..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Düþünce dilden, dil düþünceden doðar. -Platon
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Kesinlikle Karþýyým! > Veysel Menekþe




28 Þubat 2010
O'na Mektuplar 30  
Veysel Menekþe
Vallah aþýklarýn düþmaný çoktur..Stop..Bad-ý saba hala bektaþi derdinde..Stop


:ADAG:
22 ARALIK 2009 SALI

22.39

O'nsuzlukla Sýnanma Zamaný

Odalarda Yalnýz ve Soðuk ve

O' nsuzluk iþte......

. Misnomer Peri....Gitane's Dreams'tan Bildiriyor.. stop...Ay karanlýk doðuruyor..stop...Karanlýk yoðuruyor bulutlar..stop..

Carmen gitti..Stop..Notre Dame'de matem..Stop..Yas tutarken bile yalnýz..Stop..Jean Val Jean Kozet sayýklýyor...Stop..

Aþk bu deðil..Stop..Meçhul Þarkýcý teselli veriyor..Stop..Ne acýlar yaþandý..Stop..Ne yareler kapandý..Stop..Uykular haram iken..

Stop..Gülüþlerim yalandý..Stop..Anlaþtýk..Stop..Garibim..Stop..Hadi gül biraz..Stop..Anlayamadým..Stop..Freight Train..Stop..

Soothýng..Stop..Gaybana Geceler..Stop..Bu haksýzlýk..Stop..Ýþte gidiyorsun..Stop..Kaç bin yýllýk dua..Stop..Üçgünlük bedduaya... Stop..Yenilmemeliydi..Stop..Masada kaldým ..stop..Sarý gelinler aðýt yaksýn..Stop..Yine kaybettim..Stop..Biri beni süpürsün.. stop..

Ahh!..Stop..Ýzmlerden koptum.! Stop..O'ndan da mý kopayým.!? Stop.!Hiç denemedim ..Stop..Bu kadar kopuk nasýl yaþanýr.?Stop..

Ýman etmiþtim..Stop..Aklýma bile gelmemiþti..Stop..O'nsuz nasýl olunur..Stop..Denemeliyim..Stop..Ýnkar etmeliyim ..Stop..Ruh'muþ.? Stop..Fiziksiz ruh.! Stop..Kimyasýz aþk..Stop..Parasýz sevgi..Stop..Ýman kaç para.?Stop..Ne iþe yarar.?Stop..Evsiz barksýz..Stop..

Serseri Peri..Stop..Ýglesias neyine.?..Stop..Ama güzeldi..Stop..Harikaydý..Stop..Çook unutmuþtum çook..Stop..Ev kazandý yine..stop..

Duvardaki tek tuðla kendi yerine yine..Stop..Sokak kaybetti..Stop..Aþk kaybetti..Stop..Çingene savaþmayý bilmez..Stop..Bilse bile savaþmaz.. Stop..Ak kedi kara kedi..Stop..Birde angora tavþaný..Stop..Gala..Stop..Vahy deðilmiþ..stop..Yer göklerinin kartalý..stop..Yine yanýldý.

Stop..Okyanus Göklerinin Albatrosu..Stop..Sürüngen oldu yine..Stop..Güvercinler hu çekmesin...Stop..Alçaktan uçmasýnlar yine..Stop..

Kelebekler az yaþar..Stop..Aðladýkça güler miyim.? stop..Görecek miyim yaþadýkça...Stop..Ahmet Kaya ne gördü.?Stop..Hey daðlar hey!..

Stop..Hey yollar hey.!Stop..Sana gelmek istiyorum...Stop...Kovma beni dergahýndan..Stop..Saat iki onaltý..Stop..Belki bir raký sarhoþluðu.. Stop..Hadi be raký..stop..Bi iþe yara be..Stop..Kanatsýz Kelebek..Stop..Anadolu Beþik..Stop..Alpaslan Arite..Stop..Kulak çýnlatýyor.stop..

Umut Islýklarý..Stop..Can Çekiþiyor..Stop..Bir Veysel Menekþe Klasiði...Stop..Ýçinde hala bir leyla.!.Stop.!Daðlar daðlar..Stop..Livaneli..Stop.. Yar yaman..Stop..Her gelen benzim sorar..Stop..Bilmez yürekte ne var..Stop..Þimdi uzaklardasýn..Stop..Yarab bu ne derdtir..Stop..Ýlkay..Stop..

Aþk Pazarýdýr bu...stop..Satarsýn bu caný..Stop..Dönüp dönüp sana..Stop..Öðüt verirler..Stop..Dünya malý ile gözün boyarlar..Stop..Aþýk öldü diye.. Sala veririler..Stop..Aman dýlo..Stop..Selda Baðcan..Stop..Jane aþke...Stop..Gözyaþlarým..stop..Narin boynunun..Stop..Ýnciden Kolyesi olsun..

Birden fýrlýyorum..Stop..Yeþil yandý..Stop..O deðil..Stop..Aðlýyorum..Stop..Ferit...Çook uzaak hatýralardan..Stop..Beni unutmamýýþ..Stop....Daha.. Stop..Çok aðlýyorum..Stop..Mýn Tadýmýnda..Stop..Beni duymazsýn.Stop...Çoktan unuttun belki..Stop..Derdin ya..Stop..Canýmýn içi..Stop..Sen ..Stop..

Bir tanesin..Stop..Birtanen burda...Stop..Sen nerdesin.?.Stop..Bülbülün demir zincir kör pencere..Stop.Tarçýn kokuyor sigarasý..Stop..Bir veda.. Stop..Busesi olsun bu sözlerim..Stop..Senin esirgediðin..Stop..Dilerim..Stop..Ben gibi stop..Ömrüne yanma..Stop..Aðlama da..Stop..Hiç aðlama.. Stop..Had Gadia...Stop..Benim için de aðlar..Stop..Ah kuzucuk.! Stop...Tekbilek Aþk ta mý aðlarmýþ.? Stop..Evet..Stop..Daima gülmez aþk..Stop. Tanrý nasýl korurmuþ sevenleri.? Stop..Gördün mü?. Stop..Tanrý yenildi..Stop..Ben deðil..Stop..Homeros boþuna mý kör.? Stop ..Cibran boþuna mý lir.?.Stop.

Boþuna mý söndürür..Stop..Ýki küçük mumunu.? Stop ..Biteviye..Stop..Ya aþkýn tanrýsý yok...Stop..Yahut Tanrý'nýn aþký..Stop..Kim öldürdü o'nu.?Stop.. Nieczsthe'mi..?Vallahi yalan.! Stop..Atlara bile aþýktý O...Stop..Ya siz.?..Stop..Ya biz.?Stop..Hangi metafizik.?Stop..Hangi fiziðe aþýk.?..Stop..Kim...Stop. Anlardý beni?..Stop..Senden baþka..? Stop..Ruhum..! Stop..Zaten az yaþayacaktým.!Stop..Vazgeçmeler ustalýk istemez..Stop..Ben zaten vazgeçmiþtim..

Stop..Kendiliðinden..Stop..Ýhtimallerinden..Stop..Yaþamak ihtimalimden bile..Stop..Sen Çok Yaþa Ruhum..!Stop..Lýghtýng tunnel..My..to your..Stop..Daima.. Nonstop..Þimdi...Stop..Daha çok þimdi..Stop...ve bütün zamanlar..stop...Marla..Stop..Akþam olur..Stop..Karanlýða kalýrsýn..Stop..Derin derin sevdalara ..Stop.. BÝR AY DOÐAR...stop...Ýlk akþamdan geceden..Stop...Yolcun üþümüþ...Stop..uyan uyan...Stop..Bülbül ne ötersin..? Stop..Sen bu iþe ne dersin..? Stop....,

Vallah aþýklarýn düþmaný çoktur..Stop..Bad-ý saba hala bektaþi derdinde..Stop..Bana ne bektaþiden..?Stop..BEN ÖLÜYORUM diyorum ruhum...! Stop..... Sen hala..Stop..AÞK ÖLÜYOR...stop..Ýlkay yalanlýyor....Stop..Ölen hayvan imiþ..Stop..Ben hayvanmýyým þimdi..Stop..Istrati bile inanmaz buna ..Stop..

Yirmibin sekizyüz onbeþ menekþe kare miydi..? Stop..Yoksa..Stop..Bir Avuç Karasu mu.? Hiç þýmartamadým..

Bir de bu düþtü iþte þimdi aklýma.. Söz vermiþtim oysa...

Bir de buna yanarým iþte daha çok.. Bundan böyle..

Duvar dibimde...

Güle Güle Pamuk Prenses..! Yedi Cennet Uyu e mi?..

Ve ufukta beni seyret daima.. Bakarsýn yine gelirim. Bir gitmek canlanýrsa içimde yeniden.. Bakarsýn Yine...

Bir Beyaz Atlý diriliverir se içimde.. Konuveririm bir kere daha .. Avuçlarýna..

Hiç ama hiç dokunamadýðým o simsiyah saçlarýna... Konuveririm bir kere daha..

Kimbilir?.

........



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn kesinlikle karþýyým! kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Anarþia Notlarý 22
Deli Mektuplar - 2
Deli Mektuplar - 1
Deli Mektuplar - 21
Öfkeli Mektuplar - 26
Deli Mektuplar - 18
Deli Mektuplar - 19
Deli Mektuplar - 16
Deli Mektuplar - 15
Deli Mektuplar - 5

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Öfkeli Mektuplar - 24
Öfkeli Mektuplar - 18
Vakavirüs Yazýlarý 01
Öfkeli Mektuplar - 17
Vakavirüs Yazýlar 03
Vakavirüs Yazýlar 05
Vakavirüs Yazýlarý 02
Öfkeli Mektuplar - 16
Vakavirüs Yazýlar 04
Deli Mektuplar - 23

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Kaside - Yi Fâtýma [Þiir]
Dastan-ý Eyyam-ý Aþura [Þiir]
Hey Oðul! [Þiir]
Seyr - Ý Süreyyâ Destaný [Þiir]
Tasvir - Ý Fâtýmâ [Þiir]
Veda Yazýsý [Deneme]
Anarþia Notlarý 24 [Ýnceleme]
Öfkeli Mektuplar - 15 [Ýnceleme]
Öfkeli Mektuplar - 12 [Ýnceleme]
Anarþia Notlarý 25 [Ýnceleme]


Veysel Menekþe kimdir?

delinin teki


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Veysel Menekþe, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.