..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hayaller olmasaydý, umutlar dünde kalýrdý. - Dolmuþ atasözü
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Bireysel
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Yeþilköy
Hülya Kýrklaroðlu
Þiir > Aþk ve Romantizm

Ellerim ; ellerim diyorum Ellerim sevgili; Þu gün ; bugün bu saat diyemiyorum ama Gönül yaram ... Fýrtýnalý bulutlar ardýnda Güneþ grimsi bir renk alsada Koþarak geleceðim yanýna Yuvasýnda çevrilen anahtar sesini bilirsin Bilirsin ; sana gelirken üç kere saða çevirdiðimi Merdivenleri koþar adým indiðimi Taksiye seslenen ses tellerimi... Titreþimden duyansýn Sahil þeridinde hýzla dönen lastik Pencereyi sonuna kadar açan ellerim @ Ýy

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Bireysel
421 
 Büyük Yargýç M  (diydembaylan)

Sanýrým tan aðarmakta. Beni yýkýntýlarýmýn içinden çekip bir bütün halinde yere fýrlatýyor N. Ýnfaz tarihim ikiye bölünmüþ. Büyük yargýç M. hücrede fazla beslendiðimi düþünmüþ olsa ki
422 
 Ben Yalnýz Yaðmuru Ýstemem  (Ayten Suvak)

Dün kendimi saçmasapan bir yalnýzlýk içinde buldum...
423 
 Aynanýn Yansýttýðý Gerçek - 1  (ibrahim bektaþ)

her þey olduðu gibi güzel olmayabilir belki bir az deðiþiklik onun tadýný daha da farklýlaþtýr
424 
 Mutluluk Oyunu  (uFuK)

Hayat'ýn Ne Kadarý Gerçek
425 
 Kara Yaz  (ELA YILDIRIM)

Ýþte sýcak bir temmuz... Geceleri cýrcýr böceklerinin öttüðü, damlara düþecek gibi yakýn duran yýldýzlarýn parlaklýðýný gösteren berrak gecelere, gündüzleri ýrgatlarýn erkenden kalkýp bahçelere meyve toplamaya gittiði günlere sahip sýcak bir temmuz. Genç kadýnýn her sene iple çekmiþ olduðu bir temmuz daha. Gurbetten kocasý ve üç çocuðuyla mis gibi topraðýna, mis kokan sevdiklerine kavuþacaðý günlere sahip bir temmuz olacaktý bu temmuz. Yaz mevsimleri içinde bu güne kadar en sevdiði mevsim olan temmuzdan böylesine nefret edeceði aklýna gelir miydi genç kadýnýn?
426 
 Dolunayý Bulmak (Ýkinci Bölüm)  (DERYA ADSIZ)

boþlukta sallanýrken..
427 
 Bir Felsefecinin "Bilen Adam" Olarak Portresi  (Alp Çetiner)

Bu mevsimde bizim oralarda güneþ pýrýl pýrýl parlar; bulutlar yükseklerde, çok yükseklerde uçuþ uçuþtur, dans eder; hava iðdelerle, ýtýrlarla mis gibi kokar, demeyi ne çok isterdim.. Tabiat benim için artýk makinelerin yýkýmýndan kurtulabilmiþ, ya da ticaret amacý güden makineleþmiþ tarýmýn yeknesak hâle getirmediði “kýrlar”ý seyrederken düþüncelere daldýðým ve hafta sonlarý kaçýp sýðýnacaðým bir yer olmuþtur.
428 
 Her Gün Gibi Bir Gün  (Engin Barýþ Kalkan)

Motor henüz hereket etmiþtir ki mendireðe yönelir bakýþlarým. Üzerinde yazýlanlarý okurken ilkgençliðimi hayallemeye baþlarým farkýnda olmadan. On küsür sene öncesini. Devrimci olmaya çalýþtýðýmýz hatta zaman zaman kendimizi devrimci sandýðýmýz günlere dalarým. Kocaman bir poþet bira eþiliðinde yaptýðýmýz sohbetlerde alkol tüketimimize mazeretler bulabilirdik de konuþmanýn telaþlý yüreklerimizin daha hýzlý çarpmasýna neden olan kadýnlara, aþýk olduðumuz kadýnlara kaymasýna mazeret bulamaz sözü alelacele tekrar devrime getirir hemen önümüzde denizi karaya baðlayan kayalýklarýn arasýna gömüverirdik çocukluk aþklarýmýzý utançla.
429 
 Dönüþüm  (Hira Selma Kalkan)

birbiri içinden geçen yaþamlarýmýz. mikro ve makro kosmosun bizde býraktýklarý
430 
 Gönülçelen  (GÜLÇÝN)

gönül çelen
431 
 Maskelermi Çaresizlikmi  (birsen safi)

anlamsýz savaþlarýmýz anlamsýz barýþlarýmýz hükmü olmayan direniþlerimiz inaatlarýmýz var mutluluk nedir diye sorgulamak istedigimizde ise kýsa ve net cevap mutluyum hacý ya oluyor
432 
 Sabýr Dilencisi  (eda)

Ýnsan hep sonsuza dek yaþýyacaðýný sanýr ama kapý çalýndýðýnda gelen azraildir. iþte o an anlarki film bitmiþtir. Geriye dönüpte hiçbirþey telafi edilemeyecektir.Tek yol ...
433 
 Zamansýz Pencereler  (Mehmet Ulaþ ORAL)

Ýçimdeki felaketin yansýmasý, pencerelerin pervazý, öykülerin “O”su, yollarýmýn haritasýDamla’ya...
434 
 Düþ Kadýný Gördü  (nuran yurtsever)

Eski siyah-beyaz bir fotoðrafýn ardýna gizlediði küçük çocuk hüznünü aradý, bir yanýyla eski, bir yanýyla yeni ýþýklý gece þehrinin içinde. Uykusuzluðu yola çýktý ilkin bu arayýþta.
435 
 Boyalý Düþler  (seçkin gündüz)

“ Baay...” diye el sallamasaydý , deðil ayaða kalkmak kolunu bile kaldýramayacaktý. Kucaðýndan fýrça düþtü. Ayaðýyla boya sandýðýný iteledi. “Hello...” diye fýsýldadý. Gözleri doldu dolacak... ‘Baay’mý demeliydi? Hangisi doðru? El salladý : “ Hello...” Onu dönemeçte yitirene dek eli sallandý , sallandý.
436 
 Yufka Yürekliyim  (MÜFÝDE DECDELÝ)

YAÞANTIMDAN KENDÝMDEN BAHÝSLERÝM...
437 
 Þira...  (Kemal Yavuz Paracýkoðlu)

Arda, babasýyla ayný evde yaþýyordu, ama iliþkileri açýsýndan çok farklý dünyalarýn insanlarýydýlar.
438 
 Unutulmak  (Bahar GÜLEN)

yaþý yoktur sevmenin/sevilmenin.yedisinde yetmiþinde sever insan .sevgi bekler her zaman.kalýr sürekli ukdesinde; Korkar adeta unutulmaktan...sevmek/sevgiyi paylaþmak adýna...
439 
 Yusuf'un Halleri 1  (Engin Barýþ Kalkan)

Çalan saatle uyandý. Pencereden sýzan ýþýk çarptý gözlerine. Günlerin uzadýðýný düþündü. Bir önceki gün de ayný saatte uyanmýþtý. Sanki bu kadar aydýnlýk deðildi. Odasýnýn daha çok güneþ alacaðýna sevindi. Saate baktý. Hala vakti vardý. Yatakta biraz daha kalabilirdi. O geldi aklýna. O’nun, yaþadýðý bu düzenli hayatý görmediðine bir kez daha üzüldü. Saati öðrenmeye ihtiyaç duyduðu her an olurdu bu. Gözleri buðulandý. Baþka þeyler düþünmeye çalýþtý. Duvara doðru çevirdi bedenini. Düþüncelerine sýrtýný döndü. Zaman zaman iþe yarardý. Duvardaki rutubet lekelerinden ve sýva çatlaklarýndan oluþan tesadüfi kompozisyona dalar, zihninde renklendirir, hayali tablolar çizerdi. Bu kez olmadý.
440 
 Geçmiþ Bahar Senfonisi  (handan sadýker)

"Hani ay herkese gülümserken, Mevsimler kimseyi dinlemezken... Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken, Eskidendi, çok eskiden. "

Önceki Sayfa  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Sonraki Sayfa




son eklenenler
Fýrtýna
YILDIZ AKA
Öykü > Bireysel
Büyümek
YILDIZ AKA
Öykü > Bireysel
Azurit Yolu
YILDIZ AKA
Öykü > Bireysel
Gün Doðdu Seherden
Yeter Özhal
Öykü > Aþk ve Romantizm
Kim Bilir?
Yûþa Irmak
Öykü > Bireysel
Yalnýzlýk
Ersin KURT
Öykü > Bireysel
Maviden Bozma
PINAR ÖNALAN
Öykü > Bireysel
Adý Batasýca
seçkin gündüz
Öykü > Bireysel

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.