..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bir kimse, neden oltasýný, içinde tek bir balýk olmadýðýný bildiði bir göle sarkýtýr? -Adalet Aðaoðlu
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yazarlar ve Þairler > sabit ince




12 Haziran 2009
Kapadokya Þiir Yarýþmasý Almanya ve Kaplýca Ödüllü  
Sabit ince 40. sanat yýlý kutlamalarý etkinlikleri

sabit ince


ÞAÝR SABÝT ÝNCE’NÝN 40. SANAT YILI KUTLAMASI KAPADOKYA ÞÝÝR ÞÖLENÝ ÞÝÝR YARIÞMA BAÞVURULARI BAÞLADI YARIÞMAYA KATILIM KOÞULLARI (ÞARTNAME) 1. Yarýþmada konu serbest olup, Nevþehir Kapadokya ve Türkiye içerikli aþk, sevgi, özlem, vatan, millet konulu þiirler tercih edilebilir. Yasalara, milli ve manevi deðerlere aykýrý olmayan, Siyasi bir düþünce, ideolojik veya kiþilere övgü türündeki þiirler kabul edilmemektedir. 2. Yarýþmaya kendinize ait ve en fazla 2 (iki) adet þiirle katýlabilirsiniz. 3. Yarýþmaya bir baþka birine ait þiirle katýlým olmasý, herhangi bir yarýþmaya daha önce katýlmýþ ve bir yerde yayýnlanmýþ olmasý durumun belirlenmesi halinde; bu fiili iþleyen yarýþmacý derhal yarýþma dýþý býrakýlacak ve ödül kazanmýþ olsa bile hakký iptal edilecektir.


:BJCJ:
ÞAÝR SABÝT ÝNCE’NÝN 40. SANAT YILI KUTLAMASI KAPADOKYA ÞÝÝR ÞÖLENÝ ÞÝÝR YARIÞMA BAÞVURULARI BAÞLADI

YARIÞMAYA KATILIM KOÞULLARI (ÞARTNAME)

1. Yarýþmada konu serbest olup, Nevþehir Kapadokya ve Türkiye içerikli aþk, sevgi, özlem, vatan, millet konulu þiirler tercih edilebilir. Yasalara, milli ve manevi deðerlere aykýrý olmayan, Siyasi bir düþünce, ideolojik veya kiþilere övgü türündeki þiirler kabul edilmemektedir.

2. Yarýþmaya kendinize ait ve en fazla 2 (iki) adet þiirle katýlabilirsiniz.

3. Yarýþmaya bir baþka birine ait þiirle katýlým olmasý, herhangi bir yarýþmaya daha önce katýlmýþ ve bir yerde yayýnlanmýþ olmasý durumun belirlenmesi halinde; bu fiili iþleyen yarýþmacý derhal yarýþma dýþý býrakýlacak ve ödül kazanmýþ olsa bile hakký iptal edilecektir.

4. Yarýþmaya katýlacak þiirin bir baþka yarýþmada yarýþmýþ ve ödül almamýþ olmasý gerekmektedir.

5. Yarýþma tek bölümde yapýlacak, þairler ve þiir yazanlar yarýþmaya katýlacaklardýr. Yarýþmaya Türkiye ve tüm ülkelerden katýlabilinecektir.

6. Yarýþmaya katýldýðýnýz þiir(ler)i yazdýðýnýz doküman(lar)ýn altýna sadece Rumuzunuzu yazýnýz. Adýnýzý soyadýnýzý yazmayýnýz. Baþka bir dökümana ise; en baþta rumuzunuz olacak þekilde adýnýzý soyadýnýzý, yarýþmaya katýldýðýnýz þiir(ler)in adý (baþlýklarý), açýk adresiniz (þehrinizi ve bölgenizi ve katýldýðýnýz ülkeyi belirtmeyi unutmayýnýz) ve en az bir adet sizinle irtibat kurabileceðimiz telefon (GSM olabilir) numaranýzý belirtmeniz gerekmektedir.

7. Þiirlerinizi kapalý zarf içerisinde posta veya kargo ile P.K. 10 gar/kayseri Türkiye adresine veya Kapadokya Kültür Derneði e.V. Schloss Str. 17 45468 Mülheim Almanya adresine gönderebilirsiniz.

8. Posta gönderilerindeki aksaklýklardan dolayý, yarýþma tertip kurulumuz sorumlu deðildir.

9. Ýnteraktif katýlýmlar mümkün olmayýp, gönderilen Elektronik Posta (E-Mail) iletileri dikkate alýnmayacak ve gönderilse bile yarýþmaya dâhil edilmeyecektir.

10 posta veya kargo yolu ile katýlýmlarda; yarýþmacýnýn katýldýðý her þiirinin aslý haricinde 6 (adet) adet fotokopisi veya suretinin de katýlým belgelerinin içerisine eklemesi gerekmektedir.

11. Yarýþmaya baþvurular; yarýþma tertip kurulunca duyurulan katýlým baþlangýç tarihinden, son baþvuru tarihi mesai saati bitimine kadar yapýlacaktýr. Son katýlým tarihi mesai saati bitiminden sonra yapýlacak baþvurular kabul edilmeyecektir.

12. Yarýþmada; ilk 3 (Üç) dereceye giren, birinci, ikinci, üçüncülük ödülü alanlara, ayrýca 3 (Üç) adet mansiyon ödülünü hak eden toplamda 6 (altý) katýlýmcýya ödül verilecek olup, ödüle layýk görülen eser sahiplerinin ödülleri “Ödül Takdim Gecesi’nde” takdim edilecektir. Ödül takdim gecesinde hazýr bulunamayan yarýþmacýlarýn ödülleri baþka bir zamanda hak sahibine verilecektir. Yarýþmada ödül alan birinciye Almanya dýþýndan katýlmýþ ise Almanya’ya davet edilerek tüm masraflarý derneðimizce (Pasaport ve vize iþlemleri gibi özel masraflar hariç) karþýlanacaktýr. Almanya içinden biri birincilik ödülünü almýþsa 2.cilik ödülünü alan ayný haklara sahip olacaktýr. Birinci, ikinci, üçüncü gelenler Kozteb (Kozaklý Termal Otelleri Birliði) üyesi otellerde Dünyaca ünlü Nevþehir Kozaklý ilçesindeki kaplýcalarda eþleri ile birlikte 5 gün 5 yýldýzlý bir termal otelde tatil ödülü ile, 3 adet mansiyon alanlarda yine Nevþehir Kozaklý da 3 gün 5 yýldýzlý bir termal otelde tatil ödülü ile ödüllendirilecek, ayrýca ödül alanlara plaket de verilecektir.
13. Yarýþmaya gönderilen þiirlerden ödül alanlar ve seçilmiþ þiirler Sabit Ýnce’nin 40. sanat yýlý anýsýna basýlacak Kapadokya þiir kitabýnda toplanacaðýndan, baþvuruda bulunan tüm yarýþmacýlar bu durumu kabul etmiþ sayýlacaklar ve herhangi bir telif ücreti talebinde bulunmadýklarýný kabul etmiþ olacaklardýr.

14. Yarýþmaya son katýlým tarihi 15 Eylül 2009 günü mesai bitimidir. Tüm katýlýmcýlara þimdiden baþarýlar diliyor, þiirlerinizi süresi içinde, son günleri beklemeden þimdiden göndermenizi bekliyoruz.
15- Yarýþma Jürisinde Yavuz Bülent Bakiler, Sabit Ýnce, Yavuz Nufel, Rasim Köroðlu bulunacak, gönderilen þiirler ön elemeden geçirildikten sonra jüri üyelerimiz tarafýndan puanlamayla deðerlendirilecektir.
* Yarýþma sonuçlarý 16 Ekim 2009 Cuma günü Almanya da bir Tv de yapýlacak veya bir salonda Kapadokya Þiir Þöleni, Ödül Gecesi’nde açýklanacak ve ödülleri takdim Ünlü þairlerimizden Yavuz Bülent Bakiler , Sabit Ýnce, Yavuz Nufel, Rasim Köroðlu ve Dernek Baþkanýmýz Mümin Uluç ile yönetim kurulu üyeleri ve Essen Baþkonsolosluðu eðitim ateþesi Yusuf Terzi ve Nevþehir’den katýlacak yöneticilerimizin huzurunda yapýlacaktýr. Yarýþma Essen Baþkonsolosluðu himayesinde Kapadokya Kültür Derneðince gerçekleþtirilmektedir.

Yarýþmaya Posta veya Kargo ile Baþvuru Adresi: P.K. 10 gar/kayseri Türkiye adresine veya Kapadokya Kültür Derneði e.V. Schloss Str. 17 45468 Mülheim A.D. Ruhr Almanya adresine gönderebilirsiniz.
Ayrýntýlý Bilgi ve Ýrtibat Ýçin Telefon: +90 (536) 7971050- (505) 3926707 –Almanya sabah saat 10-13arasý 0049 / 208 47 76 80 - 0049 / 208 47 83 67
Bilgi için e-posta: admin@kapadokyadf.com, sabitince1@hotmail.com



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yazarlar ve þairler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Türk Þairler Ansiklopedisi 10 Cilt

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
2009 Sabit Ýnce Edebiyat Ödülü Alanlar [Þiir]
Þairler Birliði Kayseri Toplantýsý Üzerine... [Eleþtiri]
Þairler Birliði Kayseri Toplantýsý Üzerine... [Eleþtiri]
Þairler Birliði Kayseri Toplantýsý Üzerine... [Eleþtiri]
Sabit Ýnce Edebiyat Ödülü Kazananlarýn Listesi [Ýnceleme]


sabit ince kimdir?

sabit ince

Etkilendiði Yazarlar:
Aþýk Veysel, Karacaoðlu, Yunus Emre, Bekir Sýtký Erdoðan, Faruk Nafiz Camlýbel,


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © sabit ince, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.