..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Zaman dostluðu güçlendirir, aþký zayýflatýr. -La Bruyere
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýtiraflar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý
Ýsa Kantarcý
Öykü > Sevgi ve Arkadaþlýk

Dindar Kýzýn Kendini Arama Çabalarý Simsiyah Hücremle Tanýþtýracaðým Ýnsanlarý Çünkü nasýl hayatta kaldýðýma dair formülleri kimse bilmiyor. Bu iþinize yarayacaktýr. Bu bedensel ve ruhani varlýðýnýzý tuzaklardan kurtarmanýza yardýmcý olabilir. Ruhsal kurtuluþ tek önemli þeyler hayatta. Gerisi yalandýr. Ve yaþam akýl almaz tuzak ve zehirlerle döþenmiþtir insanlar, þeytanlar ve kötücül enerjiler tarafýndan. Ýki intihar denemesi çok faydal

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Ýtiraflar
701 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 35  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Düðümü atana çözdürmeli.** Korkma! Öldüðünde sen dünyayý býrakýyorsun, dünya seni býrakmýyor.** Soysuzda yürek de yoktur, kafa da. Buna raðmen yaþayan bir canlýdýr. Hayret!
702 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 15  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Her insanýn cehenneminin ateþi aynýdýr, sadece çukurlarýnýn derinliði birbirinden farklýdýr.** Her þeyi bilemezsin, ama buna raðmen gene de her þeyi bilmeyi isteyebilirsin.** Haksýzlýk yapan hak isteyemez, hatta haktan bahsedemez.
703 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 23  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Düþene gülenlerin sayýsý, yardým etmeye çalýþanlardan daha fazladýr.** Metanet hazine sandýðýdýr, sabýr da o sandýðýn içindekilerdir.
704 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 10  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Çocuklarý açlýktan ölmeyen, zalimlerin mazlumlarý ezmediði, bombalarýn patlamadýðý, özgürlüklerin kýsýtlanmadýðý, nefrette deðil sevgide yarýþan insanlarýn bulunduðu bir dünya istiyorum. Çok þey mi istedim?** Kötü iyinin, yanlýþ doðrunun, çirkin güzelin, cahil bilgenin, karamsarlýk iyimserliðin deðerinin daha iyi anlaþýlmasýna yardým eder.** Kendine yeni bir dünya kuracaðýný söylüyor. Bu nasýl olacak? Çünkü kafasý ayný, aklý ayný!** Hayattan öðrenemediysen, boþuna uðraþma; kitaptan hiçbir þey öðrenemezsin.
705 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 30  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Dava adamý, ödeyeceði bedelin miktarýný hesaplamaz, sadece bir bedel ödeyeceðini bilir. Zaten ödeyeceði bedelin miktarýný hesaplayana da dava adamý deðil, ticaret adamý denir.** Hayallerimizin önündeki tek engel, baþarýsýzlýk korkusudur.** “Hayýr!” demesini bilmezsen, bazý insanlar senin zamanýný cömertçe tüketeceklerdir.
706 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 3  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Hak’ka âþýk olan, can’a da âþýktýr.** Boþuna bekleme fýrsat sana gelmez; sen ona gideceksin.** Kitap, hep karþýlýk beklemeden verir. Buna raðmen beleþçilerin kitap okumamalarýný anlayabilmiþ deðilim.
707 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 19  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Politikacý devlet adamý deðildir. O nedenle devlet adamý her ne pahasýna olursa olsun devleti korumaya çalýþýrken, politikacý kendinin ve taraftarýnýn çýkarlarý için devlete zarar vermekten çekinmez.** Çýkarý için dilini tatlýlaþtýranýn niyeti acýdýr.
708 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 8  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Çaðdaþ insan yalnýzca kendine ve ailesine karþý deðil, ayný zamanda içinde yaþadýðý topluma ve insanlýða karþý da sorumluluklarý bulunduðunun bilincinde olan ve bunun gereklerini yerine getiren insandýr.** Baþkalarýnýnkine kendi özgürlüðünden fazla deðer vermiyorsan, boþu boþuna özgürlük nutuklarý atýp durma!** Tiyatroya bedava giren seyirci, gerekmediði halde gülerek ve alkýþlayarak ücretini ödemek zorundadýr.
709 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 17  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Acýlar seni bulabilir, sen acýlarý deðil.** Öldükten sonra da yaþamak istiyorsan bu gök kubbede bir hoþ sada býrak.** Adaletsiz gücün zulmünü adalete havale ediyorum.
710 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 16  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Dünyaya gelmeden önce bilinmeyen bir yerde uyuyordun. Dünyaya geldin uyandýn. Dünyada hep uyanýk dur. Çünkü öldükten sonra da bilinmeyen bir yerde uyumaya devam edeceksin.** Affedilenin ezikliði affedenin zaferidir.
711 
 Aforizmalar - 2 Deneme - 26  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

** Telaþ, þom aðýzlýdýr. Çünkü yapacaðýnýz hatanýn habercisidir. Sakin olursanýz hata yapmazsýnýz ve bu þom aðzý da kapatmýþ olursunuz.** Boþ þeyler mi söylemek istiyorsunuz? Düþünmeden konuþunuz…

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 




son eklenenler
Son Söz
Gökhan
Deneme > Ýtiraflar
Direnç
Gökhan
Deneme > Ýtiraflar
Boþluklarda Ben
Aysel AKSÜMER
Deneme > Ýtiraflar
Þiþelerdeki Mektuplar
Gökhan
Deneme > Ýtiraflar
Yaþamak Nedir?
Yûþa Irmak
Deneme > Ýtiraflar
Mektup
Hasanberk Sökmen
Deneme > Ýtiraflar
Kusurlu Mesaj
Mahnaz Forouzandeh
Deneme > Ýtiraflar
Hayal Edemezsin
Mahnaz Forouzandeh
Deneme > Ýtiraflar
Sen ve Son II
Mahnaz Forouzandeh
Deneme > Ýtiraflar

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.