..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
En büyük mutluluk ve en büyük sýkýntý anlarýnda sanatçýya gereksinme duyarýz. -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Ýtiraflar > Nihal Ozbek




17 Aðustos 2010
Bir Aþk Ýstiyorum Ki!  
Nihal Ozbek
Öyle bir aþk istiyorum ki! Denizlerin içinde yol yapýp hiç yitmeyecek anlamlar taþýyýp beni göklere taþýsýn...


:BABJ:
Dudaklarýna yapýþtýðýmý düþlediðim biri var, nedenini bilmiyor olsam da artýk ben aþkýn o saf halini arzular haldeyim. Elllerim yarým kalmaktan çok usandý, benimle sonsuza kadar gidebilecek birini istiyorum. Ne olursa olsun yanýndayým deyip sarýlacak biri. Aþk bu sýralar herkeste rövanþta olmaya baþladý, nedenini bilmiyorum ama kýþa çalmadan yazýn bitiminde oluyor aþkýn tomurcuklarý saçýlýyor ve alan alýp gidiyor. Belki bir yerde bitiyor; ama ben en zorunu istiyorum. Bitmeyecek sonsuza varacak, beni uzaktayken kelimeleriyle saracak, her türlü ilgilenecek, kimi zaman gidecek. Özlettirmek isteyip ardýndan dayanamayýp kendisi gelecek. Dudaklarýmýn yapýþtýracaðým biri, bilmiyorum bu sýralar çok film izledim belki de içinde bir yerden aþk vardý, okuduðum kitaplarda ölümler var cani cani ölümler, ben býkýyorum artýk saf ve nazlanacaðým bir aþk istiyorum. Çok mu zor, orada köþede duruyor olsa ben de görmedim deyip baþta geçsem ve sonra elimi eline deðdirse ve ben buradayým, beni hiçbir þekilde unutma dese.... Aþka susamak bu olsa gerek, bilmiyorum hiç kimseye sarýlmadým ben öyle içten bir sevgiyle, ailem ve sevdiðim dostlarým dýþýnda... Bir sevdiðim olamadý, önledim mi gözlerimi kapatmayý mý tercih ettim. Bilmiyorum, daha küçüksün aþký yaþýyamazsýn. Zaten var mý diye sorduklarýnda benden çok yanýmdakiler tepki verir. Gerçi o da ayrý bir dert olur baþýma biliyorum; ama istiyorum. Bunca aþkýn yaþandýðý yerde, her þey anlamsýz yollara çýkýyor. Hiç kimse gerçeði istemiyor. Anlýklara sýðýnýyor, belki de anlamsýzca o anda bilinmeyene bürüyor. Bunu da yaptým, defalarca hata olsun diye kýrýlýyým aþktan býkayým diye, nefret edip sadece kendi ellerime kalayým istedim. Ne kadar artýk bir bencil olmuþ olsam da ben dudaklarýmý sonsuza kadar mühürleyeceðim birini istiyorum. Benim gibi olsun her türlü sarýlsýn kelimelerine, hatta biz aynýlýkta ki farklýlýklarý keþfederken yaralarýmýzý öpücüklere boðalým. Ýster uzaktan olsun, ister yakýndan her türlü onla bir araya gelebilelim biz, o zaman yaratsýn ben de yaratayým. Bir gün bizim olsun her güne boyansýn. Yeter ki aþk olsun içimizde... Bu hisle uyanayým bir kere güne baþlayayým onun günaydýný ardýndan kahvaltýya hiç býkmadan herkese anlatabileyim onu, o da beni anlatsýn engel olmasýn hiçbir þekilde saklanmayalým. Ben en zor aþký istiyorum sorunsuz saf ve birbirine her an sarýlýp þarký söyleyip, anýn içinde onlu haller yaratýp büyüterek yaþamak içine doðup doðurtmak isteðinde olduðum bir aþký farketmek ve içinde bulunup yaþamak istiyorum. Tartýþmalar olsun ara sýra ama orada da sarýlarak biz hep tartýþtýktan sonra birbirimize sarýlarak barýþalým diyelim. Her türlü dikenli yolda birbirimize destek olalým. Gelgitli bir sevda istemiyorum ben sonsuza gidecek her daim beni ben yapacak anlam katacak ve kattýracak bir aþk istiyorum.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bugün Ben...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Bahar'a [Þiir]
Bir Tek Ben Deðilim Ki! [Þiir]
Yalnýzlýðýn Ýçinden [Þiir]
Büyüdük Mü Hiç Büyünür Mü? Sadece Sandýk [Þiir]
Aþkýn Ýçine Girmek [Þiir]
Gözlerini Atmak Ýstiyorum [Þiir]
Suretimde Çizgiler [Þiir]
Benim Sevgim Deðiþemeyen Döngüm. [Þiir]
Geceden Sabaha Dönen Günden Çalýntý [Öykü]
Dönüþümün Deðiþimden Gelen Umudun Sönüþünde ki Iþýk [Eleþtiri]


Nihal Ozbek kimdir?

Hayatýn anlamý içinde oradan oraya yol alýp bir yere varamadan ilerlediðini sanýp umudun içine yönelen bir anlam arayaným.

Etkilendiði Yazarlar:
Aziz Nesin, Behçet Necatigil, Canan Tan, Victor Hugo, Vc Andrews, Elif Þafak vb


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Nihal Ozbek, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.