..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Hemen yüzüne gül suyu seperek Leyla'yý ayýlttýlar." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Yazarlar ve Yapýtlar > Ahmet Sargýn




13 Ekim 2012
Hataya Serinyol Þiir Dinletisi  
Serinyol Þiir Dinletisi

Ahmet Sargýn


Hatay Serinyol Þiir Dinletisi


:AFAB:
Hatay Serinyol’da þiir programý vardý. Þiir programýný Yozgat Þairler Yazarlar Derneði’nin Hatay Temsilcisi öðretmen arkadaþýmýz Þair-Yazar Fatma Çetin Kabadayý düzenledi.Serinyol Þiir Dinletisi’ne; þair Mahmut Çetin Zorba, Çetin Kalkan, Nejla Karataþ, Selamet Baðcý, Eþref Azgýn Türkeri, Hatice Elveren Peköz, Þehamettin Kuzucular, Yiðit Dörtyol Dergisi Yayýn Yönetmeni Mustafa Atým ve Adana Edebiyat Galerisi Editörü Hasan Gök katýldý. Þairlerin yaný sýra çok sayýda þiir sever de salonda yerlerini alarak þairlere destek oldular.

Programýn organizatörü ve Yozgat Þairler Yazarlar Derneði’nin Hatay Temsilcisi eðitimci hikâye ve roman yazarý Fatma Çetin Kabadayý açýþ konuþmasýnda; “Serinyol Kültür faaliyetlerinin önde gelen ve sanatçýya destek veren bir beldemizdir. Dostlarýmýzý yazar arkadaþlarýmýzý, okuyucularýmýzla sizleri buluþturma babýnda böyle bir organizasyon düzenledik. Ýstedik ki, arý kovanýndan biraz bal çalalým” dedi ve þiir dinletisinin açýlýþýný yaptý.

Serinyol Kaplan Düðün Salonu’nda gerçekleþtirilen þiir dinletisine, Serinyol halký ve þiir severler yoðun ilgi gösterdiler. Fon müziði eþliðinde okunan þiirlere konuklar alkýþlarla karþýlýk verip duygusal anlar yaþadýlar. Serinyol þiir dinletisine katýlan þairler ilgiden duyduklarý memnuniyete teþekkür ederken, seyirci konuklarda þairlerle kucaklaþýp tebriklerini sundular.
Bu güzel þiir dinletisi haberini bizlerle paylaþan Eðitimci - Yazar Fatma Çetin Kabadayý ve þair yazar dostumuz kardeþimiz, Eþref Azgýn Türkeri’ne teþekkür ediyor, Yozgat’tan selam ve saygýlarýmýzý yolluyoruz.

FATMA ÇETÝN KABADAYI:

Serinyol Þiir Dinletisini gerçekleþtiren Þair-Yazar Fatma Çetin Kabadayý, 1974 Kayseri doðumlu olup, Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki ve Eðitim Fakültesi Çocuk Geliþimi ve Eðitimi Bölümü mezunu. Çeþitli illerde öðretmen olarak çalýþtýktan sonra Hatay Serinyol beldesine atanmýþ, halen burada öðretmenlik görevine devam etmektedir. ÝLESAM ve Yozgat Þairler Yazarlar Derneðinin de üyesidir.

Edebiyat dünyasýnda hikaye ve roman yazarý olarak adýný duyuran Fatma Çetin Kabadayý’nýn; Hoþça Kal Anne (Roman), Yüreðimden Güvercinler Uçurdum (Roman), Elveda Evliliðim (Roman), Altýn Tespih (Hikaye), Ne Mutlu Canýna (Hikaye), Mor Hýrka (Hikaye), Eðitici Masallar Serisi (10 Adet), Büyümüþte Küçülmüþ (Deyimler), Yüz Gülen Yüz, Ebesin ve Kuklalar-Kukla oyunlarý (Yardýmcý Kaynaklar) gibi yayýmlanmýþ eserleri bulunmaktadýr.Hikaye-Roman ve þiirleri çeþitli dergi ve gazetelerde yayýnlanmýþ olup, yazarýn edebiyat dünyasýnda seçkin bir yeri vardýr.

Yozgatlý arkadaþýmýz, dostumuz, yönetim kurulu üyemiz Psikolojik Danýþman Nevzat Özer’le birlikte Fatma hocam bizim yüz akýmýz olmuþlar, eserleri Ýnternet sitelerinde ve kitapçýlarda satýþ rekorlarý kýrmýþtýr.Her iki üye arkadaþýmýzý da gönülden tebrik ediyor, baþarýlarýnýn katlanarak devamýný diliyoruz. Mevla bahtlarýný ve yollarýný açýk eylesin.

Serinyol Þiir Dinletisini gerçekleþtiren arkadaþýmýz-derneðimizin Hatay Temsilcisi Fatma Çetin Kabadayý bizleri de programýna davet etti. Yoðun iþlerimiz nedeniyle gelemeyeceðimizi ve mazeretimizi beyan ettik. Sen program hakkýnda bizlere bilgi ulaþtýr, dostlarýmýzla paylaþalým dedik. Ayrýca orada bizi temsil eden deðerli bir dostumuz, kardeþimiz daha vardý; Eþref Azgýn Türkeri. Telefonla görüþüp ondan da bilgileri aldýk.Hem katýlýmcýlara hem Serinyol halkýna, hem de organizeyi yapan arkadaþýmýz Fatma Çetin Kabadayý’ya teþekkür ediyor, baþarýlarýnýn daim olmasýný diliyoruz.

Ahmet Sargýn
Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Derneði Baþkaný



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yazarlar ve yapýtlar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Git ve Yavuz Katrancý - Bozkýrýnoðlu
Edebiyatýmýzýn Güçlü Kalemi Harika Ufuk
Þair Yazar M. Nihat Malkoçla Röportaj
Sevil Mýýsrlýoglu - Güneþi Kurþunladýk

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisi - 2021
Ýsmail Koçakla Vuslat Yolculuðu
Þairler Tarihi Konaklarý Þenlendirdi
Yozgat'ta Þiir Rüzgarý Esti
Yozgat Sorgunlu Ozan Yýldýz'a Vefa Gecesi Düzenlendi
Artvin Þiir Þöleni Muhteþemdi
Yozgat Aydýncýk Kazankaya Kanyon Festivali
Yozgat Sarýkaya Þiir Etkinliði
2017 Yozgat Sürmeli Þiir Þöleni
Simurg Ateþini Antalya da Yaktýk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Yozgat Agahefendi Ýlköðretimde Yazarlýk Dersi [Þiir]
Bir Selam Gönder [Þiir]
Yolun Açýk Olsun [Þiir]
Ýçim Yanýyor! [Þiir]
Seni Seviyorum [Þiir]
Kurtlar Sofrasý [Þiir]
Yaktýn da Gittin [Þiir]
Özledim Seni [Þiir]
Fatma Çetin Kabadayý Ýle Röportaj [Roman]
Yozgat Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Kariyer Günleri [Deneme]


Ahmet Sargýn kimdir?

Emekli Öðretmen Yozgat Þairler Yazarlar Birlið Baþkaný

Etkilendiði Yazarlar:
Türk Yazarlarý


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ahmet Sargýn, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.