..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Herþeye imgelem karar verir. -Pascal
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýnternet > Hilâl Erboyacý




21 Aralýk 2011
Yüreðimi X Iþýnlarýna Kapadým  
Yüreðimi X Iþýnlarýna Kapadým

Hilâl Erboyacý


Kanýma girdiðini hissediyorum..Zaman zaman ellerim karýncalanýyor..Ýçimde bir yerlerde garip bir boþluk.. Kalem sitemkar sayende…Kaðýt tarumar… Geçen zamana deðil sitemim. Belki de harcadýðým zamanlarýn en deðerlilerinden birisin benim için.


:AIGI:

Kanýma girdiðini hissediyorum..Zaman zaman ellerim karýncalanýyor..Ýçimde bir yerlerde garip bir boþluk.. Kalem sitemkar sayende…Kaðýt tarumar… Geçen zamana deðil sitemim. Belki de harcadýðým zamanlarýn en deðerlilerinden birisin benim için.

Hastalandýðýmda kullandýðým ilaçlar gibisin. Bir yandan merhem olurken pek çok yarama, diðer yandan X ýþýnlarýna maruz bedenim. Hakkýný yiyemem, bana kattýklarýn öyle anlamlý ki! Sayende her gün yeni bir þey öðreniyorum. Paylaþýyorum duygularýmý, düþüncelerimi istesem de çevremde olamayacak pek çok insanla. Tertemiz dostluklar kazanýyorum.

Balkona çýkýp derin bir nefes alýyorum bazen, ciðerlerime hayat çekiyorum. Neþeyle kalkýp tozlarý alýyorum, bulaþýklarý makineye yerleþtiriyorum. Deniz kenarýnda yürüyorum. Aklýmda sen.. Bugün ne paylaþsam? Ne güzel, ne anlamlý yazýlar vardýr þimdi, bir an evvel onlarý okusam.. Bazen üzülüyorum elbette. Hayat her zaman düz deðil sanal da olsa.. Bir arkadaþým hastalanýyor; deðer verdiðim bir isim yazdýklarýmý yanlýþ anlýyor; gereksiz, malayani iþler de olabiliyor. Ama bunlarýn üstüne öylesine güzellikler var ki hayat sunan camýnda saygýya, sevgiye, paylaþýma , insan olmanýn asaletine yaraþan. Kanatlanýyorum…

Seninle bir anlaþma yapalým. Ne sen benim hayatýma zarar ver ne de ben senden uzak kalayým..X ýþýnlarýnýn suçlusu sen deðilsin biliyorum. Kim bilir belki günün birinde tüm zararlarýndan arýndýracak yeni bir ürününü çýkarýrlar. O zaman sen de çok mutlu olursun eminim. Keþke bunu da biz yapabilsek. Düþünebiliyor musun? ‘Türkler, X ýþýnsýz yeni bilgisayar icat ettiler.’ Ne gurur verici, insanýn göðsünü kabartan bir haber. Olmaz ‘olmaz!’..Ýnþaallah..

Ne diyordum, seninle bir anlaþma yapalým. Örneðin, zamaný sýnýrlayalým. Sen de dinlen böylece.. Ben de biraz kitap okuyayým, spor yapayým, sevdiklerime zaman ayýrayým, seninle paylaþmak için anlamlý, güzel þeyler bulayým. Söz; ne duyuyor, ne düþünüyorsam paylaþacaðým seninle. Zaten merak etme kalem yazmýyor bunca sana alýþtýktan sonra…

Biliyorsun, seni kirletecek her þey korkutur beni. Ari, þeffaf, doludizgin bilgiye, paylaþýma, sanata ve güzelliklere açýlsýn ekranýn. Zaman tünelinde hatýrlanacak en güzel dostluklar olsun. Her gün yeni bir þeyler öðrendiðim, anlamaya çalýþtýðým, insanýn insana olan onulmaz sevgisini paylaþtýðým, egolardan uzak, anlamlý ve çýkarsýz birlikteliklerle pekiþsin tuþlarýna basan parmaklarým…Yüreðim zenginleþsin. Ýnsanca; art niyetsiz; kýskançlýklardan, kaprislerden, yanlýþ anlamalardan uzak bembeyaz sayfalar olsun yerin…

Yüreðimi, tüm pozitif ýþýnlarýmý yayarak X ýþýnlarýna kapadým…Merak etme sen, ne sen bensiz olabilirsin ne de ben sensiz.. Ýnan sen benim için çok deðerlisin..






Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ah! Ahmet Haþim...
21 Mart Dünya Þiir Günü
Çýnar
Pembe Panjurlu Ev
Sýzlanmalar
Ýnþirah
Arena
'Zekaný Unut Daima Çalýþkan Ol'
Ne Çok Ortak Yanýmýz Var
Sürgünlerim Oldu

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Har Elinden [Þiir]
Kutsi ve Asi [Þiir]
Erteledik [Þiir]
Orantýsýz Güç [Þiir]
Yirmi Birinci Asra Hicviye [Þiir]
Nerede Ölmeden Önce Ölüm [Þiir]
Çanakkale'de Zafer Muþtulanmýþtý [Þiir]
Sessiz Kahramanlarýmýz [Þiir]
Yapay Tanrýlar [Þiir]
Üç Çocuk / Üç Can [Þiir]


Hilâl Erboyacý kimdir?

Yaþam söz üzerine kurulmuþ. Yazý sözü kalýcý kýlmýþ. Bir Edebiyat neferi olarak seksenli yýllarda baþladýðým serüvenime bir iz býrakmak ve geleceðe katkýda bulunmak üzere çýktým. . Bir hoþ sada býrakabilirsem ne mutlu. . .

Etkilendiði Yazarlar:
Türk þiirinin tüm isimlerinden etkilenmiþ olmam mümkün..


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Hilâl Erboyacý, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.