..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Geçmiþ ölmedi. Henüz geçmedi bile. -William Faulkner
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Deneysel > selim çok




19 Þubat 2017
Dark 6. 11  
selim çok
zaman kaderi örtüyordu.beklentilerin altýndan bir asit nehri geçiyordu


:AIHF:
DARK 6.11

1.
tribal parçalanmýþlýk duygusuna sýktýðým kuþunlar ve yalanlar.hayat tam þubatýn ondördünde bitmiyor muydu ya da osman adlý biri tuvalet kuyruðunda sevgilisini özlemiyor muydu?

2.
mahþer gününde yaralanacaðým.yýrtýk derimden bir davul yapacaklar.sesi tiz olacak ve güzel bir varoluþ bestesi yapacak.adem çiçekleri suluyacak cennette.elma aðacýndan çalacaðýz hayatý..

3.
türlü ambiyanslar içinde bir felaket kuþaðý duaya baþlamýþ ve seslerini duyan yokmuþ.acile ambulans gelmiþ ve ben içmiþim.yerlerden toplamýþlar pragmatik bedenimi..

4.
alkol almýþ bir cümle osmaný sardý ve o hayallere düz giti,uz gitti.küfürler birbirini býçakladý.o sýrada medula barýn bayanlar tuvaletide imgelerim bir bayaný düdüklüyordu.medula barda herkes mutluydu.

5.
hastalýklý bir kafanýn ürünüyüm.satýldým pazarlarda.fiyatým varoluþ indirimlerine endeksliydi.belçikada yaþayýp kalkýnma hareketini adeletli savunuyordu birileri.ve birileri hayatýn içine etmiþti.

6.
bir rüya gördüm ve onun içinde bir diþi fenomenin iç çamaþýrlarýný alýp kokladým.fetiþist güncellemelerim vardý.kafam ise foseptik çukurunda iþsizliðine dua ediyordu.adem henüz dünyaya gelmemiþti.

7.
pembe laf yýðýnlarý arasýnda inþaa ettim aþkýmý.ben bir söz mühendisiydim.ayaða kalkmýþ uzuvlarým dünyadan zaman çalýyordu.acil bir reaksiyondu.dudaklarýmýz aþktan yarýlýyordu oysa. be lanet! Anlamýyorduk! Aslýnda çoktan aþksýz kalkmýþtýk.

8.
grafik prodüksüyonlarda çalýþacak,aþk yaþayabilecek hantal ve prezentabl bayan aranmaktadýr.nefesi kuvvetli olmasý tercih sebebidir.

9.
hayat osmaný çoktan kör etmiþti.o her bir körlüðü halketmiþti.tanrý hiçbiryerdeydi ve tanrý heryerdeydi.sözümü býçakla kesti sevda tortusu.elimizde kalan bir çeyrek özlem kýrýntýsýydý.

10.
geçikmiþ hayallerde takla attým.sistematiðim bu idi!

11.
kýrkbir kere maaþallah dostum.sistemi güzel çarþaf ettin.sonra onu ütüledin.ama yine olduðumuz yere geldik.çare deðil ki eleþtiri.bize güçlü bir insektisid lazým.önce boþluðumuzu zehirlemek tabii ki!

12.
þiþt! Dikkatli ol.o üstünde geçtiðin topraðýn altýnda canlanmayý bekleyen ne umutlar yatýyor.tabi bunlar senin umurundamý pek sayýn dürzü vatandaþ?!

13.
onüçün uðursuzluðuna inanan bir lavuk intihara yeltendi.itfaiye branda serdi.olaydan etkilenerek ruh iklimlerinin içinde yatýþa geçtim.duygusaldým.adam da brandayý deldi geçti.betonla seviþti.parçalanmak bazan sevdayý en iyi içselleþtirme yoludur.

14.
kara,nihilist bir cuma günüydü.o gün kimse namaza gitmedi.ve adem hiçbirþey demedi.

15.
kendime bir izdýrap yaðmurluðu aldým.kadevesini tanrý ödedi.

16.
bereketli bir pazar günüydü.serbest ve grekoromen düþüncelerimiz vardý.hayat zayen boða güreþinin deðiþik bir versiyonuydu.isyankar bedenlerimiz çiftleþirken tek elde maddi bencilliði topluyordu boyanmýþ iktidarlar.

17.
bahar gelmiþti ve kabuklarýmýz çatlamýþtý.üstümüze acý enjekte ettiler.nereye döneceðimiz bilinmedi.antenleri kopmuþ böcekler gibi fenomen dünyalarýmýzý tavaf ettik.

18.
suskun görüngübilimci uzaktan bize el salladý.bu sefer konuþ diyorduk.iktidar direkt orda bitti.aðlarý coðrafyamýzý sardý.içinde yaþadýðýmýz çukur yað baðlýyordu.görüngübilimci bu sefer intihar etti.kaçýyordu,kaçýyorduk,kaçýlýnmaz son bu muydu? Çýkýþ:ýþýk yok!

19.
oldukça süslüman bir hacý.suratý nur gibi parladý.hayatý sinekaydýydý.suratý zamansýz kýllarla,kafasý ise parangalarla örtülüydü.ruhunu þeytana satmýþtý.þeytan bu alýþtan yüzde elli kara geçti.nü namazlar ay takviminde kayboldu.

20.
pratik bir gelgit vardý.zaman kaderi örtüyordu.beklentilerin altýndan bir asit nehri geçiyordu.bir hoca daha çýkartýlýyordu damaðýn kökünden.her sabah bir muz cumhuriyetinde uyanýyorduk.

21.
elimden kaydý gitti bir istavrit.bir papaz ýstavroz çýkardý karþýki kiliseden.iki yan alýp battýk güzelce.sakince düþtük denize.ahmak hayalerimiz para edecek derken çoktan ciðerlerimiz su dolmuþtu.
Bir önerme teklif eden var mý ademe?
Sakýn “a” deme!
...



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn deneysel kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Serbest Metinlerde Ýntihar Düþleri...
Dirahþan
Deep 5. 10
Alcohol!
Efendisiz
81. Çizgi
"Moby Dick" Sulardan Gelen Yanýlsama

Yazarýn öykü ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Gözlerim Sevdiðinde O Aðlýyordu
Zaman Aðladýðýnda
Masada Pislik Var!
Bir Alkoliðin Hipomanik Notlarý
Aþkýn
Peygamber Devesi Yönelim Kuþaðý
Bekareti Bozulmuþ Kahkahalar Orkestrasý
Harabad
Duygu Dökümaný
Caz Kuþaðý


selim çok kimdir?

sadece özgürlük.

Etkilendiði Yazarlar:
sürrealizm


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © selim çok, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.