..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Prensiplerden hoþlanmam. Önyargýlarý yeðlerim. Daha içtenler. -Oscar Wilde
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýyileþme
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Çulluk
Tayyibe Atay
Þiir > Baþkaldýrý

Tarih 18 Nisan 2020, günlerden Cumartesi. Mevsim bahar, hava güneþli...açtým gözümü, içimi kabartan yaþama sevinci...dýrt etti telefon...koþtum baþýna...telefonda Ýsmail aða tarikati!. oh haaa...bu da ne deme bari... dinimi þey eden adamlardan biri devletin çulluk kuþu çocuklarýmýn beyin kurtu akýllarýný yemeye durdu gözleri olmayan baba devlet! bu gibi adamlara gözlerini yumdu!.. tarihlerden bu tarih korona deyip telefonlara gir

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Öykü > Ýyileþme
41 
 Derin Hikayeler, Kýsa Karþýlaþmalar  (eylül)

"Bana hayatýmý geri verebilir miydin? "
42 
 kesik  (Guvercin)

Sorunu çözmek için sorunu anlamak ilk adým olabilir
43 
 Derin Hikayeler, Kýsa Karþýlaþmalar  (eylül)

Küçücük can sýkýntýlarý içerisinde kaybolmaktan "benimle" buluþmayý beklediðimi unutmuþum.... Aslýnda kýsa karþýlaþmalar olmuþtu; kaçamak, bencil, vakitsiz... Bir an için, nefessiz kalmýþçasýna boðulurken, nefes aldýracak küçük mucizeler arasýndaki bulu
44 
 Dört Kiþiye Teþekkür Borcum Var - 5 -  (Emine Piþiren)

Ne demiþti Nietzche; "Birinin kendisini baþka birine açmasý ihanetin kapýlarýný açar. Hiçkimsenin bir þeyi sýrf baþka birisi için yapmadýðýný göreceksiniz. Ýnsanýn bütün eylemler kendisine yöneliktir, bütün hizmetleri kendine hizmettir, bütün sevgisi kendini sevmesindendir."
45 
 Dört Kiþiye Teþekkür Borcum Var - 6 -  (Emine Piþiren)

Þimdi tek tek gözden geçiriyorum ve her bir dostumun el yazýlarýný okuyup gözbebeklerim ise yazdýklarý duygu dolu dizelerinde geziniyor. Sýra Cezmi Ersöz’ün imzaladýðý kitaba gelmiþti. Ýlk sayfada yazýlý olan sözcükler ise gözbebeklerimin büyümesine neden olmuþtu.
46 
 Derin Hikayeler, Kýsa Karþýlaþmalar  (eylül)

Aslýnda kýsa karþýlaþmalar olmuþtu; kaçamak, bencil, vakitsiz... Bir an için, nefessiz kalmýþçasýna boðulurken, nefes aldýracak küçük mucizeler arasýndaki buluþmalar. Týpký Yusuf'u tanýmýþ olmam gibi... Beklerken...
47 
 Bir Ýnci Tanesi Üþüdü  (Necmettin Yalcinkaya)

Nuri yanaðýna çocuk tadýnda bir öpücük kondurdu. Bana baktý. Bir kez daha öptü. “Bu senin içindi” dedi.
48 
 Dört Kiþiye Teþekkür Borcum Var - 4 -  (Emine Piþiren)

“Baþkaným, eðer sizde bize hayýr derseniz baþýmý eðeceðim, ben bunu Edremit’in onuru olarak da deðerlendirmekteyim, çünkü 60 kiþi bilet almýþ ve yola çýkmaya hazýrlar, kimi randevularýný iptal etmiþ, kimileri de ‘biz kumda bile yatarýz’ diye razýlar…Hadi üç beþ kiþiyi evimde konuk edeyim, ama ya diðerleri? Sizden çok rica ediyorum baþkaným, onurumuzu kurtarýn…”
49 
 Bana Ýzin Verin Aðlayacaðým  (Emine Piþiren)

"Hastanemiz çok yoðun sizin oðlunuz kanser deðil, eðer özel ameliyat istiyorsanýz, hocanýn muayenehanesine gitmeniz gerekiyor..." Hoppalaaa!...Bu da nereden çýktý? Özel ameliyat mý? Oðlum acil kaldýrýlmýþ, ve hapþýrsa tüm ciðeri söner, ölür diyorsunuz...Bu nasýl iþtir?Ýlla akciðer kanseri mi olmasý gerek, bu hastanede ameliyat olmasý için?
50 
 Yüzlerce Hayattan Biri... (- 2 - )  (Emine Piþiren)

Bir gün; siz hasta yataðýnda tüm umutlarýnýzýn "bir balon" gibi söndüðü anda ve "yaþamak" umudunuzun hemen hemen hiç olmadýðý anda, dese ki, "umudunu yeþil tut, hiç bir þey imkansýz deðildir"
51 
 Dört Kiþiye Teþekkür Borcum Var - 2 -  (Emine Piþiren)

“Müsaade edin doktor bey, aðlayacaðým, sonunda korkumla yüzleþtim, ama bu kadarý da çok ani ve fazla geldi bana…” Kendi gerçeðimi kavradýktan sonra oturduðum sandalyeden yavaþça kalktým. Dr. süleyman Bey’in elime tutuþturduðu reçete ve tetkiklerimi alýp, odadan dýþarý çýktýðýmda Þahver Haným’ýn beni beklediðini gördüm.
52 
 Dört Kiþiye Teþekkür Borcum Var - 3 -  (Emine Piþiren)

“Beklediðimden de büyükmüþ, üç santim deðil bu en az dört buçuk veya beþ santim boyutunda, eþine verin bunu hemen patologa götürsün. Eþim, patologa götürmüþ. Sonucu aldýðýnda da benden gizlemiþti. “Derin kasa iþlemiþ habis olan kanser…”
53 
 Dört Kiþiye Teþekkür Borcum Var - 1 -  (Emine Piþiren)

“Üç santimlik kanamalý bir ur görüyorum, hemen aldýrmanýz gerekiyor, poliklinikte Dr. Süleyman Bey var, þansýnýza bu konuda da oldukça deneyimli bir arkadaþýmýzdýr, size raporu verdiðimde hemen ona gidin…”

Önceki Sayfa  1 2 3 




son eklenenler
Bir Þey
Yûþa Irmak
Öykü > Ýyileþme
Eski Yeni Yýl
Hacer AKTAÞ
Öykü > Ýyileþme
Bilal Eden
Ýbrahim Halil Almas
Öykü > Gülmece (Mizah)
Ýmam Hatip Nesli
mehmet avcý
Öykü > Ýyileþme
Tabut
Murat Serdar Arslantürk
Öykü > Ýyileþme
Caným Ýzmir 2
Þenol Durmuþ
Öykü > Ýyileþme
Caným Ýzmir
Þenol Durmuþ
Öykü > Ýyileþme
Narin Menekþe
Müþerref ÖZDAÞ
Öykü > Ýyileþme

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.