..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Hemen yüzüne gül suyu seperek Leyla'yý ayýlttýlar." -Fuzuli, Leyla ile Mecnun
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýliþkiler > mehmet avcý




7 Mayýs 2011
Ey Sevgili  
mehmet avcý
Ey sevgili!Seni býraktým ayrýlýðýn kollarýna.Çok zordu seni býrakmak.Lakin,seni býrakýþým seni bekleyen son umut oldu içimde.yanýndayken hep beni fark etmeni istedim.Fark edilmek ayrýlýkla belki mümkün olacak.Belki tükeniþimi senden saklamak içindi bu ayrýlýk.seni senden son talebimdir bu gidiþim.


:DACG:
EY SEVGÝLÝ

Mehmet AVCI

Ey sevgili!Seni býraktým ayrýlýðýn kollarýna.Çok zordu seni býrakmak.Lakin,seni býrakýþým seni bekleyen son umut oldu içimde.yanýndayken hep beni fark etmeni istedim.Fark edilmek ayrýlýkla belki mümkün olacak.Belki tükeniþimi senden saklamak içindi bu ayrýlýk.seni senden son talebimdir bu gidiþim.Yanýndayken bir kere olsun ünlü kemancýlar gibi baþýný koymadýn omuzuma.Nasýl güzel çalma mý istersin ki.Oysa kemanýn çýkaracaðý güzel ses kemancýnýn baþýný okþamasýyla mümkündür.Belki bu bir kaçýþ aslýnda.Sevgimin sermayesinin tükeniþine þahit olmadan.Yada ne bileyim belki de cesaretimi esaretine teslim etmekten.Ey sevgili!hep Leyla diye seslendim sana.Birkere Mecnun un olayým diye.Kaybedeceðin deðere üzülmek yerine ucuz kazanýmlarýna gülmekle meþgul oldun. En deðerli deðerimsin dediði bir an vardý.Tüm yaþanmýþlýðýmý o ana sýðdýrmak istedim.Onun güzel sözleriydi aslýnda beni ona güzel kýlan.Duymadýðým güzel sözleri bekleme benden diyordu bazen.Onu en çok sevdiðim yaþtaydý, gözümde birtürlü yaþlanmayan.

Hep sevabý olmak istedim tüm bedenini saracak.Ama aþk yine yolda býrakan rolünü oynadý diyordu yýllar sonra,onun yaþattýklarýný inkar edercesine.Meze olmak aðýr geliyordu gönlüme.Oysa þarabýmýn tadýna varamayan acý aðýzlara sunuyordum kendimi.Çekip almak istiyordum onu aþina olduðu acý tadlardan.Anýlarýma baðlý kalmakla suçluyordu beni.Kendisini bana anýlarýmýn getirdiðini unutarak.Çocukluk aþkýmdý,zira çocuklar ilk sevdikleriyle sonlandýrýrdý sevgilerini.Þimdi haram ettim ve yasakladým kendime anýlarý.Seni bulamýyorum artýk beraber gezindiðimiz o patikalarda.Gözlerimde biriken yaþlar yere düþünce kaybettiriyor ayak izlerini.Seninle yaþadýðým o kýsa birliktelik ömrümü uzatmýþtý.Bana kattýðýn hayatla yaþayacaðým artýk.Ýlk kez kalem oldum,içimde akan mürekkebi yazýya dökmek için.Kimselere söyleyemedim sýrrýmý.Bir giz olarak kalacaksýn içimde.Yitip gitmeliydi düþlerim.Umarým dönersin birgün kendi gerçekliðine,yakamoz vurmuþ denizlere her baktýðýnda.Geçmiþinden kaçmak için daldýðýn denizler daha derin aslýnda geçmiþinden.ümitsiz hedeflerim koca bir hayal olarak bakýyor bana.sýkýþýp kalýyorum geçmiþle geleceðimin arasýna.Kalbimin kýrýlma noktasýydý son davranýþý.Oysa Suçu aþka atýp sýyrýlmak ister gibiydi aradan.Aþk bile o ruhtan çýkmak üzereydi artýk.Çok dýþlanmýþtý çünkü.Neden hep ezilen ben oluyorum der gibi sitem ediyordu.Tebessümlerle örtülü her baþlangýcýn acýlarla unutuluþuna þahit oluyordu aþk.Tüm yaþanmýþlýklarýn sonunu en iyi o bilrdi.fedakarlýða vurgu yapýyordu.Kendini suçlu hissediyordu.

Birþey yapamadan olanlarý öylece seyretmekteydi.Ne olur bir daha deneyin lütfen diye haykýrýyordu.Oda tâkadýnýn kalmadýðýný hissettiði anda kenara çekilip kalp ile vicdanýn galibini beklemekteydi.Ey fikrimin ince gülü!Salgýladýðýn güzel kokunun suyu tükenmek üzere.Artýk varlýðýmý yokluðumda bulduðun aný bekleyecek ve seni bensizlikten talep edeceðim.Sevgilim, seni hep seveceðim.

(Yüreðimden kopanlar cümle olarak gözlerinizde yaþa dönüþsün)

Lütfen görüþlerinizi mehmetavci-izedebiyat@hotmail.com adresime e- maille bildiriniz



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn Ýliþkiler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Kim Bilir Sevgilim
Ne Bekleyenim Kaldý Nede Bir Beklediðim
Gözyaþlarým Seni Unutmama Müsade Etmiyor
Yüreði Yakamoz Ýki Aþýktýk
Unuttum Seni
Tam da Alýþmak Üzereyken Sana
Empati
Ulvi Aþk

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Özledim
Yanýmda Kal da Ýster 'Yâr' Ol Ýster Yaram
Aþk ve Ölüm
Hangi Aþk
Gidiyorum Sevgilim
Ýmamesi Olmayan Tesbih Gibiyim
Bakýþlarýn Acýtsýn Gözlerimi
Ýdeolojik Çöplük
Vurgun Sistemi
Ýçimde Saklý Yüzün

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
80’lerde Çocuk Olmak... [Þiir]
Bir Umut [Þiir]
Gidiþ - Dönüþ [Þiir]
Ey Yâr [Þiir]
Yürümek... [Þiir]
Siyasi ve Fikirsel Evrilmeler [Þiir]
Eski Günler [Þiir]
Ölüm Bizi Eþitledi [Þiir]
Sen Olmayýnca [Þiir]
Mücahid ve Mücahideler.! [Þiir]


mehmet avcý kimdir?

yüreðimden kopanlarý cümle olarak yazýya aktarmak istiyorum. . . Güzel olmasý için özel bir gayret sarfetmekten uzaðým. . . Hayat nasýl spontane olaylarý bize yaþatýyorsa bende o an içimden geçenleri yazmaya çalýþýyorum. .

Etkilendiði Yazarlar:
herkesten alýnacak birþey vardýr


yazardan son gelenler

yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © mehmet avcý, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.