..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Öküzün rengini dýþýnda, insanýn rengini içinde ara. -Mevlânâ
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > Alp Þahin




12 Þubat 2020
Ýremim  
Alp Þahin
Birçok aþk hikayesi duydum, bazen okudum, bazen de iki filmde görüp kendimce yorumladým ama yaþadýklarýmý ve de sana karþý hissettiklerimi artýk satýrlara dökme isteði duymaya baþladýðým zamanlardayým. Biliyorum... Bizim aþkýmýz milyonlarca aþklardan yalnýzca bir tanesi ama yine de yazýlmaya deðer.


:AJIE:
Belli bir yaþa geldiðimde, belli baþlý hatalar yapýp, bazen bunlara dahalarýný eklediðimde bazen de hatalarýmý bir kenara býrakýp, doðru yolda ilerlemeye çalýþtýðýmda görüyorum ki tekrar tekrar ayaða kalkmamý ve bu yolda devam etmemi saðlayan o ilahi beyaz ýþýk sensin.

Birçok aþk hikayesi duydum, bazen okudum, bazen de iki filmde görüp kendimce yorumladým ama yaþadýklarýmý ve de sana karþý hissettiklerimi artýk satýrlara dökme isteði duymaya baþladýðým zamanlardayým. Biliyorum... Bizim aþkýmýz milyonlarca aþklardan yalnýzca bir tanesi ama yine de yazýlmaya deðer.

Nedendir bilinmez... Fotoðraflarýný ilk gördüðüm zamanlar geliyor aklýma... Ýlk gerçek anlamda baktýðým foton, Yunanistan'a giderken uçakta þapkanla çekilen yan profil fotondu... Biliyorum çok fazla her þeyi unutuyorum ama o tatlý gülüþün hala aklýmda mesela, hatta gözümün önünde... Görür görmez direkt bana bakmaz demiþtim. Nasýl olduysa bilinmez, hislerimi hisseder gibi, olmasý gerekenin olmasý gibi bir þans verdin bana... Öyle ki ben daha sana karþý kendimi açamaz ve kendimi sana karþý yetersiz hissederken, sen her konuþmamýzda teker teker maskelerimi ortadan kaldýrdýn ve bir sarýlýþýnla Dünya'ya olan kinimi, nefretimi ve isyanýmý bastýrmayý baþardýn týpký Mars'ýn sinirlerini dindiren Venüs gibi...

Bunaldýðýmda, sürgün hayatýmdan çýkamadýðýmda, kendi kendime kaldýðýmda defalarca ama defalarca atlayýp yanýma geldin ve beni tekrar karanlýktan aydýnlýða çýkarma ilhamýnda bulundun... Hani bazý insanlara bakýyorum. Öyle ya... Kimi sevgili, kimi ise evli... Yaptýklarý ya ev hanýmlýðý, ya iþ ortaklýðý ya da dert ortaklýðý... Almýþ eþinin soyadýný ama anlayamamýþ karanlýðýný, isyanýný belki de hayata karþý bakýþýný...

Ne þanslýyým ki öyle bir kadýnla beraberim ki tam anlamýyla diþime göre kadýn gibi kadýnlayým. Beni kendine aþýk eden, beni deli eden, beni kýskandýran, bana kafa tutabilen, hasta olduðumda toparlayan, hasta olduðunda gardýný indiren, hayata karþý kafa tutabilen ve her þeyle mücadeleye hazýr olan... Bazý þeyler sonsuza kadar sürer, bazýlarý sürmeye çalýþýrken topallar, bazen ansýzýn duraklar, bazen de tüm ipler ansýzýn kopar fakat yine de hiçbir þey o zamana kadar olanlarý, yaþananlarý ve de yaþanmasý istenenler için verilen mücadeleri yok edemez. Bu yüzdendir ki her þeyin mükemmel olacaðýnýn garantisini veremiyorum. Sözünü veriyorum desem de inandýrýcý olmaz zaten.

Yapabileceðim tek þey son hücrem yaþadýðý sürece senin daha doðrusu bizim için mücadele etmek olacak... Biraz tilkilere karþý güç gösterisi, biraz da aslan kesilenlere karþý kafa tutmak olur diye ön görüyorum... Bakma! Ne kadar ön görüyorum desem de aslýnda konu sen oldu mu deli bir kurþun gibi öylece ilerliyorum ve emin ol bu durum çok hoþuma gidiyor. Çünkü senden yani her þeyimden bahsediyoruz... Her þeyim için her þeye deðer. Ýyikimsin, iyi ki hayatýmda, damarlarýmdasýn.




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Zaman, Yýldönümleri ve Biz
Iste Bunlar Hep Raki
Sevgi Yorar Kalbi
Paramparca
Çýtýrtýlar Biraz Alkol ve Belki Biraz da Duman
Paradoksal Adalet
Kaybedilen Beyaz Yaka
Beste
Ayriligin Ilk Gunu
Yesil

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Uðruna Nefes Alýp Verdiðim
Çekilememek
Gece Gündüz
Son Ýsyan
Amin Diyelim
Ýyi Biri
Ne Yapacaðýz Bu Ýnsanlýkla?
Hayýrlý Ramazanlar
Derya
Ahu Gözlü

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Vatan [Þiir]
Öngörü [Þiir]
Üç Ýlahi Din [Þiir]
Müslüman [Þiir]
Seçim [Þiir]
Sümükdaroðlu [Þiir]
Dedekuþ [Þiir]
Yansýma [Þiir]
Oysa Yozlasir Herkes [Öykü]
Karmaya Daha Var [Öykü]


Alp Þahin kimdir?

Deneme ve elestiri agirlikli yazmayi seviyorum.

Etkilendiði Yazarlar:
Machiavelli, Nietzsche


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Alp Þahin, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.