..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçek sanat, gizlenmesini bilen sanattýr. -Anatole France
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Ýnternet ve Gerçek Dünya > Levent Ölçer




5 Haziran 2010
Google Yavaþlatýldý  
Bunun Adý SANSÜR!

Levent Ölçer


Recep, duyduðuma göre APOÇÝ Reisi Ada sahillerinde dalgýn dalgýn dört gözle yolunu gözlüyormuþ.Yüce Divan sonrasýna hazýr mýsýn Recep? Bavulunu hazýrladýn mý Recep? Ada havasý sana iyi gelecektir Recep. Son yýllar Civanýmý çok yýprattý. Ýnþallah Ada Havasý sayesinde yýpranman giderilir ve UZUUUUUN ama çoook uzuuuun yýllar o ADAda yaþarsýn. Allah uzun ömürler versin.. Amin.


:BACC:
Google Yavaþlatýldý.

Evet, Þu son günlerdeki yavaþlýk dikkatinizi çekmiþtir. Google ve Google ile baðlantýlý bazý siteler Telekomünikasyon Ýlettiriliþiiimiþim Baþkanlýðý (TÝB) yani daha Türkçesi AKEPE Hükümeti yani kýsacasý Recep tarafýndan yavaþlatýldý.

Bahanesi, güya Youtube'daki 5 (yazý ile BEÞ-rakamla 5) adet sakýncalý videoya biz Türklerin ulaþmamasý.. Google'a ceza.. Google'a diyor ki bu sakýncalý videolarý bütün dünyada eriþime yasakla.. Ýnterneti bilenler bunun ne kadar MANTIKLI(!!) bir istek olduðunu takdir edecektir..

Google Analitics kullanan sitelere giriþte, Google Toolbar yüklü bilgisayarlarý kullanýmda, Google ile arama yapýldýðýnda vesaire Google eklentilerine sahip sitelere giriþlerde KORKUNÇ ve HATTA ÝMKANSIZ bir YAVAÞLAMA söz konusu.

Bunun adý SANSÜR. Bunun adý halký bastýrýp sýkýþtýrmak. Bunun adý ülkeyi boðmak. Bunun adý muhalifleri sokaklarda köpeklerle kovalayýp toplantýlarýný basmak, bunun adý ZORBALIK.

Hitler de bunu yapmýþtý. Bunu bütün diktatörler yaptý. Bunu Çin ve Arap ülkeleri dahil bütün DÝKTATÖRLÜKLER HALA YAPIYOR.. Bunu bugün Recep'in Baþkanýndan Çaycýsýna kadar bizzat ve hatta tek tek seçtiði TÝB de yapýyor. (TÝB, seni unuttuk sanma, seni de Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerine hesap verirken göreceðiz; hem de baþkanýndan çaycýna ve temizlikçine kadar.. Ýlk öten kazanýr, bakalým ilk kim kimi satacak-çaycý mý, temizlikçi mi, müdür mü, güvenlikçi mi? Hýý? Efem?.. Hodri Meydan..)

Az kaldý. Diþinizi sýkýn. Biraz daha dayanýn bu rezilliklere.. Tik-Tak, tik-tak-tik-tak.. Zaman akýyor. Seçimler her gün daha çok yaklaþýyor. Oyunuzu yumruk gibi çakýn sandýða.

Recep, duyduðuma göre APOÇÝ Reisi Ada sahillerinde dalgýn dalgýn dört gözle yolunu gözlüyormuþ.Yüce Divan sonrasýna hazýr mýsýn Recep? Bavulunu hazýrladýn mý Recep? Ada havasý sana iyi gelecektir Recep. Son yýllar Civanýmý çok yýprattý. Ýnþallah Ada Havasý sayesinde yýpranman giderilir ve UZUUUUUN ama çoook uzuuuun yýllar o ADAda yaþarsýn. Allah uzun ömürler versin.. Amin.

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: Gülecek halimiz pek yok...
Gönderen: Hulki Can Duru / , Türkiye
6 Haziran 2010
Sn Ölçer, gülecek halimiz pek yok ama yine de yazýnýz beni güldürdü. Bunlarýn iktidardan öyle seçimle meçimle kuzu kuzu gideceðine, yüce divanda yargýlanacaklarýna pek inanamýyorum. Çünkü öyle bir yerleþtiler, öyle bir kök saldýlar, o kadar umursamaz ve korkusuzlar ki sanki ebetler ebedince iktidarda kalacaklarmýþ gibi davranýyorlar. Seçimleri ertelemek ve demokrasiyi rafa kaldýrmak için her türlü kirli oyunu çevireceklerinden eminim. Teþekkürler (yazarýn cevabý: Hulki Bey merak buyurmayýn paþa paþa inmeyeni de indirmenin yollarý var- gerekirse gereken yapýlýr.)




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn Ýnternet ve gerçek dünya kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Þiddet Ýçerikli Bilgisayar Oyunlarý

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
83. Madde
Korkak ve Canavar Eleþtirisi
Týlsým-ý Kudret Eleþtirisi
Ankara'da Soðuk Gece Eleþtirisi
Ýnci Yumurtlama Yarýþý
Seninle Ýlk Defa...
Üç Kitap Eleþtirisi
Milliyetçilik Kötüdür
Öküz Sürülerinin Küresel Möölemesi
Ozanýn Þarkýsý Eleþtirisi

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Barbar Conan'ýn Ölüm Þarkýsý [Þiir]
Her Ýnsan Öldürür Sevdiðini [Þiir]
Tatlý Sert [Öykü]
Zeytin Karasý [Öykü]
1996 Yýlý [Öykü]
2012: Ölülerin Ýntikamý [Öykü]
Ufuklar: Kýrmýzý Bölge - 18 [Öykü]
Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - ) [Öykü]
Kovan Savaþlarý (1. Bölüm) [Öykü]
2012: Ölülerin Ýntikamý (3) [Öykü]


Levent Ölçer kimdir?

Fantazyada büyü, teknoloji ve aksiyon Ýldar'da buluþuyor. 07/10/2017 tarihinde þimdi diyebilirim ki neredeyse 2 senedir tek kelime yazmadým. . . 2 senedir yazar tarafým ölü. oysa oldugum þeyler içinde olmayý en sevdiðim þey yazar olmaktý :) Topraðý bol olsun.

Etkilendiði Yazarlar:
Süpermen, Robert E. Howard, Tolkien, Salvatore, Jules Verne, Battalgazi, David Eddings, Michael Moorcock.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Levent Ölçer, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.