..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Doðallýk sahip olunan deðil, kazanýlmasý gereken bir erdemdir. -Cervantes
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > Fantastik Roman > Fýrat Ayhan




1 Kasým 2008
Bir Yabancýnýn Dönüþü  
Tüm Deðerleri Sorgulatacak..

Fýrat Ayhan


Reenkarnasyonu vücdunuzun her santimetrekaresinde hissedecek, bambaþka bir dünyaya yelken açacaksýnýz... Ýkinci bir hayatýn izleri belirirken bedeninde ona yabancý bir kiþiliðin yýllar sonra geri dönüþündeki gizemdi onu þaþýrtan... O yabancý geri döndü...Dönerken de Tüm ýrkçýlara Mevlanalý bir mesaj getirmiþti...Bu gizemli görev keþfedilmeli..


:BHEC:
http://biryabancinindonusu.com/

FIRAT AYHAN'DAN DEÐERLERÝNÝZÝ SORGULATACAK BÝR ESER:

BÝR YABANCININ DÖNÜÞÜ
'Onlarýn Tüm Hayatýný Deðiþtirdi.Sýra SÝzde..'



Ýkinci bir hayatýn izleri belirirken bedeninde, yýllar sonra Sarrazin'e bir mesaj için geri dönüþündeki gizemdi onu þaþýrtan....
Reenkarnasyonu vücudunuzun her santimetrekaresinde hissedecek ve tüm deðerlerinizi deðiþtireceksiniz….


Yýl 1943…Naziler ve Siyonist örgütler arasýndaki gizli anlaþmaya karþý mücadele etme kararý alan Yehud, arkadaþýnýn kendisini örgüte ihbar etmesiyle hayatýndan olur. Ölmeden önce saf kan, üstün ýrk hayallerine kapýlan Nazi ve Siyonist örgüt taraftarlarýna geri dönüp, bu düþüncelere karþý mücadele edeceðine dair yemin eder.

Yýl 2010...’Almanya Kendini Yok Ediyor’ kitabýyla, ýrkçý söylemlerde bulunan Sarrazin’in düþünceleri destek görmeye baþlar. Artýk çok kültürlülüðün iflas ettiðine dair açýklamalar artmýþ, tek kültürün tüm deðerlerinin herkesçe kabul edilmesi gerektiði anlayýþý baþlamýþtýr. Diðer yandan, gizli Siyonist örgütlerin dünyayý yöneten faaliyetleri de tehlikeli boyutlara ulaþmýþtýr.

Artýk o yabancýnýn geri dönmesi kaçýnýlmazdýr.

O yabancýnýn geri dönüþü, Alman milliyetçisi olan ve ülkesinde yabancýlarý istemeyen felsefe öðrencisi Peter ile olunca, Yehud’un iþi çok zorlaþýr. Öncelikle Peter’in ikna edilmesi ve doðu medeniyetine Ýstanbul'a bir maceraya sürüklenmesi gerekmektedir.

Verdiði kararlarla sizi bu maceraya sürükleyecek olan Peter, Doðu medeniyetini ve özellikle Mevlana’yý keþfedince, o yabancýdan gelen mesajý keþfeder. Diðer yandan Siyonistlerin gizli planlarýný da ele geçirmiþtir. Siyonist örgütlerin planlarýna engel olmak, Ýstanbul'u bekleyen tehlikeyi keþfetmek gerekmektedir.

Batý medeniyetinde kalan aþký ile doðu medeniyetinde yeni tanýþtýðý iyilik tanrýçasý arasýnda kalan Peter’in verdiði kararlar, kendisini olduðu kadar sizi de þaþkýna çevirecek, bulunduðunuz hayata tekrar dönmek istemeyeceksiniz.

Çýkaracaðý kitapla, Sarrazin’e ve onun gibi düþünenlere Mevlana’nýn mesajýyla yanýt vermek isteyen o yabancý, geri döndü.. . Bu mesajý siz de keþfedin….

Sizi tekrar tekrar okumaya itecek olan bu romanla, aþkýn büyüsünden kurtulamayacaksýnýz...
Bu deðiþimi siz de yaþayýn…..O sizi bulup yaþatmadan….

'YENÝ KÝMLÝK ONA BAMBAÞKA BÝR DÜNYANIN KAPILARINI AÇTI'


Bu deðiþimi sizde yaþayýn o size yaþatmadan

Yakýnda kitapçýlarda



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Unuttur Hadi Kendini Unutturabilirsen! [Þiir]
Sen Hiç Bilmedin Ki! [Þiir]
Aþk Sana Kalsýn [Þiir]
Aþk Çekim Eki Almýyor [Þiir]
Aþk Kapalý Bu Yöne [Þiir]
Seyreyle Artýk Fýsýltýlarý [Þiir]
Anlayabilirsen Anla! [Þiir]
Gitme Demek Yeterli mi? [Öykü]


Fýrat Ayhan kimdir?

Ankara'da yaþýyorum. Yazmanýn verdiði keyfin yaþanýlmasý gerektiðine inanýrým. Þairin duygularýyla evrenselliði paylaþabilmesi gerektiðini düþünürüm. Paylaþýmlar için: firatayhan. com

Etkilendiði Yazarlar:
Her yazardan alýnacak bir deðer mutlaka vardýr. Ýyi yönde de olsa kötü yönde de olsa mutlaka size bir þey kazandýrýr..Onu keþfedip ders almak gerek..


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Fýrat Ayhan, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.