..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçeði arayan bir insan, öncelikle her þeyden gücü yettiðince kuþku duymalýdýr. -Descartes
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Türkiye > HAMZA EKÝZ




17 Aralýk 2015
Gündem  
HAMZA EKÝZ
Günden üzerine....


:ADCC:
Terörün nedenini tespit edemezseniz o kan gölü içinde boðulmaya mahkum olursunuz. Doðu illerimizde patlak veren çatýþmalar BOP Suriye ayaðýnda sekteye uðrayan projenin Türkiye ayaðýdýr.Yani dökülen kanýn sorumlusu Emperyalizmdir. önce bu detayýn altýný çizelim. Þimdi kalkýp orada olan olaylarý Özgürlük, Dayatma sentezine baðlamayalým. Bu ülkede yeterince Özgürler ki Sandýktan çýkan Ýradenin Sahipleri bunlar. TBMM terör örgütüne destek verenlere Vekil maaþý veriyor ve hala birileri özgür olmadýklarýndan bahsediyor. Vatandaþ Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunlarýyla seçilmiþ oluyor TCMB ibareli bankonatlarý cebine dolduruyor sonra yok efendim Özerklik diyor. Bak ya sen. Beni tanýyanlarýn çoðuna anlatmýþýmdýr " Lahanaya gelince MEEE MEEEE ......... Gelince BEEEEE" yok öyle.
Neyse gelelim Doðu illerine Amaç ne nereden çýktý bir anda bu hendekler? önce bunu sorgulamak lazým. Birþeyler oluyor evet. ve bu olan þeyler bizi bizden koparýyor. Doðu illeri çoktan beri Çanakkale'yi unutmuþtu þimdi sýra batý illerine unutturmaya geldi. Kurtuluþ savaþý dediðimizde artýk kim neyden ne zaman kurtulmuþ bilen yok zaten öyle bir ortak paydamýzda kalmasýn diye çabalýyorlar. Haberler de bir yanda Türk bayraðýna sarýlý tabutlar diðer yanda Özgürlük için topraða düþen bedenler. ÖZGÜRLÜK???? Petrol özgürlüðü yada büyük israil Özgürlüðü buyur vatandaþ BOP'un Özgürlük tezgahý açýldý seç beyen al.... Yahu nerede görülmüþ Emperyalizm denen illetin Özgürlük daðýttýðý?
Uzadýkça uzar böyle bu mevzu ve malesef birileri ABD nin kuyrukçuluðunu yaptýðýný kabullenmedikçe devam eder gider. Emperyalizm bu ikili oynar birine Özgürlük daðýtýrken birine BOP eþ baþkanlýðý yaptýrýr. Sonra Doðunun Parisi ve BOP'un yýldýzý DÝYARBAKIR , kimilerine göre Amed kan gölü oluverir. ve sonra ne olur akþam olur. iþten eve gelen Ýktidar yalakasý basýný takip eden ülkem insaný haberleri aðzý küfür saçarak izledikten sonra geçer sosyal medyanýn baþýna ve tutana aþk olsun.
Ölen kim, öldüren kim diye bakmadan ölene küfür bir yandan devletin kolluk kuvvetine küfür diðer yandan o ona o buna oooooo maþþallah herkes akraba. Yahu yapmayýn kin gütmeyin suçlu kim? suçlu %49 biz hala %51 lerdeyiz ve bakýn o coðunluk bile parça parça.. Sorumlu Emperyalizm... Bu ülkede kimsenin kimse ile bir derdi yok bunu artýk anlayýn. Irkçý, bölücü paylaþýmlarla ne kolluk kuvvetlerini aþþalayýn nede ölen insanlarý yargýlayýn. Sadece sorunu gösterin. Sorun Emperyalizm Sorun BOP sorun BOP eþbaþkaný sorun kartelci medya sorun Türkiye Cumhuriyeti demekten rahatsýz olmak sorun Türk kelimesinden gocunmak sorun milli devlet yapýsýný benimsememek sorun koptuðumuz ulusal bütünlük anlayýþýmýz sorun Atatürk devrimlerine sahip çýkmamak ve ASIL SORUN ATATÜRK GÝBÝ DÜÞÜNEMEMEK ve ATATÜRK'Ü KABULLENMEMEK....
HA ÝRTÝCACILAR HA DOÐU ÝLLERÝNDE YAÞAYAN ATATÜRK'e DÝL UZATAN AHMAKLAR. FARK VARMI DERSÝNÝZ? YILLARCA LAÝKLÝK DERKEN ASLINDA DEVLETÇÝLÝK ÝLKESÝNÝ MÝLLÝYETÇÝLÝK ÝLKESÝNÝ NASILDA UNUTMUÞUZ? ÝÞÝMÝZE GELÝNCE CUMHURÝYETÇÝ OLUP HER 6 MAYISTA DEVRÝMCÝDE OLUYORUZ VE HAZIR DEVRÝMCÝ OLUNCA YAÞASIN HALKLARIN KARDEÞLÝÐÝ DEYÝNCE NASILSA BÝZDEN ÝYÝSÝ YOK DEÐÝL MÝ?
NE HALE GELDÝK BE... YAZIK.... HEMDE ÇOK YAZIK.. ÞÝMDÝ ONA BUNA SATAÞACAÐINIZA OTURUNDA SEÇTÝKLERÝNÝZE VE SEÇTÝKLERÝNÝZÝ YÖNETEN PASÝFÝK ÖTESÝNDEKÝLERE SATAÞIN.. TABÝ DÜN SÖYLEDÝKLERÝNÝZÝN ALTINDA KALACAÐINIZI DÜÞÜNEREK..



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn türkiye kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Yeni Türkiye!..
Olacak Tabi O Kadar

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Hiþt Oradakiler….
Asosyal Bir Paylaþým
ve Zaman Durdu…. Konuþtu Yürek Pervasýzca……
Yoruldum
Özür Diliyorum!..

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Yürek Sýzýsý [Öykü]
Gökyüzü [Öykü]
Kalemle Aydýnlanan Düþler [Öykü]
Gülüp Geçin…… [Deneme]
Deðiþim [Deneme]
Þuursuz Bir Yazý… [Deneme]
Sen Sevmek Nedir Bilirmisin? [Deneme]
Biz Kimiz* [Deneme]
Ama Ben Seni Çok Sevdim……. [Deneme]
Yorulur Mu Bir Ýnsan? [Deneme]


HAMZA EKÝZ kimdir?

ÝNSAN OLMAYA ÇALIÞAN BÝRÝ ÝÞTE.

Etkilendiði Yazarlar:
CAN YÜCEL


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © HAMZA EKÝZ, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.