..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Öküzün rengini dýþýnda, insanýn rengini içinde ara. -Mevlânâ
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Gülmece (Mizah) > serpil dilbaz




19 Ocak 2011
Ýkibinon  
serpil dilbaz
ergen ekon siwilcelerinden kurtulmaya çalýþtýðýný açýklamýþ onu sewenler her ergende olur bu kadar takýlma deseler de ekon dinlememiþ we siwilcelerini patlatmýþtý. cildinde derin izler býrakan bu iþlem sonucu ergen ekon siwilce patlatýp kendine zarar werme suçundan dawa edildi.


:AEBJ:
1- 2010 un en güzel türkçe sözlü parçasý petek dinçöz den geldi. dedi ki sanatçý: týr týr týrlattým aklýmý, zýr zýr zýrlattým bahtýmý... böyle wurucu sözlerin yaný sýra klibi de çok orjinal fikirlerle doluydu. sizler için, serpseri gururla sunar, buyrun, zewkle hem dinleyin hem izleyin böyle eser kolay kolay gelmezz:)

http://www.youtube.com/watch?v=DKgiHZi2ZkI

2) dünya kadýnlar woleybol þampiyonasýnda, filenin sultanlarý we kýrmýzý ojeleri, 6. oldu. turnuwanýn en tartýþýlan konusu ise neslihan ýn maçlarda sakýz çiðnemesinin seyir zewkini yerle bir ettiðiydi. neslihan buna bir açýklýk getirmedi ama gerekçe olarak sakýz çiðnerken sadece çene kaslarý deðil sýçrama kaslarýnýn da daha etkin çalýþtýðýný söyleyenler çýktý, sonra hýzla indiler:))

3) dünya basketbol þampiyonasý 2010 ne mutlu ki türkiye de yapýldý. çok keyifli geçen þampiyonada uh hah dew adamlar amerika nýn ardýndan dünya 2. si oldular. ama tartýþmalý konu yine wardý: neden kimse sakýz çiðnemiyordu? buyrun muamma:)))

4) madem spordan gidiyoruz nedir futbolda yediðimiz gollerin ardýnýn arkasýnýn gelmemesi?! futbol için 2010 u yok saymak en güzeli olacak zira futbol un adý futdar oldu bu sene. bakalým 2011 de yine bollaþacak mý? bu arada futbolun messihi geldi:)))

5) ergen ekon siwilcelerinden kurtulmaya çalýþtýðýný açýklamýþ onu sewenler her ergende olur bu kadar takýlma deseler de ekon dinlememiþ we siwilcelerini patlatmýþtý. cildinde derin izler býrakan bu iþlem sonucu ergen ekon siwilce patlatýp kendine zarar werme suçundan dawa edildi. siwilce benim deðil mi ister patlatýrým, ister besler abartýrým size ne diye büyüklerine diklenip de duruyor hala. ahhh bu ergenler!!!:)))

6) ayarsýz enerji yýlýn sonuna damgasýný wurdu. üniwersiteler gergin! 2011 de biraz daha dingin bir eðiteam bekliyoruz neferlerden:)) aaaa nefer deki "n" ile "f" nin yerini deðiþtirinde fener oluyor. ben bi'anlam çýkaramadým bundan:))

7) bir baba hindi yine paçayý kurtardý, heeeeyyyy allah dedi we sonra da arabaya bindi:))) obama nýn sewgi gösterisini anlamsýz bulduðunu bildiren hindinin bu söylemi üzerine kutsandýðý bilgisi kendisine werilmedi:))) kutsanmayan hindi þimdilerde kendini illa biþey sanmak için insanýyor:)))

8) nasa arsenikle yaþayan bir bakteri keþfetti. bu da insanlara daha keþfedilmemiþ ne yaþamlar war acaba sorusunu sordurdu. aslýnda bizim yaþam alanýmýz bizim normalimiz, bize anormal gelen pek çok yaþam olacaðý çok açýk. tabi bu bizim yaþamdan ne anladýðýmýzý da sorgulamamýzý gerektiriyor. mesela hey sen arsenikle yaþayan bakteri, kafana esince jetine atlayýp las vegas ta kumara gidip zaten çok olan parandan kaybedip, umursamayýp, showlara takýlabiliyor musun? hazýr gitmiþken içip içip biriyle ewlenip sabah hooop jetine atlayýp sýwýþabiliyor musun? ya da tropik adalarýn turkuazýný tattýn mý? hah, sen ona yaþamak mý diyorsun o zaman!!!!:)))))

9) tv lerimizde bitmeyen diziler watandaþýn iflahýný kesti. artýk bitse de seyretmesek diye isyan etti izleyici. ama anlamadým ki seyretmeyi býraksalar zaten bitmiþ olacak:)) ama onlarýn derdi baþkaymýþ dizi saatleri çakýþýyormuþ, bir de reklamlar da ayný zamanlara denk gelince zap luxü ortadan kalkmýþ:))))

10) bu madde benim 2010 kiþisel maddem. bu sene hiç gitmediðim yerlere gittim, çok güzel bir yaz geçirdim, deðiþik lezzetler tattým, ilginç insanlar tanýdým, yazdým, çalýþtým, þehirin werdiklerini bu sene çok kaçýrmadým, yakaladýklarýma bayýldým, çok sewdim / sewiyorum da we biraz daha serp oldum:)) inanýlmaz anýlarým war we unutmayacaðýma eminim çünkü çok güzel fotoðraflarla belgelendiler.

hayata bakýnca dengesizliðini görüyoruz. 2010 senesi beni üzmedi ama pek çok tramwatik olayýn yaþandýðýný da biliyorum we bundan etkilenmemek mümkün deðil.

kayýplarla we kazançlarla kendimiz olmaya yaklaþýyoruz, umarým en zor anlarda dahi bu bilinçte olur we her nefes için teþekkür ederiz.

her akþam baþýmý yastýða koyduðumda, gün geçerken aklýmdan, bana gelen we gelmeyen herþey için teþekkür ediyorum. bu duyguyu anlatamam size, ýþýk parçasý oluyorum sanki...



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn gülmece (mizah) kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ýliþkiyle Cep Telefonu Ýliþkisi
Sistem Seni Korusun

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Algý Deðiþikliði
Yarýn Gece
Hayat Dersleri (5 Madde)
Kardan Gelenler...
Doðru - Gerçek ve Hiç

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Aþkýn Yaþý [Þiir]
Çocuk Kahkahasý [Þiir]
Özgürlük [Þiir]
Kapan [Þiir]
Bu Merak [Þiir]
Gülüþ Perdesi [Þiir]
Benzin [Þiir]
Yaðmamur [Þiir]
Çim Kokusu [Þiir]
Yeniden Hikayesi [Þiir]


serpil dilbaz kimdir?

HÝÇ OLMADI ÝDDÝAM “BEN ÇOK ÝYÝ YAZARIM” DÝYE ZATEN OLAMAZ DA. . . AMA ÞUNUN DÜÞÜNÜLMESÝNÝ ÇOK ÝSTERÝM OKUNAN HER KELÝMEDE, BÝR KIVILCIM OLSUN ÝÇLERDE VE GÖRÜLSÜN O AYDINLIKTA, ANLIK DA OLSA, KELÝMENÝN ARKASINDAKÝ ZEKA. . . MESELA :P HALA KORKUYORUM AÇIKLARDA. SU SENÝ KALDIRIR AMA KARIÞMAZ ÇIKARSA KARÞINA AZGIN BÝR KÖPEKBALIÐI. KÖRDÜR AMA BIRAKMAZ SENÝ KENDÝ SULARINA, HELE YABANCI OLDUÐUNU BÝR ANLARSA!!! TEHLÝKE SUYUN KENDÝSÝ DEÐÝL KENDÝSÝYLE GETÝRDÝKLERÝDÝR. . . KISACA DEMEK ÝSTEDÝÐÝM ÝÇÝNÝZ NE DÝYORSA ONU YAPIN. BEN DENÝYORUM, HEP DENEDÝM, KORKUYORUM AMA HALA DENÝYORUM. BEKLEMÝYORUM HÝÇ BÝR ÞEY, YAÞAMI ANLAMAYA ÇALIÞIYORUM. DÝYORUM KÝ: BÝR ÞEY VAR BÝLÝYORUM, BU BEKLENTÝSÝZ HAYATIMI ONA ATFEDÝYORUM. . .


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © serpil dilbaz, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.