verdiler. Diðer Araplar ise kendilerine dokunulmazsa Amerika Birleþik Devletleri’nde daha fazla yatýrým taahhüdünde bulunuyorlar.”

Baþka bir mason soruyor:

“Türkiye’nin doðu bölgesini nasýl ele geçirmeyi düþünüyorsunuz, biliyorsunuz ki Fýrat ve Dicle nehirlerinin bulunduðu bölgeler hem vaat edilmiþ topraklarýn önemli bir bölgesi olarak, hem de yakýn bir gelecekte baþ gösterecek olan su sýkýntýsýný gidermede en kritik alan olarak karþýmýza çýkýyor. Türkiye ile savaþmayý göze aldýnýz mý? “

Rockefeller de cevaplýyor;

“Daha önce belirttiðim gibi Türk hükümeti þu anda bizim verdiðimiz borçlarla ayakta duruyor, sanýrým bizimle savaþmayý göze alamazlar. Ama biz yine de bir “B” planý yaptýk. Türkiye’nin zorluk çýkarmasý durumunda, Türkiye’nin doðu bölgesinde hak iddia etmelerini, böylece çýkacak bir savaþta kesinlikle Kürtlerin arkasýnda olacaðýmýzý Barzani’ye ilettik. Bizim desteðimizle Kürtler o bölgedeki provokatörlerin ve misyonerlerin kýþkýrtacaðý Kürt asýllý insanlarla birleþerek Türk ordusuna karþý isyan çýkaracaklar. Osmanlý Ýmparatorluðu’na karþý uygulanan planýn aynýsý, böylece Türkler iki ateþ arasýnda kalmýþ olacak. Ne demiþler, tarih tekerrürden ibarettir. Tabii bunlarý Kürdistan Ýsrail’e ilhak ettirilmeden önce yapacaðýz. Böylece bir taþla iki kuþ birden vuracaðýz. Hem Türkiye bir oldu bitti karþýsýnda kalacak, hem de bu bölgeyi Kürtler sayesinde elde etmiþ olacaðýz. Zaten Amerika Birleþik Devletleri Lozan Anlatþmasý’ný tanýyan imzayý atmamýþ ve dolayýsýyla Türkiye’nin sahibi olduðu topraklarý hiçbir zaman kabul etmemiþtir ve bizim için Sev Antlaþmasý hala geçerlidir.”

Türk ordusunu pek hafife almayýn, Türklerin ne kadar iyi bir savaþçý millet olduðunu unutuyorsunuz.” Bunlarý söyleyen Habsburg, Viyana kuþatmalarýný hatýrlayarak acý acý gülümsedi.

Rockefeller cevaplýyor:

“Avrupa’dan herhangi bir itiraz gelmeyeceðini umuyorum. Sayýn üyelerimiz, umarým kendi hükümetleri ile gereken anlaþmalarý yapýyorlardýr.”

“Vatikan ise tamamen avucumuzun içindedir. Ambrosiano Bankasý skandalýndan sonra Papa uslu bir çocuk gibi ne söylenirse yapýyor. Aksi takdirde, Vatkian’ýn önde gelen þimdiki Kardinallerinin ve eski bazý Papalarýn birer Mason veya Ateist olduklarý, Vatikan’ýn uyuþturucu mafyasý ile olan iliþkileri, Vatikan Bankasý’nýn mafyanýn kara parasýný aklama operasyonlarý ve karþýlýðýnda aldýðý komisyonlar, eski Papa II. Jean Paul’ün bir zamanlar Almanya’da Yahudi katliamlarýnda kullanýlmak üzere zehirli gaz üreten bir fabrikada çalýþtýðý ve Nazilere bu gazlarý sattýðý, en önemlisi ise Ýsa’nýn soyundan gelen neslinin kimler olduðu gibi bilgiler örgütümüzün medya ordusu ile bütün dünyaya ilan edilirse, ortada Vatikan diye bir kurum kalmayabilir. Zaten daha önce de Vatikan’ý bu pisliklerden temizlemek isteyen Papa I. Jean Paul’ün ortadan kaldýrýlmasý iþini, her þeyin eskisi gibi sürdürülmesi için Vatikan piskoposlarýnýn isteðiyle, Illuminati halletmiþti. Papa’yý, Vatikan’ýn Katolik üzerindeki nüfuzundan yararlanmak için elimizde tutmamýz gerekiyor.”


“Sanýrým her þey bu konuþtuðumuz senaryoya göre giderse, vaat edilmiþ topraklarýn ele geçirilmesiyle Büyük Ýsrail Devleti kurulacak; daha sonra Kudüs’teki Kubbet-üs Sahra ve Mescid-i Aksa Camisi’nin yýkýlmalarý ve yerine Süleyman Tapýnaðý’nýn tekrar yapýlmasý ilk hedefimiz olacaktýr. Yalnýz burada bir sorumuz var. Bu yapýlar Müslümanlarca çok kutsal sayýlýyor. Bu sebeple bunu þu þekilde yapmayý planlýyoruz; Cami yakýnlarýnda bir yerde arkeolojik kazý bahanesiyle bir çalýþma baþlattýk ve buradan kazýlan tünellerle binalarýn temellerine kadar ulaþtýk. Bu binalarý yýkmak için bütün yapmamýz gereken deprem tetikleyici radyo dalgalarý göndermek ve dört ya da beþ bir sarsýntý sadece temelleri zayýflatýlmýþ bu yapýlarýn kolayca yýkýlmasýný saðlayacak, diðer yerleþim birimleri fazla zarar görmeyecek.”

NOT:

BÝN YILLAR GEÇSE DE,BÝN YILLAR ÖNCE DÜNYADA OLAN ÞEYLER ÖNÜMÜZE ÇIKIYOR.HEM DE ÝNSANLIK TARÝHÝNE ZEHÝR SAÇMAK ÝÇÝN! BU HASTALIKLI BEYÝNLERE SAHÝP ÝNSANLARIN BÝR AN ÖNCE BULUNUP,YERYÜZÜNDEN SÝLÝNMESÝ LAZIM!!! HÝÇ GÖZLERÝNÝN YAÞINA BAKILMAKSIZIN,DÜÞÜNDÜKLERÝ PÝS ÞEYLERLE BÝRLÝKTE ORTADAN KALDIRILMADIÐI MÜDDETÇE,DÜNYAYA GELEN HER ÝNSAN TEHLÝKEDEDÝR.

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: katýlýyorum
Gönderen: YETER ÖZHAL / , Türkiye
3 Mart 2009
Sayýn Can,yazdýðýnýz þeylerin tamamýnýn altýna imzamý atýyorum.Bu düþüncenizin son cümleleri,zaten bütün bu yazdýklarýmýzýn sonu olmuþ durumda.Yani,''Hezeyanlý ve paranoyak dinsel öykülerin arkasýndan sürüklenen uluslarý sonunda her zaman beklenmedik felaketler bekler.''Maalesef öyle bir boyuta gelmiþ durumdaki bu paranoyak öyküler,artýk dünyanýn dibine de girseniz sizi buluyor ve orada hançerliyor.Ýnsanlarýn DNA'sýyla oynamak gibi ya da beyin nakli yapmak gibi birþey sanki.Ýnsanlarýn ''vaad edilmiþ''topraklar adý altýnda,milyonlarca kiþiyi öldürme rahatlýðýný kendilerinde bulmalarý akýl almaz birþey.O kadar fantazi olmuþ durumdaki,propaganda yapmadýklarý hiçbir alan kalmamýþ!!En son,LOST dizisiyle propaganda yapýyorlar.Ve milyonlarca insan farkýnda olmadan diziye baðýmlý olmuþ durumda.Nasýl bir örgüdür bu,nasýl baþarýyorlar hiç anlayamýyorum....

:: Üçüncü Tapýnak
Gönderen: Hulki Can / , Türkiye
28 Þubat 2009
Sn Özhal, Dindar biri deðilim ancak, yazdýklarýnýza þunlar eklemek gereðini duydum: Bilindiði gibi dünya çapýnda ünlü “Newsweek, Economist, Time, National Geographic” gibi bazý ABD dergileri uzun bir süreden beri lisanslý olarak Türkiye’de, Türkiye'ye özgü ve tamamen Türkçe olarak yayýmlanmaktadýr. Bu dergilerin Londra, Paris, New York baskýlarý ayný ve fakat Türkiye baskýsý farklýdýr. Neden ? Neden ? Neden ? Böyle olmasýnýn nedenlerinden biri Türkiye'ye özgü ya da Türkiyeyi hedef alan yazýlarý akademik çevrelerin , dolayýsýyla dünya kamuoyunun gözünden kaçýrmak, saklamak içindir. “National Geographic Türkiye” 2008 Aralýk sayýsýnýn kapaðýnda “Kubbetüs Sahra” ile Aðlama Duvarý'nýn resmi var. Dergi bir de ek olarak “Kudüs haritasý” veriyor. Oysa, “National Geographic”in standart uluslararasý baskýsýnýn kapaðý böyle deðil ve dergi ek olarak da bir þey vermiyor. Kapakta sadece eski Ýsrail kralý Herod'un Masada tepesindeki sarayýnýn bulunduðu harabelerin resmi var.   Ýsrail süper güç ABD’ye güveniyor. ABD arkamda olduðu müddetçe ben vaat edilen topraklarý daha önce yaptýðým gibi orada yaþayan insanlarý yok ederek geri alýrým ve Üçüncü Tapýnaðý da Yeruþalim’e inþa ederim, diye düþünüyor. Ýlk tapýnak inþa edildiðinde Ýsrail’in bir koruyucusu yoktu. Nitekim o zamanki süper güç Babil Yeruþalimi ve tapýnaðý yakýp yýktý. Çoðu katledildi. Babil’e sürgüne gittiler. Yüzyýllar sonra süper güç Roma’nýn desteðini alan Ýsrail kralý Herod’la birlikte Ýkinci tapýnak eskisinden çok daha görkemli þekilde inþa edilip tamamlandý. (MS 30 yýllarý). Ancak, Ýsrailliler o zaman ki süper güç Roma’ya ayaklanma baþlatýnca, MS 70 yýlýnda Roma lejyonlarý Yeruþalimi tekrar yakýp yýktýlar. Büyük bir kýrým yaþandý. Hayatta kalanlar sürgüne gitti ve tapýnaktan geriye bir tek “Aðlama Duvarý” kaldý. Tapýnaðýn olduðu yere Mescidi Aksa ile Kubbetüs Sahra yapýldý. Þimdi Ýsrail nihai hedefi bu yapýlarý bir bahaneyle yýkarak tekrar oraya üçüncü mabedi inþa etmek. Bu nedenle barýþa yanaþmalarý ve savaþmaktan vazgeçmeleri olanaksýzdýr. Böylece “Tapýnakçýlar”ýn masonik hayali de gerçekleþmiþ olacak. Buna eskisinden daha çok inanýyorlar ve bir sürü vakýf bu projeyi destekliyor. Çünkü bu kez onlarý koruyacak süper bir güç, ve hatta AB ülkeleri de var. Üçüncü tapýnaðýn yapýlmasýný hangi güç engelleyebilir ? Ýran mý? “National Geographic Türkiye” 2008 aralýk sayýsý “Kudüs Kutsal Kent Nasýl Ýnþa Edildi?” Kapaðýna alarak bu konuyu irdeliyor. Ek olarak Kudüs'teki birinci, ikinci tapýnaðý ve Kudüs’ün bugünkü halini ve Filistin bölgesini gösteren dev bir harita veriyor. Þöyle yazmýþlar: “Aðlama Duvarý her gün Yahudilerle dolup taþýyor. Aralarýnda, dualarýna tapýnak restorasyonunu dahil eden siyah giysili Ortodokslar da var.” (s:92) “Tapýnak restorasyonu” ne demek? Yani Tapýnak'ýn yeniden inþa edilmesi... Ýsa’yý öldürtmek amacýyla Beytlehem’deki tüm yeni doðmuþ bebekleri öldürten Ýsrail kralý Herod ise söz konusu dergide “bu suç konuda neredeyse kesin olarak masum” diye savunuluyor (s: 96, 98) ! Ancak, bu savý destekleyecek herhangi bir kanýt da ileri sürülmüyor, süremiyorlar! Ama öte yandan 102.ci sayfada dergi “Herod’un zalim ve paranoyak yönün” den söz ediyor ! Tüm bu çeliþki ve izlek karmaþasý dergi yazarlarýnýn ve yönetiminin pek de saðlýklý düþünemediðini ortaya koyuyor. Sadece dergi mi saðlýklý düþünemiyor? Hayýr, hezeyanlý ve paranoyak dinsel öykülerin arkasýndan sürüklenen uluslarý sonunda her zaman beklenmedik felaketler bekler. Bu ister ABD, ister Ýsrail, ister Türkiye olsun.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn türkiye kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Türk Adý,soyu ve Manasý

Yazarýn Ýnceleme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Selahattin Eyyubi Türk Mü,kürt Mü?
Ayna Dünyalar
Suikast ve Ýntihar
Yavuz Sultan Selim ve Kürtler

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Zamanýn Boþluklarý [Þiir]
Yokluðun [Þiir]
Kendime Mektup! [Þiir]
Hayýr Desende [Þiir]
Git, Ama... [Þiir]
Unutamýyorum [Þiir]
Dar Sokaklar [Þiir]
Ahhhhhh,yalancý Yarim! [Þiir]
Unuttum [Þiir]
Sinsi Bir Kýþ [Þiir]


YETER ÖZHAL kimdir?

Yazmak yaþam biçimim, çizmek ise suskunluðumun çaresi.

Etkilendiði Yazarlar:
Etkilenmiyorum, sadece okuyorum.


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © YETER ÖZHAL, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.