..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Öküzün rengini dýþýnda, insanýn rengini içinde ara. -Mevlânâ
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Yaþam > Murat Mulli




7 Ocak 2006
Ýçimdeki Sen  
Murat Mulli
Bir þehir vardý aklýmdan hep seninle geçen batýyor þimdi, yokluða karýþýyor. Hissettiklerimden var etmeye çalýþtýklarým hep geri döndü.Haklýydýn belki de geç kaldým. Hayatýmda kaldýðýn bunca zamana baktýðýmda anladým ki anýlarla onarýlmýyor güçlü de olsa sevgiler...


:BIHI:
Ýçimdeki Sen

Ayak üstü yaþanmaya çalýþýlan, ölümsüz bir aþk hikayesi bizimki. Sorsa birileri, ne adý var içimizde ne de anlamý. Farklý yerlerden deðildi aslýnda bakýþlar. Yapýlan tek hata ürkek durmak ve yürekleri fazla korumaya almaktý. Yaralanmak böyle bir þey olmalý. Ýnsan en sevdiðine kýyabiliyor galiba kendini temize çekmek adýna. Öfke selinde boðulduðunu ve aslýnda en çok onu sevdiðinden bunu yaþadýðýný fark edemiyor. Sonra dolu dolu bakan gözlerle keþke demek yara üstüne yara açýyor git artýk.

Ýþte biz bu anlamsýzlýklarý aylardýr yaþýyoruz sevgili. Tüketecek daha ne var söylesene. Adýný koyamadýðýmýz þeyler baðlamýþ sanki bizi. Ýkilemlerle hayatý götürmeye çalýþýyoruz. Gitmiyor ama. Hayatýn yaptýðý tek þey zamanýn geçmesini saðlamak ki onu da elimden geldiðince durdurdum son aylarda.

Sen hoyratça suçlayýp, niye derken sadece seviyorum seni geçiyordu yüreðimden. Bunu anlatmak için fýrsatlar kollarken, farkýnda olmadan hata yaptým, uzaklaþmaný saðladým. Galiba seni sevdiðime inanmadýn.

Bir þehir vardý aklýmdan hep seninle geçen batýyor þimdi, yokluða karýþýyor. Hissettiklerimden var etmeye çalýþtýklarým hep geri döndü defanslarýndan. Haklýydýn belki de, geç kaldým. Hayatýmda kaldýðýn bunca zamana baktýðýmda anladým ki anýlarla onarýlmýyor güçlü de olsa sevgiler.

Þimdi uzak dur benden istiyorum. Vicdanýnla hesaplaþmaný yalnýz yap. Býrak korumaya çalýþarak içimdekileri, onarayým parçaladýðýn yüreðimi. Kendine de bana da yeni acýlar ekleme. Madem bundan öte yol yok bize dair içinde, bu aþkýn ölümsüzlüðüne bir kez daha inanayým.

Benim baktýðým yerden görünen sadece elimden geleni yapmýþ olmanýn verdiði buruk bir sýzý. Oysa sen seçimlerini yaptýðýn zaman sadece bir nefesti uzaklýðým, deneyebilirdik. Þimdi yapmadýklarýný yok sayarak, yeterince çaba harcamadýn demeye hakkýn yok.

Býrak içimizde kalsýn bu sevda, bu yarým kalmýþlýk duygusu kemirsin ama bilmeyelim. Býrak zaman diyelim. Doðru zaman da doðru mekanda karþýlaþmadýk diyelim. Kader diyelim hiç olmadý. Yeter ki keþke olmasýn dudaðýndan dökülen.

Bitmedi mi öfken? Öyleyse çek vur hala senin için aðlayan gözlerimden. Küllenmiþ zamaný ve kalbimi durdur. Atmasýn sen diye her yeni güne baþlarken. Çünkü biliyorum yaþadýðým sürece içimden eksilmeyeceksin sen yeter git artýk..
seni seviyorum




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn yaþam kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ayakkabýcý ve Çocuk
Sanal Aþkým
Yüreðimdeki Ses
sevgi ve intýkam

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Nasýlsýn
Daha Fazla Mutluluk
Bir Kadýn Sevdim
Son Baþlangýcým Sen Olsan
Yoruldum
Meleðim
Ben bir vefasýzým
Nasýl Yapýlmalý

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Vazgeçemiyorum [Þiir]
Bu Kaçýncý Senfoni [Þiir]
Aynadaki Yabancý [Þiir]
Bir Hiç Olmak [Þiir]
Sen [Þiir]
Eylül Akþamý [Þiir]
Sonbahar ve Sen [Þiir]
Arýyorum Seni [Þiir]


Murat Mulli kimdir?

aþk,ihanet, ayrýlýk,ihtiras. hayat bu iþte bir var oluþun içinde kaybolmak(!) dostoyevski’nin suc ve cezasý gibi,balzac’ýn vadideki zambaðý gibi tolstoy’un anna karenina’sý gibi. . ask ask ask. . ölümsüz aþklar ölümsüz romanlar gibi. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Nazým Hikmet Ran, Ahmet Ümit, Kemal Tahir, Yaþar Kemal


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Murat Mulli, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.