..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özyaþamöyküsü baþka insanlarla ilgili gerçekleri anlatmak için eþsiz bir araç. -Philip Guedella
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yazarlar ve Þairler > sabit ince




24 Aðustos 2008
Türk Þairler Ansiklopedisi 10 Cilt  
TÜRK ÞAÝRLER ANSÝKLOPEDÝSÝ

sabit ince


TÜRK ÞAÝRLER ANSÝKLOPEDÝSÝ (10 Cilt -1000 Þair) 1.ANASAN Yayýnlarý olarak, bu ansiklopediyi 10 cilt olarak planlandýk. Her þaire 1 sayfa özgeçmiþ, iki sayfada þiirleri olmak üzere toplam 3 sayfa ayrýlacaktýr. Her ciltte 100 þair olacak ve þairler soyisim Alfabetik sýrasýna göre yer alacaklardýr. Resimler vesikalýk resim boyutunda olacak ve isteyen bayan þairlerimiz resimlerinin yayýnlanmasýný istemiyorlarsa resim kullanýlmayacaktýr. 2. Yaklaþýk 1000’e yakýn þair ve yazarýn yer alacaðý dev ansiklopedide yeni þair ve ozanlara da yer verilecektir. Ýlk ciltte yer alacak þairler kayýt sýrasýna göre kabul edilecek olup, 100. þairden sonrakiler 2. cilte alýnabileceklerdir. 3. Ansiklopediye þiirleri antoloji kitaplarýnda / dergi-gazetelerde yer alan þairler de katýlabilir.) Ancak son çýkan YAYININ , aþaðýdaki yayýnevine adresine gönderilmesi gerekmektedir. Çünkü ansiklopedi ilmi ve kaynak eser olduðundan, ispatlamak zorundayýz. Mutlaka bir þiiri veya yazýsýndan biri dergi, gazete veya internet de yayýnlanmasý gerekiyor. 4. Bir sayfada kýsa bir hayat hikayesi, fotoðraf, çýkan veya çýkacak þiir kitabý adý, web sayfasý ve e-mail adresi yer alacaktýr. Bu bilgilerin yer alacaðý aþaðýdaki form doldurulup, sabitince1@hotmail.com’a gönderilecektir. Mesaj ve katýlým bedeli alýndýðýnda bilgi verilmektedir. (Çünkü bazý mesajlar gelmediði için teyit edilmektedir.)


:CAEC:
TÜRK ÞAÝRLER ANSÝKLOPEDÝSÝ
(10 Cilt -1000 Þair)

1.ANASAN Yayýnlarý olarak, bu ansiklopediyi 10 cilt olarak planlandýk. Her þaire 1 sayfa özgeçmiþ, iki sayfada þiirleri olmak üzere toplam 3 sayfa ayrýlacaktýr. Her ciltte 100 þair olacak ve þairler soyisim Alfabetik sýrasýna göre yer alacaklardýr.

Resimler vesikalýk resim boyutunda olacak ve isteyen bayan þairlerimiz resimlerinin yayýnlanmasýný istemiyorlarsa resim kullanýlmayacaktýr.

2. Yaklaþýk 1000’e yakýn þair ve yazarýn yer alacaðý dev ansiklopedide yeni þair ve ozanlara da yer verilecektir. Ýlk ciltte yer alacak þairler kayýt sýrasýna göre kabul edilecek olup, 100. þairden sonrakiler 2. cilte alýnabileceklerdir.

3. Ansiklopediye þiirleri antoloji kitaplarýnda / dergi-gazetelerde yer alan þairler de katýlabilir.) Ancak son çýkan YAYININ , aþaðýdaki yayýnevine adresine gönderilmesi gerekmektedir. Çünkü ansiklopedi ilmi ve kaynak eser olduðundan, ispatlamak zorundayýz. Mutlaka bir þiiri veya yazýsýndan biri dergi, gazete veya internet de yayýnlanmasý gerekiyor.

4. Bir sayfada kýsa bir hayat hikayesi, fotoðraf, çýkan veya çýkacak þiir kitabý adý, web sayfasý ve e-mail adresi yer alacaktýr. Bu bilgilerin yer alacaðý aþaðýdaki form doldurulup, sabitince1@hotmail.com’a gönderilecektir. Mesaj ve katýlým bedeli alýndýðýnda bilgi verilmektedir. (Çünkü bazý mesajlar gelmediði için teyit edilmektedir.)

5.Ansiklopedinin 1 ciltinin toplam ücreti 30 YTL, peþin alýnacaktýr. 30 YTL aþaðýdaki yayýnevi hesabýna yatýrýlacaktýr. Posta veya kargo ücreti alýcýya aittir. Kendilerinin katýlmadýðý ciltler katýlýmcý þairlere yüzde 50 indirimli olarak ansiklopedi elimizde olduðu sürece verilecektir.

6. Alýnan 30 YTL karþýlýðý her katýlýmcýya katýldýðý ciltten 5 adet ansiklopedi ÜCRETSÝZ verilecektir. Ansiklopedi kitabýný bölgenizdeki kitap ve kýrtasiyelere vererek, satýlmasýný da saðlayabilirsiniz. Böylece alýnan kitap ücreti de çýkmýþ olacaðý gibi, ansiklopedinin bölgenizde tanýtýlmasýna da yardýmcý olabilirsiniz. Ayrýca ansiklopedi çýkýnca, þairlerden fazladan almak isteyenlere % 50 indirim yapýlacaktýr.

7. Ansiklopedi 2008 yýlýnda yayýnlanacaktýr.

8. ANASAN yayýnevi, (Ansiklopedilerde yer alamayan) yaþayan þairlerimize imkan vererek, kültür ve edebiyat dünyamýza kazandýrmaktan gurur duyar. Öðrenciler, öðretmenler, okur, þair ve yazarlar için temel bir eser olacaktýr.

9. 10 ciltlik bir eseri ancak rüþtünü ispat eden büyük bir yayýnevi çýkarabilir. Bilindiði gibi ANASAN yayýnevi, 60’a yakýn kitap, Anadolu þiir antolojisi 4.cilt, Anadolu Hececileri antolojisi 5.cilt olmak üzere 9 cilt antolojiyi yayýnlamýþ, Anadolu Þiir antolojisi 5.ciltin baský iþlemi bitmek üzere olup, 2007 Þairler antolojisi yayýna hazýrlanmakta, Türk Dünyasý þairler antolojisi hazýrlanmakta ve Türk Kadýn Þairler antolojisi için katýlým sürmektedir. Anadolu Sevdasý Dergisini yayýnlayarak, Türk Kültür ve Edebiyatýna hizmet etmiþ ve etmeye devam eden büyük bir yayýnevidir. 8.Yýlýmýzý 10 ciltlik ansiklopedi ile taçlandýrmak istiyoruz.

10. Ödemeler için hesap numarasý:Sabit Ýnce Posta Çeki hesabý 254991 nolu posta çeki veya T. Ýþ Bankasý Kayseri Düvenönü þubesi 5302 0274190 nolu hesaplara yatýrýlacaktýr.

11. Ayrýntýlar anasan.net internet sitesinden ve www.antoloji.com gibi þiir ve edebiyat sitelerinden de incelenebilir.

12- Ansiklopedi kapak tasarýmlarý sizlerin de katkýlarýyla hazýrlanýp, önerileriniz ve tasarýmlarýnýz mutlaka deðerlendirilecek ve sizlerin oylarý ve begenisiyle karar verilecektir.

ÖNEMLÝ NOT: Kesinlikle rezervasyon yapýlmayacak ve bu tür ricalar da dikkate alýnmayacaktýr.

GÖNDERÝLECEK FORM ÖRNEÐÝ:

Fotoðraf: (Mutlaka Olacaktýr)
Adý Soyadý:
Kýsa Hayatý: (Baþkasý Anlatmýþ Gibi) … Doðdu.... Okudu Gibi
Çýkan Kitaplarý:
Çýkacak Kitabý:
Kitabýn yayýnlandýðý Yayýnevi Web Adresi:
Yer Aldýðý Antoloji Kitaplarý:
Email Adresi:
Telefonlar: iþ, ev, cep"



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yazarlar ve þairler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Kapadokya Þiir Yarýþmasý Almanya ve Kaplýca Ödüllü

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
2009 Sabit Ýnce Edebiyat Ödülü Alanlar [Þiir]
Þairler Birliði Kayseri Toplantýsý Üzerine... [Eleþtiri]
Þairler Birliði Kayseri Toplantýsý Üzerine... [Eleþtiri]
Þairler Birliði Kayseri Toplantýsý Üzerine... [Eleþtiri]
Sabit Ýnce Edebiyat Ödülü Kazananlarýn Listesi [Ýnceleme]


sabit ince kimdir?

sabit ince

Etkilendiði Yazarlar:
Aþýk Veysel, Karacaoðlu, Yunus Emre, Bekir Sýtký Erdoðan, Faruk Nafiz Camlýbel,


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © sabit ince, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.