..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
"Kirazlar ve dutlarýn tadýný çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Dinler, Ýnançlar ve Ateizm > Serdar ULUSOY




8 Aðustos 2010
Referanduma Dirisi Yetmez,ölüsünüde Kaldýrýn  
Serdar ULUSOY
Ya sen kimsin.? Necisin? Ne iþe yararsýn?.... Seyyar vaiz mi sin.? Hacý mý sýn.? Hoca mý sýn.? Mehdi mi sin.? Yoksa AKP’nin ABD temsilciliði mi sin? Amerika’da ne iþ yapar,kimlere hizmet edersin.? Yoksa sende ABD uþaðý mý sýn.? Neden bir Müslüman ülkesinde deðil de,Irak’taki Müslümanlarý öldüren Amerika’da yaþamaktasýn?


:BCGC:
“Türkiye’mize ve Türklüðe karþý oynanan kirli oyunlara karþý nefretimizi ve kinimizi çekemeyenlere ithaf olunur”

Bizler arkadaþlarýný ve davasýný satmayan Ocaklýlarýz.Ocaklý doðduk,ocaklý öleceðiz.Öldükce dirilen militanlarýz…Ülkü yolunun sevdalýlarýyýz…Kýzýl elmaya koþan yiðitleriz…Ölümlere borç veren askerleriz…Bizler Alparslan Türkeþ’in askerleriyiz…Türküz,Türklük için savaþanlarýz..Liderine, ocaðýna, fikir sistemine baðlý, tefrikaya çanak tutmayanlarýz…
Ya sen kimsin.?
Necisin?
Ne iþe yararsýn?....
Seyyar vaiz mi sin.?
Hacý mý sýn.?
Hoca mý sýn.?
Mehdi mi sin.?
Yoksa AKP’nin ABD temsilciliði mi sin?
Amerika’da ne iþ yapar,kimlere hizmet edersin.?
Yoksa sende ABD uþaðý mý sýn.?
Neden bir Müslüman ülkesinde deðil de,Irak’taki Müslümanlarý öldüren Amerika’da yaþamaktasýn?
1999 da saðlýk sebebi ile giderek on bir yýldýr Türkiye’ye dönmedin?
ABD vatandaþý olabilmek için aranýlan þartlarý nasýl yerine getirip, ABD vatandaþý olabilmek adýna edilmesi gereken yemini nasýl ettin acaba.?
Yoksa þölemi?
“Burada, önünüzde, þimdiye kadar tabiiyetinde bulunduðum her türlü devlet tabiiyeti ve egemenliðini reddettiðime; bundan böyle ABD Anayasasý’ný ve yasalarýný iç ve dýþ düþmanlara karþý savunacaðýma; ABD’ye baðlýlýk ve sadakat göstereceði me; kanunun gerektirdiði hallerde ABD ordusuna hizmet vereceðime; kanunun gerektirdiði durumda sivil yönetim altýnda ulusal önemi olan iþlerde çalýþacaðýma ve bu yükümlülükleri özgür bir þekilde, akýl saðlýðým yerinde ve samimi olarak üstleneceðime yemin ederim. Tanrý yardýmcým olsun..Ben Fethullah GÜLEN”
Yok deme sakýn,bu yemini eksiksiz yerine getirmeden alýnmýyor o yeþil kart.Türkiye’deki yeþil kart deðil bu; resmen oldun ABD vatandaþý…Birde adýný deðiþte taþlar yerini bulsun.
Daha neler varmýþ yaþantýnda bir göz atalým,hatýrlayalým,hatýrlatalým…
Dinlerarasý diyalog kapsamýnda 4 Nisan 1996 tarihinde Fener Rum Patriði 1. Bartholomeos ile görüþtün.
10 Eylül 1997 tarihinde de ADL Baþkaný Abraham Fokman, 1997 tarihinde de New York Eyaleti Katolik Kilisesi Kardinali John Oconnor’la görüþtün.
21 Kasým 1997 tarihinde Vatikan Ýstanbul temsilcisi Georgesmar Oviteh ve beraberindeki Süryani Hýristiyan cemaatý,Fethullah Güleni ziyaret ettiler.
9 Þubat 1998 tarihinde de ABD. Ankara eski büyük elçisi Morton Abromowitz’n yardýmýyla Papa 11. John Paul ile Vatikan’da buluþtu. Papa’nýn elini tutarken öpercesine eðilmiþ vaziyetteki resimleri basýnda yayýnlandý.
Fethullah Gülen’nin Ýslam Coðrafyasýnda ABD’ye karþý mücadele veren cemaatlerin hiç birisiyle diyalogu bulunmamaktadýr. Daha ziyade ABD ve Avrupa’yý rahatsýz etmeyen ýlýmlý Ýslam ve Türk milliyetçiliði doðrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.Bilhassa Irak Kürdistanýnda ve Türkiye’nin Kürt coðrafyasýnda aktif durumdadýr.Fethullah Gülen’in cemaatine katýlanlarýn gündeminde Þeriat ve Kürt sözcükleri kullanýlmamakta ve gündemlerinde böyle bir sorun bulunmamaktadýr.
Dinleyin, aðalar,beyler duyduðunuz çakallarýn ulumasýdýr.Saflarý sýklaþtýrýn arkadaþlar…..duyduklarýnýza inanamýyacaksýnýz.. Türkiye’nin onurlu geleceði için verilen kavgada saflar belli oldu.Yýkým politikasýna eþlik edenlere dünyanýn en güzel aðlama sanatçýsý Amerikan vatandaþý, Feytullah’da katýldý.Bakýn neler demiþ,Amerikan vatandaþý… “Ýmkâným olsa ölüleri kaldýrýr “evet” dedirtirdim!”
Amerikan vatandaþý ; sen deðil miydin? 12 Eylül darbecilerini “Hýzýr gibi imdadýmýza yetiþtiler” diye göklere çýkartan?Ne oldu? Ne deðiþti? bu kadar sürede,þimdide ölüleri mezardan kaldýrýp “evet” dedirteceksin…Çok söze gerek yok MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli güzel söylemiþ senin için.. “ Ölüleri kaldýrmasýna gerek yok,gelsin Türkiye’yede kullansýn oyunu diye…
(Sýzýntý Dergisi, Ekim 1980 sayýsý , Cilt 2, Sayý 21) de yazýlanlara bir bakalým…neler söylemiþ Amerikan vatandaþý… “12 Eylül 1980 ihtilali döneminde darbecilerden yana tavýr alan Fethullah Gülen, Cemaatinin yayýn organý Sýzýntý dergisinde yayýnlanan makalesinde darbecileri “Hýzýr (a.s)a benzetmiþti”
Ýþte makalenin ilgili bölümü: “Ve iþte þimdi, binbir ümit ve sevinç içinde, asýrlýk bekleyiþin tulûu saydýðýmýz, bu son diriliþi, son karakolun varlýk ve bekâsýna alâmet sayýyor; ümidimizin tükendiði yerde, Hýzýr gibi imdadýmýza yetiþen Mehmetçiðe, istihâlelerin son kertesine varabilmesi dileðimizi arz ediyoruz.”
Amerikan vatandaþý aklýný baþýna alda yapman gereken görevleri yerine getir,iþin siyaset ise gel delikanlýca Türkiye’ye kur bir parti geç baþýnada görelim neler yapabilirsin Türkiye için….
Fazla söze gerek yok HAYIRSIZLARDAN HAYIR gelmiyeceðini bir kere daha anlamýþ olduk…Hayýr’lý günler.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Delikanlýmýsýn..? , Kývýrcýkmý..?
Ballý,nallý,güllü Þimdide Ak - Kurtlar Türedi
Gözü ve Kulaðý Kirada Olmayan Baþým
Hayýrlý Ýþlerde Yarýþalým,ayrýk Otu Olmayalým
Yüzünüzün Akýyla Haklandýnýzmý?
Hesabý Olanlara Selam Olsun
Aldattýnýz, Kandýrdýnýz, Parçalýyorsunuz. Sýradaki Ne Hemþerim?
Timsah Gözyaþlarý Meslek Olmuþ
Sabun Leventeden,para Avantadan
Vesselam

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sonumsun,bensin,canýmdan Ötesin [Deneme]
Dündar Taþer'in Büyük Türkiyesi [Deneme]
Bayýndýr Ýl Olmuþ Haberimiz Yok! [Deneme]
"Sultan - Üþ Þuara" (Þairlerin Sultaný) Necip Fazýl Kýsakürek [Deneme]
Benim Sýrrým [Deneme]
Baþbuðum Demek Yürek Ýster [Deneme]


Serdar ULUSOY kimdir?

Kolay olmadý bu yaþa gelmek, saniyeler dakikalar boþa geçti ömürden gitti gibi görünsede;bu yaþa gelmenin bedelini alnýmdaki kýrýþýklýklarla ödediðimi düþünüyorum. Ýnsan olmamýzýn getirdiði özellikten olsa gerek kimi zaman boþluklara düþüp hatalar yapýldýðý gibi benimde hatalarým olmuþtur. Bu hatalarýmý miras kabul etmediðim gibi savunmadým hatta savunmayýda düþünmedim. Bunlarý kötü hayat tecrübeleri olarak hayatýma yön vermede yeterince kullandým yada kullanamadým bu ayrý bir mesele lakin yaþamýmda kaderimi deðiþtirmiþ bazý hadiseler yüzünden de olumsuzluklara kapýlýp hayata küsmedim, depresyona girmedim sürekli yarýnlarýn daha güzel olabileceðini hayal ederek daha mutlu daha güzel günleri yaþamanýn benim hayatýma nelerin yön vereceðini sürekli düþünerek bu yaþýma geldim.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Serdar ULUSOY, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.