..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Güzellik her yerde karþýlaþýlan bir konuktur. -Goethe
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > Cansu Özer




4 Eylül 2009
Gülüþlerinle Alkýþla Beni  
Cansu Özer
Gülüþlerinle alkýþla beni.Gözyaþlarýn düþmeden,dudaklarýn titremeden..ßütün Yüz Hatlarýnda kader yolumuz belirginleþsin..Aynaya bak sonra.. Ve alkýþla beni.. Ellerin birbirine deðmeden,yüreðinin sesiyle…


:BAFG:
Tek bir tebessümünle,dudaklarýnýn yayýlýp –varlýgýný sadece benim gördügüm- gamzelerinle birleþtirdiðin tam o anda duyuyorum alkýþ seslerini…
Gözlerini hayal ediyorum..Aþkýn resmini çizdiðin.ßir tek bana sýð bakan sahip olduðun en güzel o yeri…

ßu sefer bazý þeylerin sýrasýný karýþtýrmýs gibi yapýyorum..ßirlikte son izlediðimiz filmin etkileri belki de hala üzerimde..Film demiþken ben seninle gençleþmeyi degil þimdi olduðu gibi yaþlanmayý yeðlerdim..(ufak bi dipnot )..
Kaldýðým denizden yüzmeye devam ediyorum..ßiraz kuma serilip dinlendiðim zamanlarda hiç duymadýðýn þeylerle devam edicem..

Önceleri kelimelerimin kostümlerini hazýrlar,onlara 3-5 yaþ evreleri belirler,adým adým büyütüp,heyecanlarý,sevinçleri,aþklarý,acýlarý yasatýp en gizemli yeri yani BAÞLIGINI iliþtirirdim…
“Sen” diye baþlayan bi sahhe de en çok sevdiðim þey “Gülüþün” mutlaka en üstte baþlýk olmalýydý..Selamlýyorum iki parmagýmý alnýma koyup boþluga hýzla düþürerek..Denizci Selamý..Yüzdüðüm sularýnda bana hissettirdiðin,öðrettigin her þey gibi..

Aslýnda fýrtýnanýn tam ortasýndayým ve sen bunu bilmiyorsun..Endiþelenme..! Korkacak bir durum yok..Her yüreðin sol tarafta yaþama tarzý baþkadýr iþde.. Zamanýnda Kýpkýrmýzý bi kalp üzeri siyah acýlarla kaplanmýs bi kalpti bendeki..ßu þekilde kelimeler daha iyi süsleniyor ifadeler güçleniyor insanýn kendini tanýmasý güçleþiyor..Artýk öyle diil..Üzerine oturan bi adam var artýk..Sevgisini anlatýrken saðýr ve dilsiz oluveriyor insan..Tuhaflýklarýmýn baþlangýç noktasý þimdilerde bu..Tanýmlamak da zorlandýðým sadece yaþadýðým..

Zihnimde sana akan sözcükleri bir türlü yakalayamýyorum..Tutmak Ýçin elimi her attýgýmda ellerinin sýcaklýgýný boþlukda hissediyor ve Elimi geriye çekiyorum..Yaþamak baþka sýcaklýðýný..Telafuzu bile hoþþ..”Seni Yaþamak”..

Zaman mý beni çaðýrdý ben mi ona koþtum bilinmes..14 Þubat Sevgililer Gününe baðlayan gecedeyim..Gece karanlýk,hafiften keman sesi John Williams benim için çalýyor..Sahneye hazýrlanýyorum..Az sonrasýna..Dudaklarýmda kekremsi bi viski tadý,yüreðim çýrpýnýþlarda,beynim senin oldugun her anda ve gün 14 þUBATý göstermekte..

Ding Dong Ding Dong..!

ßüyüleniyorum…ßütün aþk sözcükleri kendini býrakýyor kucaðýma..Onlar sabýrsýz sana gelmek Ýçin çýktý yola..Tutkularýmý,arzularýmý katýp yanlarýna yolluyorum sonsuzluða..
ßen artýk ßen deðilim..Sen Artýk Sen deðilsin..ßaþka anlamlar yüklüyorum ikimizede..Hiç Tarif edilmemiþcesine ,inci tanesi edasýyla köhne biryerde keþfedilmeyi beklemiþcesine..
“Hayallerime Saha Geniþliði Katan Adam Seni ÖZLEDÝM…”
Sen artýk sen gibi anýlmayacaksýn..Sen sen gibi yaþanmayacaksýn..Yaþanmaya hazýr küçük hikaylerimsin..Yarattýðým Masal Kahramanlarýmsýn..
Kulaðýmda ki melodi hislerimi kamçýlarken..Ýçimde ki aþkta büyüyor her saniye her dakika..Öpmek Ýstiyorum Usulca..Dudaklarým bu sefer seninkiler de deðil belki ama onunda kolayýný buldum..! “iki gözümü kapatmama bakýyor”Çaðýrýyor ruhum,tutkumla iþ birligine girip..
“Kapattým gözlerimi/gel bul beni/ey aþk..!”

Suçluyuz..Birbirmizin katili hatta görgü tanýðý hatta ve hatta katili..Suçluyuz..Çünkü Ýkimizde AÞIÐIZ…Vur ellerime Kelepçeyi..Mahkum et kendine beni..Ödet göze aldýðým bütün bedelleri..
“Korkularýma Sana Darlýðý Katan Adam..Kapa Gözlerini HÝSSET BENÝ…”

Gülüþlerinle alkýþla beni.Gözyaþlarýn düþmeden,dudaklarýn titremeden..ßütün Yüz Hatlarýnda kader yolumuz belirginleþsin..Aynaya bak sonra.. Ve alkýþla beni.. Ellerin birbirine deðmeden,yüreðinin sesiyle…

Yüzüme dokunuyorum..Avuç içlerimle..Seninkiler gibi sýcak diller belki ama onunda kolayýný buldum…Hep ayný oyunu oynuyorum..Her Seferinde.. “iki gözümü kapatmama bakýyor…”

Artýk sahnedeyim..Perde Açýlýyor..John Williams Piyanosunun baþýnda..Kýrmýzý askýlý bir elbise ile bütün ihtiþamýmla artýk sahnedeyim..Ortalarda bi yerlerde oturuyorsun..Tek izleyicim “Sen”…Gözlerimi kapatýyor ve parmak uçlarýmda dans etmeye baþlýyorum..Gökten Üzerime düþen Su Damlalarý Ýle bütünleþiyorum..Sýrýlsýklam Oluyorum…Su damlalarýný savuruyorum..Sahnenin her köþesine..Saatlerce süzülüyorum…Gözlerin gözlerimde..

Sonlandýrýyorum…Artýk Yanýnda olmalýyým..Selamlýyorum ayaklarýmý caprazlastýrýp egiliyorum önünde..ßu seferde bana hissettirdiðin,yaþattýðýn HAYAT sahnesinde bir Dansçý edasýyla..

Ayaklanýyorsun..Doðrulup Gözlerine bakýyorum..”Ömrüme Saha Geniþliði Katan Adam…”

ALKIÞLA BENÝ GÜLÜÞLERÝNLE…Kavuþsun Ellerin ßu Sefer ßirbirine..Yankýlansýn Sahne Þak Þak Sesleriyle..

Saðýr Edercesine , Aþktan Öldürürcesine..14 Þubatý Simgelercesine..Seni Sevdiðimi ßilircesine…



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Seviyorum Seninle Seviþmeyi... (Ama Sitemkar Seviþmeleri)
Helal Et Askýný...

Yazarýn deneme ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
"Gittin"...
Ayna Ayna…

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sensizligin Tarifi... [Þiir]
Adsýz Þiir [Þiir]


Cansu Özer kimdir?

Sözleri Olmayan Müziklere Hikayeler Olusturarak Baslandý Yazarlýk Deneyimlerim. . Sonra Kelimeleri Büyüttüm Onlara Kostümler Diktim. . Beraber Büyüdük. . Beni Tanýmlarken Onlar,Benim Onlarý Kullanýrken Duydugum Heyecan Kadar Büyüdüler. .

Etkilendiði Yazarlar:
xxx


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Cansu Özer, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.