..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Yaþam kýsa, sanat uzun, fýrsat aceleci, deney aldatýcýdýr. -Hippokrates
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Þiir > Özlem Þiirleri > Gülay Atilay




28 Ocak 2005
Ümidim!!  
Ýçime sýðmayan, benliðimden taþan sevgin var yüreðimde.

Gülay Atilay



:BDBD:
Ýçime sýðmayan, benliðimden taþan sevgin var yüreðimde. Uzakta olsanda anýlarla avunduðum, heran beynimde koþuþturup duran anýlarla varolduðum o yüce sevgin var. Üzerinden dalgalanmalar geçsede, bazý zamanlar bastýrýldýðý sanýlsada gerçek ve ölümsüz sevgin var taa... içimde. Kendimi ölüme yakýn hissettiðimde, boþluðun tam ortasýna düþtüðümde, yediðim darbelerden kalkamaz hale geldiðimde, karanlýklarda yaþadýðýmda, bir kalem ve bir kaðýtla aðladýðýmda, bana güç ve destek veren sevgin var yanýmda.

En uzaktayken de en yakýndayken de kavuruyor içimi sevgin.. Hiç bir zaman sakinleþmeyen aksine, aksine gittikçe büyüyen fýrtýnasýn zihnimde, duygularýmda, hayatýmda.Sen gerçek aþkým, gerçek büyümsün benim.

Ben artýk ben deðilim.Tamamen seni yaþýyorum. Dýþardan güçlü ve berrak gözüksemde aslýnda karmakarýþýk, bulanýk ve sevginle zayýf düþmüþ haldeyim. Sen varsýn her yerde. Sürekli anýlar var zihnimin içinde, gözlerim ise deðil kapalýyken, açýkken bile o can alýcý bakýþlarýný görüyor. Dünyamda tek sen varsýn tek baþýna....

Sonra birden 'hayýr'lar 'olamaz'lar, 'olmamalý'lar geliyor aklýma, pürüzler hatalar, engeller geliyor önüme. Bütün bunlar yaralýyor. Neden sevgini dizginlemedin diyor. Ama tüm bunlara raðmen seviyorum diyorum, tüm zorluklar, tüm sýkýntýlar, tüm sorunlara raðmen benim olmaný, ölene dek seni yaþamayý istiyorum seninle birlikte! ! ! . Bütün karþý çýkan sebeblere raðmen hissettiklerim deðiþmiyor. Bana en büyük mutluluk ve huzuru veren erkeðimsin, sevgilimsin. Hayatta hiçbir zaman olmadýðý kadar azimliyim. Sana layýk olabilmek, hakettiðine ulaþmana yardýmcý olmak amacýyla; hayatta seni istediðim için ilk kez bu kadar hýrslý, ilk kez bu kadar kararlýyým dönmemecesine. ilk kez düzen kurmayý planlýyorum kendimce hayata dair. Mutluluða dair. Mutlu olup mutlu etmeðe dair.

Bunca darbeden sonra kötümser hayatýmda bir ýþýksýn. Ben isteksizcede olsa ilerlerken yardým eden, önüme ýþýk tutan, aydýnlýksýn. Umudumu yitirdiðim bu kötümser hayatýmda, seni görmek, seninle olmak, anýlara daha özel ve güzellerini, ekleme umudunu büyüttüm içimde ve ona gözüm gibi bakýyorum. Bunun için herþeyi yoluna koyup bu uðurda yaþýyorum...

Gerçekten 'O' Sun.Hayatta herþeyimi paylaþmak istediðim, sevmek ve sevilmek istediðim, yaþanýlabilinecek mutluluklar ön plana çýkýnca vazgeçmek istemediðim, kaybetmekten korktuðum Sevgilimsin. Seni Seviyorum. Eðer ipuçlarý doðruysa seninde beni sevmenden, gurur duyuyorum. Umarým benim kadar çok seviyorsundur. Kendi hayatýmdaki herþeyi ve senin hayatýný paylaþmak istiyorum.Seni Seviyorum çünkü sen benim desteðimsin, aþkýmsýn, en doðru kararýmsýn, hýrsýmsýn, umudumsun, ÜMÝDÝM'sin herþeyimsin, çünkü sen benim için 'O' SUN! ! ! Gel gittiði yere kadar yaþayalým.

SENÝ ÇOK SEVÝYORUM ÜMÝDÝM! ! !



Umarým sonsuza dek yaþatacaðýz 07/Þubat/2003 evlendik....



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn özlem þiirleri kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Sana Geldim!
Badem Çiçekleri Zamansýz Açar...
Inanmaktýr Sevmek...
Kavuþmak istiyorum (þiir)
Vurulmak Istiyorum...
Gel Desen (þiir)
Bir Sonraki Güne...
Kal Diyebilseydin
Simsiyah Gecelerde
Ruhum Kanat Cýrpýyor

Yazarýn þiir ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ama Sen Unutulmazsýn ki...
Sevmek Ýnanmaktýr
Unutmak Ýstiyorum
Kar Tanesi
Terkettin ....
Sensin .......
Ölmeye Deðil..

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Verdiðin Yürekle Sevdim [Öykü]
Sevmek [Öykü]
Söküp Atacaðým [Öykü]


Gülay Atilay kimdir?

Ben gerçeðin tam ortasýnda yaþýyorum. Hayatý tanýmaya çalýþýyorum. Her aný dolu dolu yaþamaya çalýþtýðým için yaþamýn içindeyim. Herþeyin farkýnda gibiyim. Yýllar öncesi gibi bakmýyorum yaþama. Yaþamayý keþfettim, dünyayý keþfettim, ruhumu ve en önemlisi kendimi keþfettim. Hýrslardan, ihtiraslardan uzaðým þimdi. Hatalara daha hoþgörülü bakýyorum. Yaþamýmda güzel bir noktaya geldiðimi hissediyorum.

Etkilendiði Yazarlar:
Ümit Yaþar Oðuzcan,Can Yücel


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Gülay Atilay, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.