..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Seviyorum, öyleyse varým. -Unamuno
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Günlük Olaylar > Kenan Kuli




29 Nisan 2003
Telesekretere Not Býrakamayanlardýmm.. týrýným.. týrýnýmm  
Kendimi intihar etmem için daha çok sebebim var oysa ..

Kenan Kuli


...Olaylar karþýsýnda hor görülmüþ bir Erol Büyükburç’tum adeta .. O kadar benliðimi yitirmiþtim yani...


:BCDJ:
...Aramam ben daha kimseyi mimseyii.. Allahýn Robotuyla haþýr neþir ettiler beni... Ýnsanlýk onurum pança pinçik oldu ..

...Egom zedelendi ..

...Motivasyonum lekelendi ..

...Çenem titredi.. aðlamaklý oldum .. Derinden sarsýldým .. inledim .. dövündüm.. zýlgýt attým feryadýmý duyan olmadý ..

...Bir tuhaf oldum hepten.. Konuþmadý benle yüksek kiþi.. Pis bir kýz çýktý, bana hayvan dedi... "Hooouuþt Küpek" dedi.. Ben en Cüneyt Gökçer sesimle gak ve de guk dedim .. o da cik cik “hatta kalýnýz..ayrýlmayýnýz...bütün olunuz” dedi ( kuþ dili fabl yaptýk usuldan kýzcaazla ) ..Ama olmadý.. konuþturmadýlar beni .. Sessiz kaldým .. Ýndim.. Yýðýldým yerlere debelendim; hep üstüm toz oldu ....Moralman aðýr hasar aldým nerden baksan 3 milyar zararým var. Kaskom da yok ..

...2. el oldum birden sanki.. Eminönü’nde hissettim kendimi.. Bir tezgahta en alt sýralardaki defolu bir kazaktým adeta..

...Kör bir Türkan Þoray filmi oldum .. Cihan Ünal’la þekle girdim.. Sonra da öpüþmedim seviþmedim ama Yaðmur’u doðurdum .. O da fena kadýn oldu ..

...Olay karþýsýnda Cüneyt Gökçerken ilkin “Mardinn kapýýðð..iss miiðð ttuuððtaarr” diye þarký söyleyen kadýn hacmine girdim sonra ..
     
...Sonra sonra toparlanýr gibi oldum ama olmadý ..Her taraf feci daðýldý çünkü .. Saat 21:45 Þampiyonlar liginde kýran kýrana mücadeleye girdim pardon mücadele bana girdi sanki.. Gýk demedim .. Keyif de almadým o öyle bir þeydi (aradan çýksýn diye anlattým )..

Olaylar karþýsýnda bir Ezo Gelindim .. Kasabaya taþýdým babamý sýrtýmda ossura ossura .. Ama pis kýz görüþtürmedi beni .. “Etme eyleme” dedim ..

...Olaylar karþýsýnda hor görülmüþ bir Erol Büyükburç’tum adeta .. O kadar benliðimi yitirmiþtim yani .. Tüm özverimle Hüner Coþkuner’e Düet yaptým sanki... “”Aðððllaaaa Ggiitaaarrrr” diyerekten çöktüm dizlerim üzerine ..

....Yüksek kiþinin görüþmesi varmýþ..Adamýn görüþ mesafesine bile giremedim .. Dýþlandým .. Tuvalet kaðýdýna bulaþmýþ belli belirsiz bir dýþký rengi oldum..

...Çöp kovasýnýn dibinde , Orkid reklamýnda ,“daha emici olmayan diðer ped” oldum olaylar karþýsýnda .. Fonksiyonsuz doðru dürüst bir moku ememeyen iþlevsiz bir pamuklu bezden fakým yoktu.

.....Bir porno filmdeki en sýkýcý konu karesi oldum .. Asla insanlarýn izlemediði hani þu hýzlý sarýlýp geçiþtirilen karelerden bir oldum olaylar karþýsýnda ..

....Hep kumandadan olay halledildiðinden hiç kullanýlmayan televizyonun üzerindeki kapatma düðmesi oldum ..

......Eski telefon ankesörlerindeki “Milletler arasý jeton holü” muamelesiydi bana yapýlan...

....Bir dolmuþ þoförünün dikiz aynasýna asýlý Michael Bolton albümü oldum ..

.....RTÜK’ün kapattýðý televizyonlardaki çocuk geliþimi zamazingosu kuralýný ihlal etmiþ program oldum yine hiç izlenilmeyen ... onun bile bir iþlevi var; tv kapattýrýyor .. Ben hep açýk kalmýþ bir Sibel Can eteði yýrtmacýydým .. Bu ve bunun gibi hissettim kendimi ... Konuþmadýlar benle ..

Kendimi intihar etmem için daha çok sebebim var oysa ..






Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn günlük olaylar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Mesafeler
Hikayesi Olan Þeyler Yaptým
Herseyin Tersidir Isidnek?
Dalaðýmýn Kulaðýný Çekesim Geldi
Týrýþkadan Nameler.(2)

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Japon Lirik Dramý
Zotec Gezegeni ve Cayda Cira Yildiz Sistemi
... The Strokes...
Güçlü Olan El (L) Ensin
(Fi) Rijit Durumlar Ansiklopedisi... Episode 1
Soðuk Savaþ
Kýssa Metraj
Meslek Etiði
Týrýþkadan Nameler.....
Ýzci

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Re-aksiyon 1 [Þiir]


Kenan Kuli kimdir?

Aslýnda bir tür emlakçý ilaný diyebiliriz yazdýklarýma; " Denize nazýr kumdan kale, Az kullanýlmýþ, temiz, karýnca deliði. . . Devren Kiralýk Salyangoz kabuðu ( Öðrenciye verilir ) . . . vs. Divitim izmarit, hokkam kahve fincaný . . . .

Etkilendiði Yazarlar:
Kafka, w.s. burroughs, L. choen, a.c clarck ...vs.


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Kenan Kuli, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.