"Kelimelerin gücüyle dünyaları değiştirin."

Necat Dilaver

Necat Dilaver

May 2003 tarihinde katıldı

Son forum iletileri

Necat Dilaver İzEdebiyat
Merhaba, şifremi girdiğimde karşıma böyel bir yazı çıkıyor...Saygılar... The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. Open the www.izedebiyat.com home page, and then look for links to the information you want. HTTP 500.100 - Internal Server Error - ASP error Internet Information Services -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Technical Information (for support personnel) Error Type: Microsoft VBScript runtime (0x800A000D) Type mismatch: 'rs4' /f/anabirim_yeni.asp, line 262 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: GET /f/anabirim_yeni.asp Time: 14 Mayıs 2008 Çarşamba, 18:15:01 More information: Microsoft Support
Necat Dilaver İnternet ve Yazarlık
Sn Diren Yardımlı; Ben, sorun olduğunu ve yazı yüklemek bir yana sahne arkama giremediğimi ama başka yazarların yazı yüklemeye devam edebildiğini söylüyorum. Bir de şunu söylüyorum; başka hiç bir iletişim adresiniz çalışmıyor. Bir çok bilgisayardan denememe rağmen aynı sorunlarla karşılaşıyorum...Bu sorunlar halen devam ediyor... Yoksa buradan rahatsızlık vermek niyetinde değilim... Saygılar...
Necat Dilaver İnternet ve Yazarlık
Forum sayfası güzel olmuş ama yaklaşık 5 senedir bu siteyi takip eden, okuyan, yazan ben; tam tamına bir haftadır sahne arkama ulaşamıyorum. Dolayısıyla yazı ekleyemediğim gibi silme ve değiştirme işlemini de yapamıyorum...İletişim adresine yolladığım mailler de bana hata koduyla geri geliyor... Eğer İzedebiyat yönetimi farklı bir yapılanma düşünüyorsa, buna saygı duyar ve çok emek verdiğimi düşündüğüm ama asla ayrılmayı düşünmediğim bu siteden yazılarımı silebilmek isterim... Ya da sorununmun giderilmesini isterim... Umarım buradan birilerine ulaşabilirim... Saygılar...
Başa Dön