Materyalist bir dünyada yaşıyoruz, ve ben de materyalist bir kızım -Madonna
ŞİİR
ÖYKÜ
ROMAN
DENEME
ELEŞTİRİ
İNCELEME
BİLİMSEL
YAZARLAR
Kimileri, romanlarının çok esaslı biçimde otobiyografik olduklarını söylerler. Benim romanlarımın hep geçmiş zamanlarda yer alması, belki de kendimi gizleme, mahremiyetimi koruma, kendimle anlattıklarım arasınabelli bir mesafe koyma isteğinden doğuyordu. Geçmiş bir tür maske işlevi görebilir.

- Umberto Eco



Bize Yazın...
İzEdebiyat hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşmak, öneri ve eleştrilerinizi bize ulaştırmak için iletişim adresimiz yirmi dört saat hizmetinizde.

İzEdebiyat'ta sevdiğiniz yazıları okurken keyifle dinleyebileceğiniz 15 tane radyo istasyonumuz yayında!

Live365.com aracılığıyla artık İzEdebiyat sayfaları altında yer alan radyoları dinleyebilmek için burayı tıklamanız yeterli...

 

İzEdebiyat > Deneme > Yerler > İskeleler ve Ben > Eleştir/Yorumla

İskeleler ve Ben
Abdullah Mehmed Özçam



Şimdi yapayalnız bir iskeleyim. Hiçbir vapurun uğramadığı bir iskele. Seçiciyim elbette, öyle her önüne gelen vapur yanaşamaz bana. Ben vapurunu kaybetmiş bir iskeleyim, seferleri iptal edilmiş bir iskele. Deniz kıyısında beklediğim sürece, bu deli denizin bu garip iskeleye hangi vapuru yanaştıracağı belli olmaz diye, bir ümitle bekliyorum.

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

[MySQL][ODBC 3.51 Driver][mysqld-5.5.23]You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

/yorum_ekle.asp, line 269